Hledat v komentářích

Investiční doporučení

Výsledky společností - ČR

Výsledky společností - Svět

IPO, M&A

Týdenní přehledy

 

Detail - rozhovor
Rozhovor s šéfem Fortuny Jiřím Bundou nejen o boji o Sazku a vlastní loterii

Rozhovor s šéfem Fortuny Jiřím Bundou nejen o boji o Sazku a vlastní loterii

07.06.2011 15:10
Autor: Redakce

Jaké jsou nyní šance na převzetí loterijního byznysu Sazky pod křídla Fortuny? Kdy by se Fortuna mohla stát jedničkou na českém loterijním trhu? Jak by případné převzetí aktivit Sazky z krátkodobého pohledu dolehlo na kapitál společnosti, dividendovou politiku a plány ohledně spuštění vlastní loterie? Na tyto a další otázky jste se ptali přímo generálního ředitele společnosti Fortuna Entertainment Group Jiřího Bundy. Šéf sázkové společnosti na Vaše dotazy odpovídal v online rozhovoru na serveru Patria.cz dnes od 14. do 15. hodiny.


Bunda_Fortuna

Jiří Bunda (36) vystudoval ZČU v Plzni. Absolvoval řadu mezinárodních školení a tréninků v oblasti prodeje, project managementu, quality managementu a financí. Před nástupem do čela Fortuny dne 1. ledna 2010 pracoval ve společnosti Zepter International jako generální ředitel pro Rusko. Ve společnosti Zepter strávil bez mála 7 let. V letech 2004–2005 byl ředitelem retailového bankovnictví Poštové banky na Slovensku na starosti restrukturalizaci pobočkové sítě a centralizaci prodejních procesů. Dále působil přes 4 roky na různých pozicích v GE Capital CZ (1997 – 2002).


Rozhovor je uzavřený

Upozornění:
* Redakce Patria.cz si vyhrazuje právo na odstranění otázek s vulgárním nebo urážlivým obsahem. Otázky mohou být redakčně kráceny.
* Při psaní otázek se prosím podívejte na již položené, vyvarujte se posílání stejných dotazů.
* Z technických důvodů mohou být vaše dotazy zobrazeny se zpožděním.
* Otázky a odpovědi jsou řazeny chronologicky v textu tohoto článku. Položené otázky se rovněž zobrazí pod článkem v diskusi.
* Host bude odpovídat na otázky v pořadí v jakém přišly, redakce Patria.cz si však vyhrazuje právo výjimečně provádět selekci otázek a cenzuru. Děkujeme za pochopení. 

Aktualizace rozhovoru
  • Otázka (Adam, 15:04) -
    Insolvenční správce Sazky Cupka odvolal před chvílí z funkce generálního ředitele Hušáka. Máte radost? Jste ochoten pojmenovat jeho zásadní chybu(y), které (kterých) se dopustil?
  • Odpověď (Jiří Bunda, 15:16) -
    Nemám tuto informaci – nemám ani radost, ale ani smutek – je to fakt, myslím, že stejně byl poslední dny bez pravomocí. Myslím, že zásadní chyba byla jedna a jmenuje se Sazka aréna.
  • ---
  • Otázka (Maruška, 14:53) -
    Dobrý den pane řediteli, pokud jsem správně počítala, usilují kormě Sazky a vás o provozování číselné loterie také společnosti Chance, Tipsport a Synot. Jsou to podle vás reálné počty a ČR bude napřesrok mít pětici loterií?? Pokud ne, tipněte si prosím, kolik jich za rok touto dobou bude opravdu v provozu.
  • Odpověď (Jiří Bunda, 15:07) -
    Myslím, že spuštění kvalitní loterie vyžaduje hodně investic, času, kvalitní tým, … - to nejde udělat přes noc. My jsme začali před rokem a plánujeme spustit Loto v druhé polovině července – je to fakt dřina?. Navíc musíte mít silného partnera, jako máme například my - Intralot, který nás kompletně vybaví centrálním systémem, terminály a perfektní znalostí loterijního byznysu. Můj odhad je, že za rok tady budou 2 firmy, které budou soupeřit – ostatní (pokud tady někdo takový bude) to budou dělat jako doplněk, na koleně, nebo velmi neúspěšně. Licence je pouze malý střípek z úspěšné loterie.
  • ---
  • Otázka (Adolf Born, 14:33) -
    Zdravím Vás, rád bych se zeptal na aktuální téma zdanění hazardu (viz dnešní MfD). Pokud by opravdu došlo k zavedení Gross Winu v loterii 50 %, nezměnilo by to zcela zásadně výnosnost vašeho projektu loterie? Podle dat MinFin se zdá, že dnes činí odvod na VPU (který by měl být tzv. daní z hazardu nahrazen) zhruba 20 % z Gross Winu. Díky.
  • Odpověď (Jiří Bunda, 15:03) -
    Dobrý den, již jsem na toto odpovídal – myslím si, že pokud je návrh myšlený vážně, je mimo a dle mého názoru nemá šanci projít. To si pište, že by to změnilo výnosnost loterie – 20 % a 50 % je rozdíl :-).
  • ---
  • Otázka (Bartek Mayer, Gazeta Giełdy "Parkiet", 14:26) -
    Vážený pane předsedo, řekl jste, že původním cílem Fortuny už není 20 % ale větší podíl na českém loterijním trhu. Jaký? Jaký je cíl Fortuny na na polském trhu? Má Fortuna zájem o nějaké další akvizicé v Polsku? Jaké? Jaké finanční výsledky Fortuny očekáváte v letošním roce? Děkuji moc za vaše odpovědi.
  • Odpověď (Jiří Bunda, 14:58) -
    Dobrý den, Ad 1 – podíl v loterii - myslím, že se nebavíme o větším podílu v jednotkách %, ale v desítkách %. Ad 2 – růst v jednotkách % proti roku 2010 – nepočítám online sázení (nevíme zda v tomto roce bude či nebude). Ad 3 – neplánujeme akvizice v Polsku, pokud by se tak stalo, muselo by jít o mimořádnou nabídku. Orientujeme se na úspěšný start online sázení. Ad 4 – odhady nechávám na analyticích :-)
  • ---
  • Otázka (TomTom, 14:22) -
    Dobrý den, o kolik odhadujete, že se meziročně sníží objem loterijního trhu (Amount Staked) v roce 2011 proti 2010 vzhledem k potížím Sazky a s tím spojeného propadu celkového objemu sázek? Domníváte se, že i díky vašemu vstupu na trh (za předpokladu, že Sazka bude pokračovat, ať už ve vašich rukou, PPF, Synotu či kohokoliv jiného) by loterijní trh mohl dosáhnout podobné velikosti jako v roce 2010 už v roce 2012, tj. že se důvěru sázejících podaří obnovit? Díky moc za Vaše odhady. TomTom
  • Odpověď (Jiří Bunda, 14:57) -
    Dobrý den, Myslím, že se sníží, o kolik nedokážu odhadnout – byl by to hodně neseriozní odhad. Myslím, že přispějeme k tomu, aby v roce 2012 byla velikost trhu srovnatelná jako v roce 2010. Trh má však potenciál růst a myslím, že v roce 2013 již bude větší než v 2010 a poté může růst i několik let.
  • ---
  • Otázka (drmundo, 14:20) -
    Dobrý den, chtěl bych se zeptat na pár věcí: 1) Bude si moct sázející vsadit ve Vaší nové loterii i přes internet? Resp. podobně jako je tomu u live bettingu tak přes účet u Fortuny si vsadit "sportku". 2) Plánujete Fortunu více zviditělnit při spuštění nové loterie, např. televizní reklamou a s tím související otázka zda bude losování vysíláno televizí? 3) Máte nějaký odhad co se týče vývoje tržeb z losů, loterie, lze očekávat vyšší divi? 4) Plánujete do budoucna otevřít například online poker, který se v poslední době dost uchytil a stal se nejhranější karetní hrou a online forma přitahuje desítky tisíc aktivních hráčů? Díky za případné odpovědi, DM
  • Odpověď (Jiří Bunda, 14:53) -
    Ad 1 rádi bychom, pokud nám to umožní zákon, myslím si, že možnost vsadit si oblíbená čísla přes internet tady chybí – jsem velký zastánce této možnosti. Ad 2 – ano plánujeme velkou kampaň na podzim i vysílání v TV – kde, kdy, s kým a jak ???nechte se překvapit :-) Ad 3 – odhady mám, ale nechám si je zatím pro sebe. Ad 4 – on line poker není legislativou povolen, pokud se situace změní, myslím, že je to zajímavá možnost pro další růst. Pokud by skutečně legislativa změněna byla, jsme připraveni okamžitě reagovat a tento produkt nabídnout!
  • ---
  • Otázka (JoKo, 14:19) -
    Pane Bundo, na webu Fortuny se píše: „Dividendová politika společnosti Fortuna je usilovat o rozdělení 70 až 100 % konsolidovaného čistého ročního zisku v průběhu obchodního cyklu, vypláceného jako prozatímní a konečná dividenda." Zůstane toto tvrzení platné i po spuštění vaší vlastní loterie či případném převzetí Sazky? Hezký den!
  • Odpověď (Jiří Bunda, 14:50) -
    Ano, počítali jsme s tímto i v těchto případech.
  • ---
  • Otázka (Kotík, 14:14) -
    Dobrý den, Sazka zaznamenala po pátečním oznámení, že získala úvěr 200 milionů korun na provoz od firmy Moranda ze skupiny PPF, nárůst tržeb o pětinu. Berete to jako signál trhu, že preferuje spojení Sazky s PPF? Insolvenční správce Cupka se navíc nechal slyšet, že vámi preferovaná varianta aukce majetku Sazky není ideální řešení, protože trvá dlouho.
  • Odpověď (Jiří Bunda, 14:47) -
    Myslím – jedná se o můj osobní názor – že je vidět, že pan Cupka preferuje jednu stranu. Jsme připraveni se o Sazku – loterijní část - poprat a věřím, že se bude hrát fair play. My jsme velmi flexibilní a pokud pan Cupka bude preferovat jinou metodu, my se přizpůsobíme. Může preferovat metody, ale ne firmy – v tom je velký rozdíl. Zatím jsem nedostal ani odpověď na moji žádost o setkání, tak uvidíme…
  • ---
  • Otázka (Zvonař, 13:28) -
    Když Fortuna v říjnu uváděla akcie na burzu, slibovala: vlastní loterii a do dvou let minimálně 20 procent trhu. Jak byste tento slib přeformuloval na dalších 24 měsíců dnes? Klidně nastiňte scénář s/bez získání loterie Sazky. ZdravíM
  • Odpověď (Jiří Bunda, 14:45) -
    Dobrý den, 20% byl cíl do 2 let na tehdejším trhu – trh byl cca 7,5 mld CZK rok. Dnes máme ambice větší v obou případech – s/bez Sazky. Samozřejmě čísla s/bez Sazky jsou velmi rozdílná a pokud bez, bude záležet i na tom, kdy Sazka obnoví svoji důvěru. Zatím se obratově ani zdaleka nepřiblížila původním číslům a myslím, že to bude hodně dlouho trvat, než se přiblíží.
  • ---
  • Otázka (Jiri P., 13:10) -
    Dobrý den, kolik EBITDA očekáváte z Lotta v roce 2012? Jiří P.
  • Odpověď (Jiří Bunda, 14:41) -
    Určitě se bude jednat o záporné číslo, v tomto roce budeme hlavně investovat do tohoto projektu. Zlom do pozitivní EBITDA očekáváme v průběhu roku 2012.
  • ---
  • Otázka (kajetam, 12:31) -
    Dobrý den, "Například provozovatelé loterií by měli odvádět polovinu z rozdílu mezi vsazenými částkami a vyplacenými výhrami," píše o návrhu novely loterijního zákona dnešní iDnes. Jaký dopad do hospodaření Fortuny by přijetí návrhu/ů mělo? Děkuji
  • Odpověď (Jiří Bunda, 14:39) -
    Nevím, jak to bylo myšleno vážně, ale v takovém případě by bylo velmi těžké na loterii vydělat peníze. Osobně nevěřím, že je to reálný návrh, který by mohl projít.
  • ---
  • Otázka (Jiri P., 11:40) -
    Dobrý den. 1) Jaké očekáváte tržby z Lotta pro letošní a příští rok? 2) Jaký tržní podíl byste chtěli s Lottem dosáhnout na konci příštího roku? 3) Pokud by se vám podařilo koupit Sazku za 3,5 mld., jakým způsobem budete tuto akvizici financovat? 4) Kdy se v Polsku plánuje zlegalizovaní on-line sázení? Jaký tržní podíl (a jaké tržby) z tohoto segmentu v Polsku plánujete? Děkuji a přeji hodně štěstí. Jiří P.
  • Odpověď (Jiří Bunda, 14:34) -
    Dobrý den, Ad 1 – prostředí je nyní tak turbulentní, že se naše odhady mění každou chvíli :-) Ad 2 – viz ad 1 Ad 3 – my jsme nabídli za Sazku – loterijní část - 2-2,5 mld. CZK a financovat to chceme z vlastních zdrojů a máme příslib pomoci i hlavního akcionáře Ad 4 – legalizace on line v Polsku – zákon byl schválen, čeká se na podpis prezidenta. Nyní se ještě musí dopracovat různé prováděcí vyhlášky – optimistický termín je 1.9.2011, realistický ( mírně pesimistický ) 1.1.2012. Naší výhodou je, že jsme jediná legální sázková kancelář (vlastnící polskou licenci), která má funkční online platformu ( funguje v CZ a SK ). Na odhad podílu je brzy, závisí ještě na několika faktorech jako je proces registrace hráče, …. – bude definováno ve výše zmiňovaných vyhláškách. Děkuji za přání a hezký den
  • ---
  • Otázka (Honza, 11:13) -
    Dobrý den, pane řediteli, dnes proběhla tiskem zpráva o snaze MinFin o zvýšení odvodů (daní) z loterijní činnosti. Máte k tomuto novému "překvapivému" návrhu nějaké další detaily? Jaké by mělo přijetí tohoto návrhu dopad do hospodaření Fortuny (EBITDA marže)? Hodně štěstí. H.
  • Odpověď (Jiří Bunda, 14:27) -
    Dobrý den, já už jsem slyšel tolik návrhů, že ani nevím, co kdo řekl a co je myšleno vážně. Můj názor je jasný – myslím, že by odvody měly na jednu stranu být sjednoceny (dnes se liší dle obratu firmy – neměly by se navyšovat s rostoucím obratem) a na druhou stranu rozděleny dle produktů. Takže jsem zastáncem pro kurzové sázky 10%-ho odvodu a pro loterii 20%-ho. Reflektuje to rozdílnou výnosnost a rizikovost produktu. Ale uvidíme, je to vždy o jednání, vyšší daň ještě neznamená více peněz, což se ukázalo například v Polsku.
  • ---
  • Otázka (Jirka, 9:45) -
    Dobrý den, a) pokud prodáte chorvatskou Fortunu, půjde výnos do FEGu? Co případná expanze do Rumunska tak jak bylo zmíněno na motejlku? b) Kolik budete mít POS pro rozjezd loterie? Nejdříve jste říkal 5000, teď 1000... Budete mít exkluzivitu v Gecu? Jaké plánujete tržby z loterie? c) Proč Michal Vepřek prodával akcie FEGu, beru to (nejen já) jako dost negativní informaci, nemůžete mu "domluvit", ať si zase pěkně dokoupí? :-) Každopádně držím palce a přeji hodně štěstí. J.
  • Odpověď (Jiří Bunda, 14:21) -
    A ) FEG není majitelem Fortuna Chorvatsko, takže výnos z prodeje bude nula. Expanzi do Rumunska neplánujeme. B+C ) Loto spustíme v druhé polovině července 2011 a budeme mít k dispozici 1000 terminálů – již dnes máme více zájemců než terminálů. Do konce roku pak budeme osazovat cca 300 terminálů měsíčně – záleží i na dodávkách našeho partnera společnosti Intralot. Nikdy jsem neříkal 5.000, vždy jsem chtěl hlavně kvalitu. Ohledně exkluzivity – my ji nevyžadujeme u nikoho – tedy ani u GECO. Věříme, že budeme soupeřit kvalitním produktem a servisem pro obchodníky a ne exkluzivními smlouvami. D ) Michal prodal, já jsem koupil – tak uvidíme, kdo má šťastnější ruku :-) Děkuji za přání :-)
  • ---
  • Otázka (matrix, 9:26) -
    Zdravím, Fortuna spustila prodeje svých stíracích losů již skoro před měsícem. Jaké jsou první výsledky a jaký očekáváte dopad do zisku za celý letošní rok.
  • Odpověď (Jiří Bunda, 14:15) -
    Výsledky jsou nad očekávání – první týden jsme prodali přes 50.000 kusů, druhý týden přes 100.000, těším se na čísla za 3. týden :-). Předpokládal jsem ani ne polovinu. Moje očekávání si nyní nechám raději pro sebe, jak vidíte, nebyl jsem dobrý prognostik :-).
  • ---
  • Otázka (Koutný, 9:14) -
    Dobrý den, jak velkou pravděpodobnost nyní přikládáte tomu, že by se Fortuně povedlo získat loterii Sazky? Nehrozí při této miliardové investici pozastavení výplaty dividendy pro akcionáře Fortuny? Hodně zdaru JK
  • Odpověď (Jiří Bunda, 14:06) -
    Dobrý den všem. Přiznám se, že nakalkuluji pravděpodobnost získání Sazky, ale orientuji se na spuštění naší Fortuna Loterie. 16.5. jsme spustili prodej stíracích losů – výsledky jsou nad očekávání, nyní pracujeme na spuštění Loto – bude v druhé polovině července 2011. Tyto věci jsou pro mě absolutní prioritou, spekulovat zda Sazku získáme my či někdo jiný mohu, ale to nám výsledky nepřinese. Minulý týden jsme podali nabídku na 2-2,5 miliardy za loterní část společnosti Sazka a nyní čekáme na vyjádření správce pana Cupky. Spojení Fortuna a Sazka mi připadá v současné chvíli při současných podmínkách nejlogičtější.
Aktualizace rozhovoru
Offline rozhovory
Nyní je ideální doba k investování do ESG, domnívá se portfolio manažer klimatického fondu Craig Cameron
19.02.2024 7:01
V našem sektoru jsme ESG faktory hodili do jednoho košíku a předstírám...
Richard Podpiera: Porážet inflaci bez akcií je prakticky nemožné. DIP nabídneme mezi prvními a v plné šíři, kterou zákon umožní
15.12.2023 6:01
Čerstvě prodiskutován Senátem po listopadovém schválení Sněmovnou je n...
Martin Novák pro Patria.cz: Posun celoročního výhledu ČEZ nám přijde zásadní
09.11.2023 18:50
Zlepšení výhledu ČEZ pro hospodaření za celý rok 2023 je z našeho pohl...

Online rozhovory

Váš názor
  • Hušák skončil
    07.06.2011 15:04

    Insolvenční správce Sazky Cupka odvolal před chvílí z funkce generálního ředitele Hušáka. Máte radost? Jste ochoten pojmenovat jeho zásadní chybu(y), které (kterých) se dopustil?
    JoN
  • 07.06.2011 14:53

    Dobrý den pane řediteli, pokud jsem správně počítala, usilují kormě Sazky a vás o provozování číselné loterie také společnosti Chance, Tipsport a Synot. Jsou to podle vás reálné počty a ČR bude napřesrok mít pětici loterií?? Pokud ne, tipněte si prosím, kolik jich za rok touto dobou bude opravdu v provozu.
    Maruška
  •  
    07.06.2011 14:33

    Zdravím Vás, rád bych se zeptal na aktuální téma zdanění hazardu (viz dnešní MfD). Pokud by opravdu došlo k zavedení Gross Winu v loterii 50 %, nezměnilo by to zcela zásadně výnosnost vašeho projektu loterie? Podle dat MinFin se zdá, že dnes činí odvod na VPU (který by měl být tzv. daní z hazardu nahrazen) zhruba 20 % z Gross Winu. Díky.
    Adolf Born
  •  
    07.06.2011 14:26

    Vážený pane předsedo, řekl jste, že původním cílem Fortuny už není 20 % ale větší podíl na českém loterijním trhu. Jaký? Jaký je cíl Fortuny na na polském trhu? Má Fortuna zájem o nějaké další akvizicé v Polsku? Jaké? Jaké finanční výsledky Fortuny očekáváte v letošním roce? Děkuji moc za vaše odpovědi.
    Bartek Mayer, Gazeta Giełdy "Parkiet"
  • Velikost loterijniho trhu
    07.06.2011 14:22

    Dobry den, o kolik odhadujete, ze se mezirocne snizi objem loterijniho trhu (Amount Staked) v roce 2011 proti 2010 vzhledem k potizim Sazky a s tim spojeneho propadu celkoveho objemu sazek? Domnivate se, ze i diky vasemu vstupu na trh by (za predpokladu, ze Sazka bude pokracovat, at uz ve vasich rukou, PPF, Synotu ci kohokoliv jineho) by loterijni trh mohl dosahnout podobne velikosti jako v roce 2010 uz v roce 2012, tj. ze se duveru sazejicich podari obnovit? Diky moc, za Vase odhady.
    TomTom
  •  
    07.06.2011 14:20

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat na pár věcí: 1) Bude si moct sázející vsadit ve Vaší nové loterii i přes internet? Resp. podobně jako je tomu u live bettingu tak přes účet u Fortuny si vsadit "sportku". 2) Plánujete Fortunu více zviditělnit při spuštění nové loterie, např. televizní reklamou a s tím související otázka zda bude losování vysíláno televizí? 3) Máte nějaký odhad co se týče vývoje tržeb z losů, loterie, lze očekávat vyšší divi? 4) Plánujete do budoucna otevřít například online poker, který se v poslední době dost uchytil a stal se nejhranější karetní hrou a online forma přitahuje desítky tisíc aktivních hráčů? Díky za případné odpovědi, DM
  • Divi
    07.06.2011 14:19

    Pane Bundo, na webu Fortuny se píše: „Dividendová politika společnosti Fortuna je usilovat o rozdělení 70 až 100 % konsolidovaného čistého ročního zisku v průběhu obchodního cyklu, vypláceného jako prozatímní a konečná dividenda." Zůstane toto tvrzení platné i po spuštění vaší vlastní loterie či případném převzetí Sazky? Hezký den!
    JoKo
  •  
    07.06.2011 14:14

    Dobrý den, Sazka zaznamenala po pátečním oznámení, že získala úvěr 200 milionů korun na provoz od firmy Moranda ze skupiny PPF, nárůst tržeb o pětinu. Berete to jako signál trhu, že preferuje spojení Sazky s PPF? Insolvenční správce Cupka se navíc nechal slyšet, že vámi preferovaná varianta aukce majetku Sazky není ideální řešení, protože trvá dlouho.
    Kotík
  •  
    07.06.2011 13:28

    Když Fortuna v říjnu uváděla akcie na burzu, slibovala: vlastní loterii a do dvou let minimálně 20 procent trhu. Jak byste tento slib přeformuloval na dalších 24 měsíců dnes? Klidně nastiňte scénář s/bez získání loterie Sazky. ZdravíM
    Zvonař
  • 07.06.2011 13:10

    Dobrý den, kolik EBITDA očekáváte z Lotta v roce 2012? Jiří P.
    Jiri P.
  • 07.06.2011 12:31

    Dobrý den, "Například provozovatelé loterií by měli odvádět polovinu z rozdílu mezi vsazenými částkami a vyplacenými výhrami," píše o návrhu novely loterijního zákona dnešní iDnes. Jaký dopad do hospodaření Fortuny by přijetí návrhu/ů mělo? Děkuji
    kajetam
  • 07.06.2011 11:40

    Dobrý den. 1) Jaké očekáváte tržby z Lotta pro letošní a příští rok? 2) Jaký tržní podíl byste chtěli s Lottem dosáhnout na konci příštího roku? 3) Pokud by se vám podařilo koupit Sazku za 3,5 mld., jakým způsobem budete tuto akvizici financovat? 4) Kdy se v Polsku plánuje zlegalizovaní on-line sázení? Jaký tržní podíl (a jaké tržby) z tohoto segmentu v Polsku plánujete? Děkuji a přeji hodně štěstí. Jiří P.
    Jiri P.
  • 07.06.2011 11:13

    Dobrý den, pane řediteli, dnes proběhla tiskem zpráva o snaze MinFin o zvýšení odvodů (daní) z loterijní činnosti. Máte k tomuto novému "překvapivému" návrhu nějaké další detaily? Jaké by mělo přijetí tohoto návrhu dopad do hospodaření Fortuny (EBITDA marže)? Hodně štěstí. H.
    Honza
  • 07.06.2011 9:45

    Dobrý den, a) pokud prodáte chorvatskou Fortunu, půjde výnos do FEGu? Co případná expanze do Rumunska tak jak bylo zmíněno na motejlku? b) Kolik budete mít POS pro rozjezd loterie? Nejdříve jste říkal 5000, teď 1000... Budete mít exkluzivitu v Gecu? Jaké plánujete tržby z loterie? c) Proč Michal Vepřek prodával akcie FEGu, beru to (nejen já) jako dost negativní informaci, nemůžete mu "domluvit", ať si zase pěkně dokoupí? :-) Každopádně držím palce a přeji hodně štěstí. J.
    Jirka
  •  
    07.06.2011 9:26

    Zdravím, Fortuna spustila prodeje svých stíracích losů již skoro před měsícem. Jaké jsou první výsledky a jaký očekáváte dopad do zisku za celý letošní rok.
    matrix
  • Sazka
    07.06.2011 9:14

    Dobrý den, jak velkou pravděpodobnost nyní přikládáte tomu, že by se Fortuně povedlo získat loterii Sazky? Nehrozí při této miliardové investici pozastavení výplaty dividendy pro akcionáře Fortuny? Hodně zdaru JK
    Koutný

Nejčtenější zprávy týdne

Sledujte nás na sociálních sítích

Facebook X LinkedIn Instagram Youtube

Právě diskutujete

Nejčtenější zprávy dne

Nejdiskutovanější zprávy týdne

Analýza dne

Analytik k ČEZ: Čistý zisk zasáhla daň z nadzisků, výhled nezohledňuje GasNet. Zopakuje se požadavek na 100% dividendu?
21.03.2024 12:37, aktualizováno: 22.3. 9:59
ČEZ dnes ráno před otevřením trhu reportoval smíšené výsledk...více