Online konzultace 
Klienti Patria Plus získávají nejširší spektrum možností konzultací ekonomických a finančních témat. Konzultace mají formu telefonických nebo e-mailových dotazů na sofistikovaná témata. V rámci „konzultací“ Patria rovněž zajišťuje dodávku nadstandardních informací, které klient na stránce Patria.cz nenalezne.

Garantovaná reakční doba na e-mailový dotaz – dle složitosti dotazu 30 minut až 8 hodin.
 

Analýzy PATRIA FINANCE - Ekonomika 

 

 

 

Analytický servis je nedílnou součástí služeb placeného obsahu Patria Plus/Investor Plus. V rámci komplexního informačního servisu poskytujeme našim klientům širokou škálu analytických výstupů ve formátu pdf, textových dokumentů ke stažení či e-mailem. Novinkou je možnost náhledu textové verze každé analýzy.

V této sekci naleznete ekonomické analýzy Research týmu Patria Finance zaměřující se především na ekonomiku ČR. Výstupy týkající se finančních trhů, měn a úrokových sazeb naleznete v sekci Měny & Sazby -> Výzkum, produkty věnované akciovému trhu a investování naleznete v sekci Akcie -> Výzkum. Analýzy ekonomiky, měn a sazeb a akcií se mohou tématicky vzájemně doplňovat.

Flash analýzy - makroekonomika ČR  
select
Info:
cs/en,
report,
1x za měsíc
Zdroj: Patria Finance
Krátce na téma  
Info:
cs/en,
5 až 25 str.,
1x za měsíc
Zdroj: Patria Finance, KBC
Analýzy KBC / ČSOB - Ekonomika 
KBCJako doplněk k analýzám Patria Finance naleznete v této sekci makroekonomické analýzy výzkumného oddělení KBC a ČSOB zaměřené na ekonomiku regionu střední Evropy a světa. Výstupy týkající se finančních trhů, měn a úrokových sazeb naleznete v sekci Měny& Sazby -> Výzkum, produkty věnované akciovému trhu a investování naleznete v sekci Akcie -> Výzkum. Všechny tyto analýzy můžete nejen prohlížet v textové verzi (náhled) a stahovat v pdf formátu, ale můžete si zaregistrovat zasílání těchto analýz e-mailem.
Flash analýzy - svět  
Info:
cs/en,
report,
ad hoc
Zdroj: KBC
KBC flash - měnová politika ECB, FED  
Info:
cs/en,
flash,
1x za měsíc
Zdroj: Patria Finance, KBC
Globální makroekonomický přehled  
Info:
en,
10 až 15 str.,
4x za rok
Zdroj: KBC
Ekonomický kalendář - KBC Weekly Overview  
Info:
en,
1 až 4 str.,
1x za týden
Zdroj: KBC