Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články

Online daňové a účetní poradenství

16.02.2001 9:05
Autor: 

Od prvního února je uživatelům Patria k dispozici daňové poradenství prostřednictvím internetu, které zásadním způsobem mění dosavadní praxi v této oblasti. Jaké konkrétní změny přináší tento produkt do stojatých vod dosavadní komunikace s vaším daňovým poradcem?

„Především chceme zprostředkovat špičkové služby i středním a menším firmám a podnikatelům, kteří potřebují využívat služeb daňového nebo účetního poradce,“ vysvětluje Jiří Majer, předseda představenstva akciové společnosti TACOMA Consulting, která je poskytovatelem poradenství.

TACOMA pomocí systému Vašedaně.cz nabízí know-how více než 110 odborníků – daňových, účetních a právních poradců, jejichž úkolem je zodpovídat zvídavé dotazy registrovaných uživatelů. Aby byl systém připraven zpracovávat denně stovky (dnes) i tisíce (v budoucnu) dotazů, není efektivní, aby dotazy třídili skuteční lidé. Proto jsou otázky automaticky vyhodnoceny a putují ke zpracování nejlepšímu poradci pro daný problém. Nejlepšího poradce přitom vybírá nejen podle zaměření, např. na problematiku leasingu, DPH, neziskového sektoru a desítek dalších, ale také podle dalších parametrů jako je bydliště tazatele, obor podnikání nebo toho, zda již nějaký dotaz do systému zadával a kdo na něj odpovídal.

Po zpracování dotazu odpověď neputuje zpátky klientovi, ale kontrolórovi, který funguje jako pojistka proti lidskému chybování a instance k řešení případných problémů. Pokud přesto zákazník není spokojen, dotaz včetně odpovědi lze pouhým stisknutím tlačítka reklamovat. To, že k reklamacím bude docházet jen výjimečně lze odvodit i z toho, že společnost TACOMA je za své služby právně zopovědná a je pojištěna i pro případ, že by vám jejich doporučení způsobilo nějaké nepříjemnosti.

Takto sofistikované řešení si nyní můžete dovolit za cenu, srovnatelnou s běžnou sazbou „kamenných“ poradců – a sice 599 Kč bez 5% DPH za jeden kompletně zpracovaný dotaz, pokud vám odpověď stačí do 48 hodin. Pokud chcete rychlejší verzi do 12 hodin, zaplatíte 799 Kč a za expresní tříhodinovou odpověď vydáte 2499 Kč. Jistotu v sebe sama TACOMA opět dokazuje tím, že za každou minutu zpoždění nabízí slevu 1 kredit. Pokud už z podstaty dotazu vyplývá, že odpověď v daném termínu nelze stihnout, domluví zástupce společnosti s klientem konkrétní podmínky, za jakých mohou dotaz reálně zodpovědět. Je pochopitelně na něm, zda tyto podmínky akceptuje.

Obtíže s online platbami jsou elegantně vyřešeny kreditním systémem, který lze nabíjet hned několika způsoby: skrze e-banku, pomocí platebních karet a nakonec bankovním převodem, kde pochopitelně musíme počítat s mírným zpožděním. Vašedaně.cz chytře povzbuzuje v dobíjení vyšším počtem kreditů a nabízí kredity navíc – např. pokud vložíte 20.000 Kč, dostanete o 3.500 kreditů víc, což představuje 5 dotazů zdarma.

Navíc pro vás vasedane.cz nabízejí speciální bonus – každý, kdo se do systému zaregistruje do 19.2.2001, má první dotaz ZDARMA.


Váš názor
Na tomto místě můžete zahájit diskusi. Zatím nebyl zadán žádný názor. Do diskuse mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé (Přihlásit). Pokud nemáte účet, na který byste se mohli přihlásit, registrujte se zde.
Aktuální komentáře
25.04.2024
11:08Těžařská firma BHP chce rivala Anglo American, vznikl by největší producent mědi
11:02Jak jsou na tom velké techy? Meta nalomila důvěru investorů  
10:24Meta navyšuje výdaje na AI. Investoři se ale obávají, zda se vynaložené peníze vrátí
10:18JTPEG Croatia Financing I, a.s.: Zveřejnění Roční finanční zprávy emitenta za rok 2023
10:12MONETA Money Bank, a.s.: Uveřejnění vnitřní informace
9:34Komerční banka, a.s.: Oznámení o přijatých usneseních na VH KB konané dne 24.4.2024
9:02Rozbřesk: Dnes se ukáže, jak Evropě Amerika utíká
8:52Moneta oznámila výsledky, Meta Platforms utratí o miliardu více na AI a futures jsou smíšené  
7:37Moneta dosáhla zisku 1,3 miliardy korun a je na dobré cestě doručit celoroční cíl
6:09Asijské akcie v éře dividend podle Fidelity
24.04.2024
21:44Preview výsledků Moneta Money Bank za první čtvrtletí 2024  
17:47Jaké výnosy dluhopisů by dolehly na akcie?
17:34Růst výnosů stupňuje důraz na dobré firemní výsledky. Na slábnoucím jenu roste napětí  
16:34Valná hromada akcionářů Komerční banky schválila hrubou dividendu 82,66 Kč na akcii
14:57Komentář analytika: AT&T překonává odhady zisku díky nárůstu počtu předplatitelů bezdrátového připojení  
14:30Boeing už nejde na přistání. Propad tržeb brzdí a krize kolem 737 MAX polevuje
13:34Technická analýza Netflix: Morning Star formace může odhalovat návrat k růstu  
13:043M FUND MSI SICAV a.s: Výroční finanční zpráva za rok 2023
12:58SAB Finance a.s.: Oznámení o výplatě podílu na zisku
11:46Obrovský zájem investorů o technologické IPO: Na trh jde Rubrik s Microsoftem v zádech

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Kalendář událostí
ČasUdálost
14:30USA - HDP, q/q a
14:30USA - Nové žádosti o dávky v nezam.