Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články

Conoco officially confirmed that it would bid for Unipetrol

26.9.2001 10:03
Autor: 

Conoco, a member of the IOC consortium that owns a 49% stake in the Ceska rafinerska refinery (Unipetrol owns the remaining 51%), officially confirmed that it will bid for Unipetrol during Unipetrol’s upcoming privatization; it needs to find a partner for the chemical part of the holding though. Neutral.

(Jiri Soustruznik)

Váš názor
Na tomto místě můžete zahájit diskusi. Zatím nebyl zadán žádný názor. Do diskuse mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé (Přihlásit). Pokud nemáte účet, na který byste se mohli přihlásit, registrujte se zde.
Aktuální komentáře

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Denní kalendář hlavních událostí
ČasUdálost
10:00DE - Index podnikatelského klimatu Ifo
10:30UK - HDP, q/q
14:30USA - Objednávky zboží dlouh. spotřeby, m/m
16:00USA - Index spotř. důvěry Mich. university