Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články

Cesky Telecom´s board of directors discussed the acquisition of Eurotel

14.4.2003 11:00
Autor: 

The Czech-based Euro weekly magazine reports today that besides a shortlist of CEO candidates, Cesky Telecom’s board of directors, meeting last Monday, also discussed the 100% acquisition of Eurotel (Cesky Telecom owns a 51% stake in the mobile operator). The magazine confirms earlier reports that BoD member O. Felix and IT minister V. Mlynar have agreed on a price of USD 1.285 bil. for the remaining 49% Eurotel stake with Atlantic West, the owner of the stake. It was also reportedly agreed that the purchase contract would be signed at the end of April, with payment to be made by the end August.

Jiří Soustružník


Reklama
Nově na Patria.cz - obchodní signály na forexu podle technických indikátorů ADX, Williams R% a klouzavých průměrů!
Váš názor
Na tomto místě můžete zahájit diskusi. Zatím nebyl zadán žádný názor. Do diskuse mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé (Přihlásit). Pokud nemáte účet, na který byste se mohli přihlásit, registrujte se zde.
Aktuální komentáře
25.5.2017
13:20OPEC bude těžbu tlumit až do března. Trh ale nepotěšil
12:48HP boduje. Prodejům počítačů a tiskáren se nebývale daří
12:24Němci mají proti Tesle své zbraně. Patří k nim hranice s ČR a Čína
10:53Zadlužení domácností je na nových maximech. Další krize za rohem?
10:34Pražská burza roste druhým dnem v řadě, v zeleném ČEZ a banky
10:27Fed dolaru tentokrát uškodil. Nenaznačil rychlejší normalizaci politiky  
9:39Technická analýza: Eurodolar dnes může testovat maxima z minulého týdne
9:34Česká exportní banka, a.s.: Informace o vyplacení úrokových výnosů z emisí dluhopisů
9:22Rozbřesk: Jak rychle zdražující nemovitosti ovlivní politiku ČNB?
8:59Růst na trzích by dnes mohl pokračovat. Otestuje KB 950 korun a sentiment porazí prodejce na Monetě?  
8:49Babišova MAFRA možná půjde na burzu
7:17Akcie bank: Nástup na další korekci či nákupní příležitost?
24.5.2017
22:01Wall Street uzavřela na novém maximu
19:38Jediná firma, která může porazit Amazon?
17:36Ropy je na trhu pořád moc. Byly škrty OPECu k něčemu?
17:22Zeman jmenoval ministrem financí Pilného a děkoval Babišovi
17:12Pražská burza se vymanila ze ztrát. Oporou většina finančních titulů, KB +1,43 %
17:04Koruna si připisuje menší zisky, zatímco hlavní trhy vyčkávají na Fed  
16:41Summary: Čtvrtletní hospodaření Lowe’s Cos nedopadlo dobře
16:16Světový lídr větrníků na moři se definitivně zbavuje ropy a plynu

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Denní kalendář hlavních událostí
ČasUdálost
10:30UK - HDP, q/q
14:30USA - Nové žádosti o dávky v nezam.