Hledání v detailu akcií
Moje portfolio
Nastavit Oblíbené, nastavit Portfolio
Oblíbené tituly
select
NázevNejlepší
nákup
Nejlepší
prodej
Změna
(%)
ČEZ935,5936,50,05
KB774,57760,39
PKN64,6464,670,47
Msft-0,45
Nokia3,43853,443-0,32
IBM0,62
Mercedes-Benz Group AG63,7163,730,30
PFE1,59
19.06.2024 9:29:57
Indexy online
AD Index online
select
AD Index online
 

  • 18.06.2024
UnitedHealth Grp (UNH, NY Consolidated)
Závěr k 18.6.2024 Změna (%) Změna (USD) Objem obchodů (ks)
481,05 -1,67 -8,18 3 692 708
R - Real-Time data si mohou aktivovat klienti Patria Plus / Investor Plus ZDE.

 
  • Poslední aktualizace: 19.06.2024
Popis společnosti
Obecné informace
Název společnostiUnitedHealth Group Inc
TickerUNH
Kmenové akcie:Ordinary Shares
RICUNH
ISIN-
Poslední známé roční výsledky31.12.2023
Poslední známé čtvrtletní výsledky31.03.2024
Počet zaměstnanců k 31.12.2023 440 000
Akcie v oběhu k 30.04.2024 920 385 075
MěnaUSD
Konstituent indexůS&P 500
Dow Industry
Kontaktní informace
Ulice9900 Bren Rd E
MěstoHOPKINS
PSČ55343-9664
ZeměUnited States
Kontatní osobaFrances Jacobs
Funkce kontaktní osobyInvestor Relations
Telefon19 529 361 300
Fax13026555049
Kontatní telefon18 003 285 979

Business Summary: Společnost UnitedHealth Inc. je největší americkou zdravotní pojišťovnou. Zabývá se pojištěním jednotlivců, a to i v komerčním sektoru. Mezi její činnosti patří také informativní a vzdělávací činnost veřejnosti, v roce 2012 společnost UnitedHealth Group nahradila společnost Kraft Food v indexu Dow Jones Industrial Average.
Financial Summary: BRIEF: For the three months ended 31 March 2024, UnitedHealth Group Inc revenues increased 9% to $99.8B. Net loss totaled $1.41B vs. income of $5.61B. Revenues reflect UnitedHealthCare segment increase of 7% to $75.36B, Optum Health segment increase of 16% to $26.73B, Optum Rx segment increase of 12% to $30.84B. Net loss reflects Optum Insight segment income decrease of 46% to $490M. Dividend per share increased from $1.65 to $1.88.
Odvětvová klasifikace
TRBC2009Managed Health Care
TRBC2012Managed Healthcare (NEC)
RBSS2004Managed Health Care
MGINDUSTRYInsurance (Accident & Health)
MGSECTORFinancial
NAICSDirect Health and Medical Insurance Carriers
NAICSPharmacy Benefit Management and Other Third Party Administration of Insurance and Pension Funds
NAICSClaims Adjusting
NAICSAll Other Insurance Related Activities
NAICSOther Insurance Funds
NAICSAdministration of Public Health Programs
NAICS2007Direct Health & Medical Insurance Carriers
NAICS2007Insurance & Pension Funds, Third Party Admin
NAICS2007Claims Adjusting
NAICS2007All Other Insurance Related Activities
NAICS2007Other Insurance Funds
NAICS2007Administration of Public Health Programs
NAICS1997Direct Health and Medical Insurance Carriers
NAICS1997Third Party Administration for Insurance and Pension Funds
NAICS1997Claims Adjusters
NAICS1997All Other Insurance Related Activities
NAICS1997Other Insurance Funds
NAICS1997Administration of Public Health Programs
SICHospital/medical Service Plans
SICHospital/medical Service Plans
SICPension/health/welfare Funds
SICInsurance Agents/brokers/service
SICTrusts, Nec
SICAdmin. Of Public Health Programs



  • Poslední aktualizace: 19.06.2024
Management společnosti
FunkceJménoVěkVe funkci odVe firmě od
Non-Executive Chairman of the BoardStephen Hemsley71
President, Chief Financial OfficerJohn Rex6201.04.2024
Chief Executive Officer, DirectorAndrew Witty5901.07.2018
Chief Executive Officer of UnitedHealthcareBrian Thompson49
Chief People Officer, Executive Vice PresidentErin Mcsweeney59
Executive Vice President, Chief Legal Officer, Corporate SecretaryChris Zaetta-04.06.202404.06.2024
Senior Counsel, Executive Vice President - Governance, Compliance and SecurityRupert Bondy6204.06.2024
Senior Vice President, Chief Accounting OfficerThomas Roos5124.08.201524.08.2015