Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články

Patria.cz brzy spustí Patria Plus, unikátní službu pro finanční profesionály

17.09.2004 13:31
Autor: 

Investiční portál www.patria.cz v následujících týdnech dále zkvalitní služby a obsah. Zvětší se objem poskytovaných dat a informací, bude zavedena nová obchodní značka „placeného sektoru“ Patria Plus a stránky dostanou nový grafický nádech. Hlavní část investičního portálu i nadále zůstane přístupná volně, případně po bezplatné registraci.

Volně dostupný obsah na jedné straně …

V rámci www.patria.cz mají uživatelé přístup zdarma a bez přihlašování k většině obsahu. Jednoduchá registrace však rozšiřuje možnosti využití portálu o následující volně přístupné služby zdarma:

*

Podrobné údaje z BCPP – jen registrovaný (identifikovaný) uživatel má přístup k detailním údajům o obchodování, jejichž součástí je například tzv. hloubka trhu.


*

Portfolio českých a zahraničních akciových titulů – umožní založení cvičného akciového portfolia s přeceněním tržními cenami jednou denně - uživatel tak má možnost sledovat zhodnocení své virtuální investice.


*

Moje Patria - nastavení vlastní stránky – možnost uspořádat si (personalizovat) obsah na webové stránce podle vlastních představ a zájmů.


*

Zasílání komentářů a denních, týdenních i měsíčních přehledů e-mailem


*

Zasílání závěrečných cen z trhů a monitoringu tisku e-mailem

… a placené služby na straně druhé

Nová Patria Plus, nástupce dosavadní VIP Patria, bude ve znamení ještě většího množství online informací a dat z trhů, analýz, prognóz a konzultací. Základem spektra služeb budou tři moduly: Treasury Plus pro finanční specialisty, Akcie Plus pro investory a Ekonomika Plus pro manažery a ekonomy. Jádro služeb tvoří online data z akciových, devizových, komoditních a jiných finančních trhů, a to ze spolehlivých zdrojů (Reuters). Doplněním o komentáře přímých účastníků trhu data nabývají nových rozměrů. Údaje dále analyzujeme a pomocí modelů i expertních odhadů prognózujeme očekávaný vývoj. Soubor služeb Patria Plus potom dotvářejí obsáhlé databanky historických dat. Součástí členství jsou i konzultační služby - hlavní analytici firmy zodpoví Vaše dotazy z oblasti akciových trhů a české ekonomiky.

Treasury Plus – poskytne online spotové i forwardové kurzy světových a středoevropských měn, sazby mezibankovního peněžního trhu, úrokové swapy a FRA sazby, fixingy, ceny komodit. Analytická část obsahuje podpůrné analýzy, prognózy, komentáře. Modul zahrnuje také sms služby.

Ekonomika Plus – nabídne klientům originální a nezávislé analýzy klíčových makroekonomických dat (inflace, nezaměstnanosti, HDP, mezd, atd.). Analýzy měnové a fiskální politiky, prognózy ekonomického vývoje, obsáhlou databanku, flash zprávy, trendy, události a sms služby.

Akcie Plus – data z domácích i světových burz, kompletní analýzy Patria Finance a KBC Securities, prognózy hospodářských výsledků, fundamentální i technické analýzy, komentáře, databanky, alerty, sms služby, testovací portfolia s online přeceněním atd.

Jako bonus ke každému modulu stránky www.patria.cz bez reklamy a modul Zpravodajství Plus, který bude obsahovat vybrané komentáře s vysokou přidanou hodnotou. Pouze klient Patria Plus bude mít k dispozici kompletní zpravodajský, datový a konzultační servis.

Roční poplatek za Patria Plus je stanoven na 20 000 Kč, jeden samostatný modul bude stát 10 000 Kč. Nabízené služby bude možné objednat zdarma na 14denní nezávazné zkušební období. Velmi výhodná je současná cena roční licence, tj. 10 000 Kč za celý balík služeb (5 000 Kč pro klienty Patria Direct po slevě), která Vám umožní také přístup k novým stránkám, tzn. pokud si zaplatíte celoroční licenci právě teď, tak ihned po spuštění budete mít nové služby k dispozici bez dalších příplatků. Při nákupu více licencí nabízíme další program množstevních slev.

Registrace je možná zde: http://www.patria.cz/vip/default.asp

Garantujeme osobní přístup, informace na info@patria.cz nebo kontaktujte náš help desk na telefonním čísle (+420) 221 424 332


Váš názor
Na tomto místě můžete zahájit diskusi. Zatím nebyl zadán žádný názor. Do diskuse mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé (Přihlásit). Pokud nemáte účet, na který byste se mohli přihlásit, registrujte se zde.
Aktuální komentáře
19.04.2024
22:01Propadu na technologiích vévodil Netflix a Nvidia  
17:46Jak na DIP? A na čem čeští investoři letos nejvíce vydělali? Zjistěte na webináři Patrie v úterý 23. dubna od 16:00
17:18Celkový akciový optimismus na úrovních z let 2001/2002. Posouvá se základní psychologické nastavení investorů?
16:46Poptávka po bezpečí slábne, ale investoři se zpět do akcií nehrnou  
16:37Český státní dluh v 1. čtvrtletí vzrostl o 109,9 mld. Kč na 3,221 bilionu Kč
14:31SAB Finance a.s.: Průběžné hospodářské výsledky za leden–březen/2024
13:24Perly týdne: Akcie a zlato za poslední desetiletí a co (ne)čekat od Applu i celého trhu
12:48Reuters: Německá vláda mírně zvýší odhad letošního růstu ekonomiky
11:24Jakub Blaha: Konec transparentnosti Netflixu zastínil obzvlášť dobré výsledky  
10:58Páteční dopoledne je červené, po přestávce se do hry opět vložil Blízký východ  
9:25Netflix reportoval nejlepší první kvartál od roku 2020. Překvapil počtem předplatitelů
9:07Rozbřesk: Proč je česká koruna odolnější vůči silnému dolaru?
8:43Akciové trhy zrudly pod tíhou obav z konfliktu na Blízkém východě, Netflix překvapil vysokým počtem platících uživatelů  
6:03Evercore: Hlavním příběhem je mimořádná odolnost ekonomiky
18.04.2024
22:02S&P 500 poklesl popáté v řadě; investoři čekají na Netflix  
17:45Růst cen akcií a cena za riziko
17:23DJIA dnes v čele a ECB se od Fedu neodpoutá  
15:59Deloitte: Cena nájemného v prvním čtvrtletí vzrostla o procento na 295 Kč/m2
15:20Lee: I kdyby sazby šly letos dolů jen jednou, pro akcie by to stále bylo dobré prostředí
12:56Vasle: Rozdílná měnová politika ECB a Fedu má své limity

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Kalendář událostí
Nebyla nalezena žádná data