Které potraviny jsou nebezpečné a nezdravé? Jsou to masné výrobky, máslo, sádlo, vepřové? Nebo jsou to éčka, konzerváty, ochucovadla, barviva, zvýrazňovače? Vidno, že se vlády nad Evropou ujali pitomci. Dělník se bude místo kalorickým masem cpát barvivy a konzerváty, aby udržel (zvýšil) pracovní výkon? :-(( Tleskám debilitě, zvítězila !! Traktorista si nebude moci namazat chleba se sádlem, protože na něj nebude mít prachy kvůli dani, ale koupí si levnou tyčinku plnou éček a barviv. NEUVĚŘITELNÉ, kam až zajde nenažraný státní úředník....
Jesse

Ze sádla a vepřového řízku ještě nikdo rakovinu tlustého střeva nedostal. Určitě ne lidi, kteří pracují manuálně a potřebují dostat do těla přírodní kalorie. Těm se jídlo pěkně zdraží... Ovšem onkologie hlásí, že rakoviny pochytají nejvíce lidé, kteří se cpou konzerváty a barvivy. Tuším, že sódruzi v NERVu chytili nervový záchvat, jinak si jejich debilitu neumím vysvětlit.
Jesse
