Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články

Patria Plus v roce 2006 aneb nahlédněte pod pokličku

23.12.2005 15:16
Autor: 

Placený obsah portálu www.patria.cz je inovován pravidelně každé čtvrtletí. I v roce 2006 plánujeme rozšířit množství poskytovaných real-time dat, zaměříme se na zkvalitnění informačního servisu a v neposlední řadě stránky projdou i grafickou úpravou, zpřehledněním a vylepšením uživatelského prostředí.

Zásadní pokrok chceme učinit v oblasti personalizace služeb a webu www.patria.cz, stránky budeme optimalizovat i pro alternativní prohlížeče, máme připraveny nové technologie zobrazování dat. Pracujeme na vývoji nových klientských aplikací typu „tlustý klient“ a „data export“, na provázání našich dat s MS Office, multimediálních projektech a na pokročilých mobilních službách.

Také na poli zpravodajství chystáme řadu změn: V prvé řadě jde o větší pokrytí polského a maďarského trhu ve formě komentářů k aktuálnímu vývoji i prostřednictvím většího množsví analýz. Celkově by se měl rozšířit okruh pokrývaných informačních zdrojů, což nám umožní poskytovat ještě více aktuálních komentářů z ekonomiky i trhů. Přínosem pro uživatele se jistě stane i větší množství přehledů a analýz, které budou kromě angličtiny dostupné i v českém jazyce. Samotná anglická verze se také dočká podstatného zkvalitnění.

Už v listopadu jsme začali používat jako předvoj zásadních změn nové logo Patria Plus, které vyjadřuje aktuálnost, dynamiku a profesionalitu a zdůrazňuje vedoucí pozici Patria Plus mezi poskytovateli aktuálního online zpravodajského a informačního servisu z finančních trhů.

Investiční portál společnosti Patria Online provozovaný na www.patria.cz zvítězil v premiérovém ročníku soutěže Internet Effectiveness Awards 2005 v kategorii online bankovnictví a finance. Výsledky byly vyhlášeny 6.12.2005 na slavnostním večeru ve Veletržním paláci.

Díky průběžným připomínkám a dotazům Vás, uživatelů, si jsme přesto vědomi mnoha slabin, které náš informační systém má, a co se týče vývoje, budeme se po celý rok 2006 snažit vycházet Vám maximálně vstříc a s ohledem na naše limitované kapacity Vám nabízet právě to, co potřebujete.

Na závěr nám dovolte připomenout, že roční licenci na kompletní servis PATRIA PLUS všech čtyř modulů (Treasury Plus, Ekonomika Plus, Akcie Plus a Zpravodajství Plus) nabízíme nyní za výhodnou cenu modulů dvou. Stejný balík služeb bude od 1.1.2006 o 50 % dražší, proto se nevyplatí odkládat rozhodnutí o objednávce Patria Plus. Více informací o této nabídce hledejte ZDE.

Vážení uživatelé stránek www.patria.cz, rádi bychom Vám touto cestou rovněž poděkovali za přízeň, kterou jste nám letos věnovali. Tým Patria Online si dovoluje Vám popřát příjemné prožití vánočních svátků a úspěšný krok do nového roku. Věříme, že www.patria.cz zůstane Vaším dlouhodobým informačním partnerem a oblíbeným investičním portálem.


Váš názor
  • logo
    22.12.2005 12:31

    pan Barcal má pravdu, já nejsem grafik, ale z mojeho hlediska by tam měli být dva modré trojúhelníčky. S ohledem na barvy ostatních log, které jsou barevně rozděleny na 2 poloviny, by měl být levý horní taky modrý :)
    peklonazemi
  • Mnoho povyku pro nic
    20.12.2005 15:32

    Solidní výkon. Napsat tolik slov o tom, že se zdraží o 50 pct ;-)))
    Jára Kecal
  • Logo ma rezervy
    20.12.2005 13:22

    Mam vyhradu k logu - na zaklade ceho prevazuje v kosoctvrerci zelena? Pravda slovo plus je trochu kratsi, ale timto reseni s kterym se asi neda hnout se dostavate trochu k jiste barevne disbalanci. Jsem povolanim grafik. SPADU zdrar. Petr Barcal
    • Re: logo
      20.12.2005 14:50

      Dobrý den, děkujeme za Váš názor. Logo Patria Plus vytvářela renomovaná reklamní agentura a mělo by zapadat do konceptu ostatních nových log skupiny Patria, které naleznete zde: http://www.patria.cz/home/opatrii.asp. Těšíme se na Vaše další připomínky.
      Patria Online
Aktuální komentáře
19.04.2024
15:36Celkový akciový optimismus na úrovních z let 2001/2002. Posouvá se základní psychologické nastavení investorů?
13:24Perly týdne: Akcie a zlato za poslední desetiletí a co (ne)čekat od Applu i celého trhu
12:48Reuters: Německá vláda mírně zvýší odhad letošního růstu ekonomiky
11:48Jak na DIP? A na čem čeští investoři letos nejvíce vydělali? Zjistěte na webináři Patrie v úterý 23. dubna od 16:00
11:24Jakub Blaha: Konec transparentnosti Netflixu zastínil obzvlášť dobré výsledky  
10:58Páteční dopoledne je červené, po přestávce se do hry opět vložil Blízký východ  
9:25Netflix reportoval nejlepší první kvartál od roku 2020. Překvapil počtem předplatitelů
9:07Rozbřesk: Proč je česká koruna odolnější vůči silnému dolaru?
8:43Akciové trhy zrudly pod tíhou obav z konfliktu na Blízkém východě, Netflix překvapil vysokým počtem platících uživatelů  
6:03Evercore: Hlavním příběhem je mimořádná odolnost ekonomiky
18.04.2024
22:02S&P 500 poklesl popáté v řadě; investoři čekají na Netflix  
17:45Růst cen akcií a cena za riziko
17:23DJIA dnes v čele a ECB se od Fedu neodpoutá  
15:59Deloitte: Cena nájemného v prvním čtvrtletí vzrostla o procento na 295 Kč/m2
15:20Lee: I kdyby sazby šly letos dolů jen jednou, pro akcie by to stále bylo dobré prostředí
12:56Vasle: Rozdílná měnová politika ECB a Fedu má své limity
11:52Výhled TSMC překonal odhady díky podpoře poptávky po AI čipech
11:36Akcie se zvedají. Jak pevnou oporu dodají firmy?  
9:54Ifo: Německé firmy letos plánují snižování investic
9:05Rozbřesk: Zachrání Super-Mario (znovu) Evropu?

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Kalendář událostí
Nebyla nalezena žádná data