Tisková zpráva: Patria Direct, a.s. oznamuje, že nabízí obchodování na pražské burze za 1,- Kč*

30.8.2001 11:03

Tato nabídka platí pro všechny klienty, kteří se zaregistrují a otevřou účet v Patria Direct do 16.9.2001. Poplatek Patria Direct ve výši 1,- Kč* se vztahuje na všechny obchody uskutečněné na základě pokynů podaných do 30. září 2001, a to bez ohledu na objem uskutečněných obchodů nebo způsob podání pokynů.

„Chceme umožnit klientům bez jakýchkoliv závazků vyzkoušet náš obchodní systém a způsob obchodování na pražské burze za symbolickou korunu po celé září. Otevření obchodního účtu je bezplatné. Tato nabídka je platná jak pro malé obchody KOBOSu, tak pro obchodování neomezeného množství lotů ve SPADu (třeba za 100 mil. Kč)“ říká Tomáš Sedláček z Patria Direct.

Patria Direct, a.s. zahájila 1.8.2001 činnost obchodníka s cennými papíry. PD nabízí online obchodování s akciemi na Burze cenných papírů Praha ("BCPP") prostřednictvím internetu na adrese www.patria-direct.cz. Vedle toho nabízí privátním klientům také telefonické obchodování prostřednictvím svých makléřů, a to nejen na pražské burze, ale i na všech hlavních akciových trzích v USA i Evropě.

Patria Direct, a.s. patří do skupiny Patria Finance, a.s., která je součástí nadnárodní bankovní skupiny KBC Banking & Insurance Group – jedné z největších a nejsilnějších finančních skupin v Evropě.

* Poplatky burzy jsou připočteny ve skutečné výši podle aktuálního sazebníku poplatků

Kontakt:
Tomáš Sedláček
Tel.: (02) 21 42 41 27
Fax: (02) 21 42 41 79
E-mail: sedlacek@patria.cz

On-line obchodování na pražské burze ZDE.