Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články
Chcete 5.000 Kč slevu na poplatky za obchodování s Patrií?

Chcete 5.000 Kč slevu na poplatky za obchodování s Patrií?

01.10.2015 9:10
Autor: Redakce, Patria.cz

Úderem dnešní půlnoci spustila Patria Finance ojedinělou a časově omezenou kampaň, zaměřenou na zájemce o investování na domácích a zahraničních kapitálových trzích. V rámci této kampaně získá každý nový klient, který s Patria Finance uzavře v měsíci říjnu Rámcovou smlouvu, mimořádnou slevu na poplatky obchodníka ve výši 5.000 Kč !

Radim Dalík, obchodní ředitel Patria Finance, k tomu dodává – „Víme, že mnoho klientů našich končících konkurentů v tomto okamžiku řeší, k jakému obchodníkovi převedou své portfolio finančních aktiv resp. kde budou obchodovat. Čas na toto rozhodnutí se navíc povážlivě krátí. Naše nabídka slevy na poplatky obchodníka ve výši 5.000 Kč nemá na českém trhu obdoby a co víc – nevztahuje se jenom na stávající investory, ale na kohokoliv, kdo má zájem se aktivně starat o své úspory.

Souběžně s touto slevou může každý nový klient navíc čerpat široké spektrum dalších výhod:

• dodatečnou slevu na poplatky ve výši 450 Kč za každý ISIN převedený do Patria Finance,
• plnou analytickou podporu na tři měsíce ZDARMA,
• přístup na prémiové placené služby portálu Patria.cz na 90 dní ZDARMA,
• úvodní bezplatnou konzultaci s makléřem Patria Finance.

V rámci vzdělávání investorů navíc Patria Finance pořádá pravidelné webináře, nabízející bohatou škálu témat:

• popis obchodních strategií,
• přehled jednotlivých tříd aktiv či
• výhledy analytiků na budoucí vývoj kapitálových trhů.

Tyto on-line kurzy jsou pořádané ZDARMA a registrace na ně je otevřená komukoliv. Naším zájmem je nabídnout všem našim klientům bezkonkurenčně nejširší portfolio služeb a působit jako jejich spolehlivý průvodce světem investování.“

Pro čerpání nově nabízené slevy 5.000 Kč musí zájemce o investování udělat jenom jednu jedinou věc – stát se v průběhu října klientem Patria Finance. Vše ostatní probíhá zcela automaticky a okamžikem aktivace účtu může klient okamžitě čerpat výše uvedené benefity. Čím dříve k nám přijdete, tím delší dobu na využití benefitů získáte!

Těšíme se na Vás!

Vaše Patria Finance

Chcete-li se k Patria Finance přidat, podívejte se na speciální stránku kampaně ZDE.

Plné znění a podmínky aktuální nabídky najdete ZDE.



Čtěte více:

Krátkodobé investiční tipy - Amerika vrací úder
03.09.2015 18:00
Rádi bychom Vám prezentovali další ze série analytických prací našeho...
Dlouhodobé investiční příležitosti (DIP) - aktualizace pro evropské trhy
21.09.2015 13:00
Výběr správných titulů je při investování na kapitálových trzích klíčo...
Dlouhodobá investiční doporučení (DIP) - německé tituly (Deutsche Bank a další!)
22.09.2015 11:15
Výběr správných titulů je při investování na kapitálových trzích klíčo...

Váš názor
  • Poplatky na Patria.
    03.10.2015 18:31

    Mám zažádáno o převod akcií z Brokerjetu od 22.9. 2015 do Patria a nic se neděje! Ty akcie mohou přijít až po té akci, co se nabízí a každý pak ostrouhá mrkev. Uvítal bych dejme tomu paušál 35 eur na zhruba 10 nákupů po 10.000 Kč za rok, který by se zaplatil s první platbou, čímž by utržili peníze s mnohonásobným předstihem. Divím se, že to nikoho ještě nenapadlo? Takhle budu muset čekat na 2 x 50.000 Kč za rok, abych se vešel s poplatkem zhruba do 1% nákupní ceny. Poplatek bude dělat 34 eur a vložím tam stejný obnos peněz, ale ty peníze z poplatků jim přijdou po půlroce a druhá půlka po roce. Rozložilo by mi to krásně nákupní cenu do celého roku, což by včasným a zprůměrovaným ukládáním peněz ten poplatek výrazně umořilo! Mí příbuzní v USA mají vedení účtu zdarma a poplatky mají v rozmezí 7 - 9 USD za obchod. V Německu stojí u Consorsbank poplatek zhruba 10 eur a vedení účtu je zdarma. Je to druhý největší broker v Německu za Comdirectbank. Nákup akcií zde vychází na 1/3 oproti ČR, kde je další poplatek - měnová konverze. Všechny akcie kupuji za eura, protože se chci do budoucna vyhnout jakékoliv konverzi. Akcie pouze nakupuji a neprodávám. Moc jsem na výběr neměl, když jsem přecházel od Brokerjetu a vyžadoval jsem krytí brokera systémovou bankou s online brokerem, což je jediná v ČR a bohužel i nejdražší Patria. Nejhorší je zanedbané právo ohledně zajištění investice, jež by měla být kryta na 100%! 20.000 eur je směšná částka a svádí ke zločinu podle scénáře ČNB. V tomto ohledu není ČR právním státem, jelikož v USA mají investoři zajištěné investice do 500.000 USD!!!
    stas
  • Poplatky
    01.10.2015 21:59

    Co se čílíte? Patria má suverénně nejvyšší poplatky ze všech českých brokerů. Snaží se nalákat ty z nás ,co jsme byli vykopnuti z BJ . Je to takový problém ukázat jim spodní část zad pokud možno hodně hnědou a odejít od nich::?? Poplatky Brokerjet GO jsou tady ... https://new.brokerjet.cz/rgo/details.html#5 ... pro US trhy nepřijatelné jinak celkem to jakž takž jde není to tak nejhorší. Proti Patrii a BJ je však DEGIRO úplná sranda .-.... https://www.degiro.cz/data/pdf/Prehled_poplatku.pdf ...... LYNX má .... https://www.lynxbroker.cz/media/dokumenty/LYNX_Tarify.pdf bohužel program dost tuhej
    dědvševěd
  •  
    01.10.2015 21:14

    Souhlasím s mnoha názory níže, že stávající klienty tato nabídka naštve. Ohledně poplatkové politiky Patrie: levně se na BCPP dalo obchodovat naposledy na miniSPADu (kdysi inzerovaného Patrií jako "revoluce pro drobné investory"), a v USA minimální poplatek $15 byl celkem hodně už když byl dolar za 16 Kč, teď když je za 25 a možná bude za 27 je to opravdu příliš, viz níže uvedená srovnání s konkurenty. Pro malé obchody jsou tyto poplatky víceméně likvidační a tlačí tak klienty buď k úplnému odchodu jinam nebo alespoň k založení paralelního účtu jinde.
    karel304
  • Nový klient
    01.10.2015 12:10

    No já o Patrii uvažuji delší čas, ale stále čekám na poplatky srovnatelné se zahr.konkurencí, tak uvidíme, třeba někomu dojde, že s lepší poplatkovou strategií se mohou prostředky u Patrie o hodně zvýšit, těch 5k je lákadlo pro vykoplé z brokerjetu ne pro skutečné nové klienty ne ?
    Mike -Green D. is killing Europe
    • Poplatky
      01.10.2015 12:21

      a jestli to někdo od Patrie čte, tak by stálo za to zprovoznit Hong Kong přes internet, no a úroky z úvěrů při nulových resp. záporných sazbách 8-10% jsou dobrý "vtip"
      Mike -Green D. is killing Europe
      • Re: Poplatky
        01.10.2015 12:57

        Jestli jsem někdy uvažoval, že bych obchodoval na úvěr, tak mě těch 8% stoprocentně odradilo. 8 % je prý průměrný akciový výnos (já si tím nejsem jist) v dlouhodobém horizontu. Takže proč by někdo obchodoval za 8%, když by mu to odčerpalo veškerý zisk? Jinak jestli je pravda, že akcie dlouhodobě rostou, tak by se finanční společnost neměla bát dát úvěr třeba za 3-4% (při současných nízkých sazbách), jestliže ty cenné papíry, se kterými se obchoduje, slouží jako zástava.
        Vasek218
  • A co ti věrní, stávající klienti
    01.10.2015 11:54

    Pokud děláte kampan pro nové klienty, nezapomínejte na ty stávající...bylo by korektní a spravedlivé učinit podobnou pobídku těm věrným a stálým klientům! Děkuji za odpoved PM
    PM
  •  
    01.10.2015 11:31

    Odešel jsem právě jen kvůli poplatkům potažmo likvidite.. Účet stále aktivní mám a vrátím se opravdu až ty poplatky budou ne nejlevnější na světě ale relevantní.
    OPTIMISTA
  • můj dopis panu Dalíkovy
    01.10.2015 11:27

    Dobrý den pane Dalíku, musím vám gratulovat, vaše akce pro nové klienty mě hned po ránu tak na.rala, že si snad poprvé v životě budu takto výrazně stěžovat, nebo ještě lépe také vám dám neodolatelnou nabídku. Pokud mi také neposkytnete mimořádnou slevu na poplatky obchodníka ve výši 5000Kč, tak se jednoduše po mnoha letech u Patrie (kde jsem zaplatil desetitisíce spíše statisíce na poplatcích) prostě seberu a využiji některou z konkurenčních nabídek, jenž se rovněž snaží přetáhnout klienta Brokerjetu a rádi sáhnou i po klientovy z Patrie. Jako dlouholetý klient ze sebe prostě nenechám dělat ovci, resp. čůr.ka. S pozdravem
    fojta
    • Re: můj dopis panu Dalíkovy
      01.10.2015 18:17

      Tak abych dodržel svůj slib, že budu informovat o výsledku. Volal mi jeden nejmenovaný zástupce Patrie a při poměrně příjemném a korektním hovoru jsme došli k tomu, že dlouholetí klienti Patrie mají smůlu a žádný kredit na poplatky z Patrie nevymáčknou, to je jen pro navábení nových klientů. Abych z toho neodešel úplně jako sedlák od Chlumce, tak mi nabídl servis Patria Investor na rok zadarmo (normálně stojí pěkných pár tisíc), takže budu mít lepší přístup k informacím a technice. Sice ve mě stále zůstává určitý pocit nespravedlnosti, ale s tím už se snad vyrovnám. Nechci nikomu nic radit, ale pokud se taky ozvete, tak dopadnete minimálně jako já a možná i lépe, neboť jsem byl odjakživa měkej.
      fojta
    • Re: můj dopis panu Dalíkovy
      01.10.2015 16:19

      Proc se rozcilovat ?! Kdyz ste dal na poplatcich desetitisice/ ci statisice tak by nebyla potiz zalozit si ucet u nekoho kdo ma solidnejsi poplatky... Ja osobne mam charlese schwaba a budu otvirat interactive brokers. Ty IB kvuli jejich API abych mohl obchodovat automatizovane. Nejenze ty sluzby sou o dost lespi, ale ty poplatky to je mazec..To se pak clovek chce skoro vysmivat tem co obchodujou prevazne u nasich brokeru. A at mi nikdo nerika, ze potrebuje obchodovat na chcipajicim ceskym trhu..Ja pamatuju jeste kdyz Pepa Vyskocil sefoval maklerum ve Strategu a uz tehda byla ceska burza takovej podradnej orientalni bazar, kterymu se dalo jen honosny jmeno BCPP
      chytrak
    • Re: můj dopis panu Dalíkovy
      01.10.2015 11:35

      Samozřejmě v originálním mailu jsou vulgární slova v plném znění. Doporučuji všem, kteří se cítí touto akcí pobořeni, aby poslali podobné vyjádření. Budu samozřejmě informovat co mi odpoví.
      fojta
  •  
    01.10.2015 10:54

    A jak dlouho musí být účet otevřen, aby nový klient nemusel peníze vracet?
    Velkamedvědice
    •  
      01.10.2015 10:58

      Dobrý den, podmínky nabídky společnosti Patria Finance na slevu ve výši 5 000 Kč na obchodování, naleznete na tomto odkazu: https://cdn.patria-direct.cz/Podminky-nabidky.pdf
      Pavel Daniel, šéfredaktor Patria Online
  • A co stavajici klenti?
    01.10.2015 9:46

    Bravo Patria, dekujeme, ze nas dlouholete klienty takto podporujete. Lepe jste nas na.rat nemohli. Zajiste se p.obchodni reditel Dalik teteli blahem, jak to dobre vymyslel. Proste - dekujeme!
    roberto_marconi
    • Re: A co stavajici klenti?
      03.10.2015 18:49

      Ahoj Roberto! Ten jejich nesmyslný analytický tým něco stojí a investorů v ČR ubývá díky pražské burze, tak to prostě je. Kdo má vyšší příjmy, tak Patria je pro něho dobrý broker, ale těch bude opravdu poskrovnu. Mě to přesídlení z Brokerejetu bude stát zbytečných 1.800 Kč, což je výdaj zbytečný a přijde na pokrytí jejich lemplovitosti. Vůbec nechápu, jak mohla ČNB něco takového dovolit, aby se hojili na klientech?
      stas
    • Re: A co stavajici klenti?
      01.10.2015 10:46

      ale to je přece vějička pro klienty končícího Brokerjetu . .. Jenže v terénu, kde je LYNX broker a DeGiro , nevím, nevím... :-D
      občan
    • Re: A co stavajici klenti?
      01.10.2015 10:44

      Spíše by měli poskytnout nějaké slevy stávajícím klientům, kteří je už roky živí. Ale ve zvrácené marketingové logice jsou tito klienti pro firmu už jen nechtěný odpad, je potřeba nalákat nové kafky a ty oškubat ...
      MT
Aktuální komentáře
28.03.2024
17:21Růstové a hodnotové akcie a jeden padesátiletý cyklus
16:53Jaký závěr nás čeká tentokrát? Wall Street v úvodu pouze přešlapuje  
16:06Přehled (ne)obchodování na trzích přes Velikonoce 2024
16:06Čínský výrobce chytrých telefonů Xiaomi vstupuje na trh s elektromobily
15:48Růst americké ekonomiky ve čtvrtém čtvrtletí zpomalil pouze na 3,4 procenta
15:44Tesla už odepsala na akciích 350 miliard dolarů. Očekávání investorů ohledně dalšího vývoje jsou nevalná
13:29Invesco: Významný týden pro měnovou politiku je pro trhy dobrým znamením
12:22Než otevře Wall Street: Snowflake, MillerKnoll, Sprinklr  
11:20Podle guvernéra Fedu by se po posledních datech o ekonomice měla snížení sazeb odložit nebo zredukovat
11:02Investoři se připravují na konec kvartálu, Fed nechce spěchat se snižováním  
9:42Jan Bureš: HDP revidován vzhůru, reálné příjmy domácností rostou a s nimi i útraty
8:55Se snižováním sazeb v USA není kam spěchat, opakuje guvernér Fedu Waller. Futures jsou zelené  
8:52Putin: Rusko nezaútočí na Pobaltí, Polsko či Česko. Jde jen o strašení lidí
8:45Rozbřesk: HDP potvrdí pozitivní obrat v útratách domácností
6:03Britské akcie jsou nyní (historicky) mimořádně levné a Evropa už obchoduje s výrazným diskontem i vůči Japonsku
27.03.2024
21:19Americké indexy posilovaly díky silnému závěru  
18:26Jen kousek od intervence? Akcie a dluhopisy dnes lehce v zeleném  
17:50Pavol Mokoš: Je čas svézt se na vlně růstu, ne chytat dno. A technické cíle pro pražské banky
15:43BlackRock: Dlouhodobě nebude pokračovat scénář vyšší inflace a sazeb. Postará se o to umělá inteligence a další technologie
15:00ČEZ, a.s.: Zvolen nový místopředseda dozorčí rady ČEZ

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Kalendář událostí
ČasUdálost
Varta AG (12/23 Q4, Bef-mkt)
9:00CZ - HDP, q/q
12:00Walgreens Boots Alliance Inc (02/24 Q2)
13:30USA - HDP, q/q a
13:30USA - Nové žádosti o dávky v nezam.
14:45USA - Index aktivity ISM Chicago
15:00USA - Index spotř. důvěry Mich. university