Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články
Zeman: EU i NATO by měly zastrašit Rusko před dalšími akcemi na Ukrajině

Zeman: EU i NATO by měly zastrašit Rusko před dalšími akcemi na Ukrajině

11.04.2014 11:39, aktualizováno: 11.4. 12:33
Autor: Redakce, Patria.cz

Aktualizováno

Evropská unie i NATO by měly podniknout velmi razantní a preventivní akce k odstrašení Ruska před rozšířením vojenských akcí do dalších oblastí Ukrajiny, případně i Moldavska. Zabrání tím řetězové reakci připojování dalších regionů k Rusku, řekl dnes na konferenci k desátému výročí vstupu Česka do unie prezident Miloš Zeman. Krym, který si nedávno odhlasoval připojení k Moskvě, je podle něj již ztracen.

Zeman na konferenci připomněl, že je proti zavádění sankcí. "Jsem ale pro účinné a velmi razantní, v mnoha případech i preventivní akce. Protože prevence je vždy levnější než následné hašení požáru," řekl Zeman. Věří, že Evropská unie i Severoatlantická aliance najdou odvahu k odstrašujícím akcím, které by Rusko odstrašily od dalších akcí na východě Ukrajiny.

Prezident uvedl, že nechce vypadat jako válečný štváč, má ale obavy z rozpoutání řetězové reakce, pokud by ruské jednotky vstoupily na východní Ukrajinu a obsadily například i Oděsu. Akce podle něj může pokračovat "obsazováním Podněstří, případně i Moldávie."

Zeman svůj názor ve čtvrtek sdělil generálnímu tajemníkovi NATO Andersi Foghu Rasmussenovi. Dnes řekl, že se s šéfem paktu shodli na tom, že situaci nelze řešit pouhým vydáváním prázdných politických deklarací.

Předseda Evropského parlamentu Martin Schulz podporuje výzvu ke stažení ruských jednotek od rusko-ukrajinské hranice. Schulz to řekl po setkání s předsedou Poslanecké sněmovny Janem Hamáčkem (ČSSD). Ke stažení ruských vojsk znovu vyzvali Rusko na základě telefonického rozhovoru americký prezident Barack Obama a německá kancléřka Angela Merkelová. Stejný požadavek ve čtvrtek z Prahy vznesl také právě šéf NATO Anders Fogh Rasmussen.

Schulz doufá, že květnové volby na Ukrajině povedou ke stabilizaci země a že nová vláda zajistí územní celistvost. Soudržnost podle Schulze ale musí být podpořena finanční pomocí.

Bílý dům ve čtvrtek oznámil, že Obama Merkelové řekl, že Spojené státy, Evropská unie a další mezinárodní aktéři musí být připraveni čelit případné další eskalaci krize ze strany Ruska dalšími sankcemi. Podle Bílého domu Moskva zjevně podporuje proruské separatisty na Ukrajině a provádí "organizovanou kampaň podněcování (k destabilizaci Ukrajiny) a sabotáže".

Proruští vzbouřenci v Luhansku na východě Ukrajiny nadále okupují objekt tajné služby a v Doněcku radikální skupiny ohlásily vytváření "lidové armády". Do oblasti míří ukrajinský premiér.

(Zdroj: čtk, ČT, Reuters)


Váš názor
  • pro ty s krátkou pamětí
    12.04.2014 19:01

    .......Kufříkové spiknutí Dalo by se říct, že Miloš Zeman je příznivcem spikleneckých teorií, které dokonce sám vytváří. V roce 1996 vystoupil Zeman s tím, že má kufřík plný důkazů o tom, že se Jan Ruml chystá zavést policejní stát. S kufříkem chtěl slavně napochodovat za prezidentem Václavem Havlem. Místo toho, si ale uřízl pěknou ostudu. Na pětadvaceti stranách, které získal od Miloše Demétera, nebylo nic, co by se dalo považovat za důkaz.....
    MU
  • ?
    12.04.2014 14:50

    http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Vladimir-Putin-Kompletni-preklad-dopisu-ruskeho-prezidenta-18-statnikum-ze-dne-10-dubna-315006
    mša
    • Re: ?
      13.04.2014 12:28

      a to je jako důvod, ospravedlneni obsazeni Krymu? A dalšího ruskeho postupu? Video jak rusove obsazuji policejni stanici - mazec. Ukrajinci s holejma rukama http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/333340-ukrajina-si-uz-nebere-servitky-zautocila-proti-proruskym-silam-hlaseni-prvni-mrtvi.html
      franc
      • ?
        13.04.2014 21:05

        nerozhodl o situaci autonomního Krymu jeho parlament a plebiscit?............Se stejným zaujetím si přečtu odpovědi na dopis, zejména od našeho pana prezidenta a paní kancléřky. VP: "Východisko z dané situace je jen jedno. Neprodleně zahájit konzultace na úrovni ministrů ekonomiky, financí a energetiky s cílem vypracování společného plánu činnosti, který by zajistil stabilizaci ukrajinské ekonomiky a garance dodávek a tranzitu ruského plynu v přísném souladu se smluvními podmínkami. A přistoupit ke koordinovaným činům co nejdříve to bude možné. K tomu vyzýváme naše evropské partnery."
        mša
        • Re: ?
          13.04.2014 21:17

          Referendum pod samopaly 30 tisíc ruských okupačníh vojs ze zákazem mezinárodních pozorovatelů nenídemokracii přípustné. Nebylo ani oficiálně nikým schváleno. Výsledek 98% pak přímo odpovídá standartním bolševickým praktikám. V přepočtu počtu hlasů na volení schopné občanstvo pak ukazuje dokonce 120%. Takto se mezinárodně uznané a schválené hranice neposunují. Odkaz na listy, které považuji za škvár jsem sni nečetl. Zaplať pánBů za názory kolegu France a dík mu za to, že na rozdíl od některých přidpěvovatelů nestrká hlavu do zadku bolševickým okupantům,jenž ponižovali náš národ.
          Velkamedvědice
          • ?
            13.04.2014 21:22

            Se stejným zaujetím si přečtu odpovědi na dopis, zejména od našeho pana prezidenta a paní kancléřky.
            mša
  • to Šaňo
    12.04.2014 10:56

    to co jsi zde vytah, co Jagr prohlasil, bylo pred 4 lety :)! Neni problem vygooglit. Jinak geneticky jsme pribuzni spise s anglosasama, muj strýc dostal od anglana kostni dřeň, kterou bezproblemu prijal. Nedavno vyzival česky registr aby se prihlasili darci z mencin jako jsou cikani, vetnamci a ukrajinci, protoze čeští darci nejsou s temito mencinami prilis kompatibilní, tzn ani s rusy. Jak řekl Zdenda Svěraku v Obecne skole " My jsme slované, pane učiteli, ale západní, západní" :))). Jak vime, hned jak to slo se Jarda vratil do ameriky a neverim ze by schvaloval to jak se rusove chovaji na vychode ukrajiny. To co predvadeji, musi kazdemu cechovi ktery zna svoji historii, zakonite pripominat rok 1938, kdy jsme prisli podobnym zpusobem o sudety a do roka byl obsazen zbytek republiky. Presne stejne duvody, kterymi ted argumentuji rusove a na hranicich maji pripravenych 80tis vojaku! Moje zena, ktera pracovala v obchode kde nakupovalo spousty cizincu, si stezovala jenom na rusy, arogantni, agresivni, namyšleny. Jako lidi stoji taky za hovno :). Zajimalo by me, co by si rikal, kdyby maďaři pozadovali vychod slovanska? Nebo si slovensky maďar :) ???
    franc
    • Re: to Šaňo - Jagr.
      12.04.2014 19:39

      Proti JJ, jako hokejistovi se může na ledě postavit jen hodně málo borců, ale na poli myšlení a intelektu ho občas překoná i leckterý pát'ák. Co se přemýšlení týče je dost jednoduchý. O tom svědčí i to kolikrát naletěl spoustě podvodníčků, kteří ho už tolikrát oškubali. Co se týče jeho působení v Rusku, byla to z nouze cnost. Hrál tam jen když NHL byla ve stávce a jakmile se začalo znovu hrát tak okamžitě bylo po lásce a hned se vrátil do USA. Měl velké štěstí, že nedopadl jako někteří ostatní, které zabil ožralý ruský pilot. Jen magor by zůstal v Rusku když má šanci být v USA. Stejně jako spousta emigrantů. Jen mentálně postižený člověk by utíkal do Ruska, at' si zdejší komouši hlásají co chtějí.
      Mu
    • Re: to Šaňo
      12.04.2014 12:01

      Jáj, franc, ty si tu zrejme nový, lebo neprípustné správanie sa Jágerka v rozhovore z r. 2010, sme my tuna už viackrát diškutovali. No neviem, prečo by sa mal Jágerko dnes vyjadriť inakšie, keď vtedy to bolo po napadeniu Grúzie Rusákmi a krádeže Abcházie a Osetie. A ako vychválil tento Putinkov riťolízalko olympiádku v Soči vieš? Jáj, riadne, veru hej. Z 51 % sú Česi Slovania http://zpravy.idnes.cz/cesi-jsou-slovane-jen-z-pulky-rikaji-testy-dna-f4z-/zahranicni.aspx?c=A070613_215321_vedatech_ost Keby Česi boli geneticky anglosasi, nemohli by mať nikdy v živote najväčšiu komunistickú stranu na svete, jáj, veru tak. Občanom Slovenskej republiky som ja nikdy nebol, no s obavami sledujem nacionalismus v Maďarsku a čoboli z toho začínajú byť dosť nervózny. Nás Cigošov pozná celá západná Európa ako bohémov a aj nás tak menujú, jáj, tak sme my skvelo ovplyvnili západoeurópsku kultúru, veru tak, dobre ja hovorím.
      Šaňo
      •  
        12.04.2014 12:59

        ano na téma Jagr jsem ještě diskuzi nazaregistroval. Ale hodne ti lezi v zaludku ;-). Jinak budes urcite v pohode clovek, mas smysl pro humor :).
        franc
        •  
          12.04.2014 13:43

          Jáj, sme my už takí pohodári s dobrým žalúdkom a zmyslom pre humor, psychiku nezaťaženú ťarchou nehnúteľností a preto aj šťastný život väčšinou prežívame. Jáj, to nám pánbožko dobre nadelil, veru hej.
          Šaňo
    • Re: to Šaňo
      12.04.2014 11:12

      Šaňo je celkem milý cigoš, akorát ten Jarda mu nějak vlezl do hlavy a straší mu tam. Je to podobný jako Kalka s DPH….jakmile se někde jen trochu řeší politika vytáhne Jagerka…je to trochu blázen, ale neškodný...
      db
      • Buff
        12.04.2014 12:37

        Naprostý souhlas. Nic proti Šańovi, ale to samé mě včera napsadlo. Kalka s dph je Šańo s Jágrem..
        Velkamedvědice
        • Re: Buff
          12.04.2014 13:34

          Jáj, Medvedica, ak sa považuješ obecne za Čecha a nevadí ti, že Jágerko hovorí aj za teba, že ste vy Česi s Rusákmi bratanci a že máte k Rusákom bližšie ako k Američanom, no tak nič, proti gustu žiaden dišputát. Bohužiaľ, že čo sa Čechov týka, Jágerko má právdu, lebo predsa len majú Česi 25 rokov po revolúcii najväčšiu komunistickú stranu zo všetkých krajín EU a tak majú k Rusákom blízko a to je otrasné, veru tak.
          Šaňo
  • Tak už i Zeman prokouk, ale trvalo to
    12.04.2014 7:58

    A přitom ještě před olympiadou si jezdil k Putinovi pro rozumy a přimlouval se aby se mu nechal dostavět Temelín. A jak napadal KS, tehdejšího MZ za to že zavedl visa pro Rusy a taky veřejně prohlašoval, že by se Rusům immigrace k nám měla naopak usnadnit. To bylo, když ještě chodil na ruskou ambasádu oslavovat jejich výročí a pak málem poblil korunovační klenoty. Kdopak si to ještě ze zdejších soudruhů pamatuje? I zde je vidět jak se změnil když ted' vystřízlivěl a jak pití člověku nesvědčí. Dokonce už tu není ani vidět tolik zastánců Bilaka a Jakeše. A s obavami sleduju jak vstávají "noví bojovníci", kteří se odvolávají na slovanské bratrstvo. Ani Němci u nás nenadělali takový schweinerei jako naši bratři z východu. Němci dokonce dovolili lidem být neutrální a ne "kdo nejde s námi jde proti nám"
  • Zajímavé jak vespolek zmizeli
    11.04.2014 21:40

    Všichni Lojzové, Bohoušové, Volod'ové a i pb, kteří se najednou vyrojili během půlhodiny mezi 14.20 a 15.01. Před tím se tu neobjevili a ani po tém. Krásná ukázka za jaké blbce má zdejší pisatele ten blbec co píše pod jejich nicky. Sám sebe asi považuje supermozka a myslí si jak se všemi vyjebal. No nic - jen si ukázal jak to myslí komoušům a jaký jste blbci. Moc chytrý :o)). Zamysli se nad sebou. Nebyl jsi náhodou taky na Krymu volit za všechny ty voly.
    ..
    • Bohužel
      11.04.2014 21:53

      ....to je přesně ten typ lůzy, který tady zařídil "Vítězný" Únor.....
      db
      • Re: Bohužel
        11.04.2014 22:03

        Máš recht.
        Velkamedvědice
        • Jáj, keď česká ikona má Rusákov za bratancov, to sa potom niet čomu čudovať
          11.04.2014 23:23

          Jágr k Rusům cítí respekt Averze vůči Rusům, daná léty komunismu, v Česku stále přetrvává. Ale Jágr soudí, že se nejspíše týká lidí, kteří nepoznali život a lidi v Rusku, jinak by názor změnili. "Pořád jsme Slovani a máme k nim daleko blíž než k Američanům, jsme jako bratranci. Většina lidí v Rusku má obrovský srdce. Kdo tu byl, ten to pozná," řekl hráč, který na svých zádech nosí číslo 68. Na Rusech se mu líbí i úcta k autoritám, začínající nejspíše pokorou vštípenou vírou. Ale potlesk hlediště provázel jak projev omského gubernátora před sobotním zápasem, tak příchod soupeře na led. "Hašan měl aplaus větší než někteří naši hráči. Vždy to tak tady bylo. Daleko více si váží člověka, který něco dokázal," upozornil Jágr. Nepamatuje si něco podobného v Česku, kde politiky neprovází ani tak potlesk jako pískot a bučení, jakkoli si je lidé sami zvolili. "Ale jak jeden zapíská, píská i druhý a ani neví proč. Pokud chceš být vítěz, musíš respektovat vítěze. Jinak jím nikdy nebudeš. Vždy když vyhraju, tak chci, ať mi ten kluk podá ruku, aby měl šanci taky být jednou vítězem," vysvětlil svou filozofii. "Třeba tady zůstanu," žertuje Jágr v odpovědi, zda mu ruský respekt jednou nebude chybět. Ale rychle dodává, že do Ruska se dá vždy zaletět.
          Šaňo
          • Šaňo
            11.04.2014 23:38

            Loni na Krétě jsem bydlel vedle rusa. Za první dny, kdy jsme prohazovali jen anglické fráze jsem to ani nepoznal. Jen podezřele pil. Skoro jako já. Pak jsme pili i spolu. Sice jsme se v názoru na Putina neshodli a 68 jsem vyčíst nezapoměl, což téměř nechápal. Ztrestaly jsme dvě sedmičky z skostké. Musím proto schvalovat kbácké praktiky na ukrajině nebo se mám rovnou zastřelit? Musím milovat bolševika, protože mám rád Vysockého a Okudžavu, či absurdní humor Daniela Charmse, témeř neodlišného od francouze Borise Viana, či Kafky?
            Velkamedvědice
            • Re: Šaňo
              12.04.2014 0:29

              Reč je o Rusákov a Okudžava nebol Rus. Prečo by si mal ľúbiť bolševikov, keď lúbiš ruských antibolševikov, čiže nechápem tvoju otázku. O ktorých Rusákov hovorí Jágerko? O väčšinovej ruskej spoločnosti, ktorá zbožňuje Putinka pre jeho politiku, čiže rovnakú politiku SSSR, vravím ja. Jáj, a koncom marca nasadol americkí astronaut na kozmickú loď Sojuz a s dvoma Rusákmi išieľ na ISS, lebo USA vraj nemajú na svoju raketu peniaze a tak sa vozia na Sojuzoch. Pane Bože je toto možné!
              Šaňo
              • vetšina ruské společnosti miluje Putinka
                12.04.2014 7:32

                Protože jsou to ovce, neschopné vlasního názoru, které potřebují svého baču - bat'ušku. Tak jako kdysi Stalina. Slepě poslouchají a když přijde nový bat'uška a ukáže jim co byl ten starý zač tak znovu, jak ty ovce,blekotají novou pravdu a jede se dál. Jen to dokazuje jak je to nebezpečný národ se kterým se nedá rozumně diskutovat. Zažil jsem to jako voják dlouho před rokem 68 když jsem byl ve Varech na vojně. Dokud se s nima mluvilo o holkách nebo něčem jiném byli normální, ale nesmělo se přejít na politiku. To se z nich stali úplný bezmozci, který mleli naučené fráze a byli by se za svoje kecy i poprali. Na nich je hned vidět co z člověka udělá strach z ruských gulagů a KGB. Stačí si vzpomenout jak nás z tanků, v 68. přesvědčovali že nás přijeli ochránit před Američany a když jsme se ptali, kde je vidí, tak vysvětlovali, že Američani před nima utekli. S těma se nedá normálně diskutovat - mají ty mozky totálně vygumovaný a to Putin potřebuje.
                ..
                • trefa !!
                  12.04.2014 10:06

                  To je přesně ono !! Dávám to do spojitosti s Jágrem, kterak se vyjadřoval o "úctě k autoritám":-)) Rusáci jako podle něj mají úctu k autoritám..., ale co to je ve skutečnosti ta "úcta k autoritám"? To není nic jiného, než plebejství, poslušnost, servilita, podlézavost, poddanost... končí to stádním myšlením, udavačstvím a poníženectvím. Tito bezmozci nevědí, co znamená pojem "AUTORITA". Myslí si, že je to každý, kdo stojí ve společenském žebříčku nad ním = ukázka idiotizmu, páč nechápou, že autorita má být přirozená. Pro tyto debily je autorita každý zločinec a vládce, byť sebeblbější. V tom jsou rusáci dokonalost sama !!
                  Jesse
                • No, veď, už dlhší čas upozorňujem na Jágerkove nebezpečné názory
                  12.04.2014 9:45

                  za ktoré by si ho mali Česi vylúčiť z reprezentácie, nazdávam sa ja. Lebo takto zle ovplyvňovať mládež by mu nemalo byť umožnené. Lenže toto Medvedica nevie pochopiť a stále sa ma snaží presvedčiť, že Jágerko hovoril o dajakých dobrých, obyčajných Rusákov. No hráčovi s číslom 68, ktorý je politicky aktívny, sa páči, ako Rusáci uznávajú autority. Kto je v Rusku naväčšia autorita, aha? Jágerkovi sa páči, že keď si v Rusku príde zápas pozrieť gubernátor (reprezentant Putinkovej moci), tak mu štadión zatlieska, Jágerko si sťažuje na Čechov, že toto nevedia. Jáj, Česi mali naväčšiu komunistickú stranu na svete na počet obyvatelov štátu, to je hrôzostrašné dedičstvo, veru hej.
                  Šaňo
  • Multiick - Bohouš-Volod'a-Lojza
    11.04.2014 21:04

    A dokonce i Katka tady oznamuje že "nepoznal" Ono se to dost plete, když jeden píše za několik nicků co? Proč jsou všichni na stejné úrovni a všichni používají stejné výrazy a retoriku. Jsou zvyklí na úroven' svých spolusoudruhů, kteří jim taky sežerou a naletí na jejich primitivní triky :o)).
    Sášenka
  • Pb - hezký nick - Volovo ti sedí
    11.04.2014 20:23

    Napiš nám jak ta EU posílá vojáky bez označení a pořádá, s tanky v zemi a pod namířenými samopaly "svobodná referenda" s výsledky 98% pro. Už jen to číslo, které si stále pamatujeme smrdí komunisty na sto honů. To jsi tak blbej nebo placenej. Máš možnost tam jít, ale nám je sem už netahej. My si jich užili až až. My jsme tu možnost v 68. neměli. Potřebuješ pár facek od někoho kdo si Rusáky pamatuje. Za těch bys ani neměl internet, jako v KLDR, Venezuele, nebo na Kubě. Ted' už i Putin znovu zprovozn'uje rušící stanice aby jeho ovčané nevěděli co se ve světě děje. Jen se ztrapn'uješ ty volovo.
    strana kdě tak volno dýšit čelověk
  • lump
    11.04.2014 14:20

    pravě proto, nefandim nikomu ale co dělá rusko? uplně to samé co EU zabírá jeden stát za druhým ,kdo je v tuto chvíli ten dobrý?dneska EU,zitra Rusko a pozitří USA?Chce ukrajina k Rusku ?Ano tak proč tonu EU A usa brání?
    pb
    • Re: lump
      11.04.2014 20:51

      I ty prost'áčku. EU nikoho nepřepadá a neposílá tam tanky na jejich ochranu. Aby státy do EU byly přijmuty musí splnit předem stanovená kriteria a stoji řadu let s pokorně ve frontě a ne aby tam přijela vojska a přes noc je připojila ke své říši a zabavila jim celé územi se vším majetkem, lidmi i armádou. Na agresi a lži byli vždycky machři Rusáci. Mad'arsko, Polsko, Gruzie, Osetie. Kdo by chtěl dobrovolně do Ruska. Není náhodou že všechny státy které byly připojeny po WWII se do dneška nemohou vzpamatovat z té bratrské pomoci, zatímco ostatní, kde komunisti nebyli vzkvétaji a lidé tam odcházejí. Pověz nám kolik lidí jezdí na stáže do Ruska zatímco se na západ jen hrnou a dokonce i platí za zprostředkování ty trdlo.
      co Boha Bohovi a co vola volovi
    •  
      11.04.2014 15:14

      Rusové i nás přišli okupovat a nikoho se neptali. Kdo s nimi má zkušenost ví své. Všechno ostatní jsou intelektuální žvásty dnešních mladých naivních levičáků. Film pelíšky si pusťte znovu a znovu a přemýšlejte, jestli jste stále Češi.
      Zdenek
Aktuální komentáře
23.04.2024
17:56Akciová korekce, prudký obrat finančních podmínek a dopad akciového trhu na celou ekonomiku
17:36Vrací se důvěra ve výsledky? Techy vedou Wall Street vzhůru  
16:43Korekce na amerických akciích ještě neskončila, varují stratégové
14:19WEBINÁŘ za okamžik: Jak na DIP? A na čem čeští investoři letos nejvíce vydělali? 23. dubna od 16:00
14:07Moneta vyplatí z loňského zisku dividendy 4,6 miliardy, tedy devět korun na akcii
13:52Komentář analytika: Slabší prodeje Pepsico v Severní Americe byly kompenzovány silným růstem na mezinárodních trzích  
13:43Sázky na akcie staré ekonomiky pomohly fondu překonat benchmark
13:38MONETA Money Bank, a.s.: Uveřejnění informace z valné hromady 23. 4. 2024
12:36Prodej iPhonů v Číně v prvním čtvrtletí klesl nejvíce od roku 2020
11:28Česká národní banka příští týden podle Michla možná ještě sníží úrokové sazby
11:13České firmy by většinou uvítaly zavedení eura, ukázal průzkum Deloitte
10:55Světové ceny potravin by letos podle ekonomů z Oxford Economics měly klesnout
10:49Koruna nehledí na podpůrné komentáře, zatímco akcie ve světě se dál zvedají  
10:35Robustní ceny elektromobilů od Renaultu a nižší náklady kompenzují pomalejší poptávku na trhu
9:06Rozbřesk: Česko v pasti NIMBYsmu. Holub z ČNB preferuje snížení sazeb o 50bps
8:50ČNB nemusí se snižováním sazeb spěchat, v USA údajně hrozí prohloubení výprodejů a futures jsou zelené  
6:38FX Strategie: Fed zpomalí tempo kvantitativního utahování, a to přibrzdí dolar v krasojízdě. Přijde smršť důležitých makro-dat  
22.04.2024
17:32Téměř rekordní relativní nezájem o dluhopisy, akcie tančí na hudbu budoucnosti
16:48Techy se zvedají, ale Wall Street se nedaří nahrazovat páteční ztráty  
14:37Vstup na burzu by investiční firmu CVC mohl ocenit až na 15 miliard eur

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Kalendář událostí
ČasUdálost
9:30DE - PMI v průmyslu
10:00EMU - PMI v průmyslu
14:00HU - Jednání MNB, základní sazba
16:00USA - Prodeje nových domů