Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články

Zentiva completes acquisition of Sicomed

13.10.2005 8:46
Autor: Tomáš Gatěk, Patria Finance

Zentiva has announced the completion of its acquisition of 51% of Sicomed (a leading generics company in Romania) for USD 102m. Zentiva intends to launch a buyout offer for the remaining 49%. Based on the acquisition we have upgraded Zentiva to Buy with a target price of CZK 1,334 per share (23% upside) on September 21.

Reklama
Nově na Patria.cz - obchodní signály na forexu podle technických indikátorů ADX, Williams R% a klouzavých průměrů!
Váš názor
Na tomto místě můžete zahájit diskusi. Zatím nebyl zadán žádný názor. Do diskuse mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé (Přihlásit). Pokud nemáte účet, na který byste se mohli přihlásit, registrujte se zde.
Aktuální komentáře

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Denní kalendář hlavních událostí
ČasUdálost
2:30Čína - CPI, y/y
9:00CZ - CPI, y/y
16:00USA - Index spotř. důvěry Mich. university