Tisková zpráva Českého Telecomu a Atlantic West týkající se Eurotelu

28.11.2001 12:55

(Následuje úplné znění společného prohlášení Českého Telecomu, a.s. a Atlantic West, B.V.)
Praha, 28. listopadu 2001: ČESKÝ TELECOM, a.s., a Atlantic West B.V., konsorcium společností AT&T Wireless Services Inc. a Verizon Communications Inc. dnes oznámili, že nedokázali dospět k dohodě o diskutovaném prodeji 49% podílu Atlantic West B.V. ve společnosti Eurotel Praha, s.r.o. ČESKÉMU TELECOMU a proto ukončili jednání.

ČESKÝ TELECOM i Atlantic West hodlají s potěšením pokračovat v dosavadní pevné a efektivní partnerské spolupráci v Eurotelu. Obě strany jsou přesvědčeny o tom, že Eurotel zůstane i nadále úspěšným a vedoucím poskytovatelem mobilních telekomunikačních služeb v České republice.

Eurotel Praha, spol. s r.o., je s více než 3 000 000 zákazníků vedoucím mobilním operátorem v České republice. Vysoce kvalitní sítě Eurotelu GSM (900/1800 MHz) and T!P (450MHz) pokrývají území, na němž žije 99% obyvatel České republiky. Eurotel Praha, spol. s r. o., nabízí široké spektrum služeb pro všechny skupiny zákazníků. Mezi residenčními zákazníky je oblíbená jeho značka předplacených karet Go. Zákazníci Eurotelu z řad firem spoléhají na služby s přidanou hodnotou. Eurotel je jediným operátorem v České republice, který ve své GSM síti nabízí nejmodernější mobilní technologie pro přenos dat – GPRS (General Packet Radio Service) and HSCSD (High Speed Circuit Switched Data).

V zastoupení společnosti ČESKÝ TELECOM, a.s., vydala Best Communications Group. www.BestCG.com