Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články
Oslavte 25. narozeniny s Patria Finance a využijte nabídku výhodnějších obchodů!

Oslavte 25. narozeniny s Patria Finance a využijte nabídku výhodnějších obchodů!

23.05.2019 7:11
Autor: Redakce, Patria.cz

Obchodník s cennými papíry Patria Finance, dnes člen skupiny ČSOB, působí na kapitálovém trhu už celých 25 let. Oslavte výročí s námi a využijte speciální narozeninovou nabídku!

 

Společnost Patria Finance, a.s. byla založena v roce 1994 jako první investiční banka v České republice. V průběhu času se stala členem skupiny KBC Group, jedné z největších a nejsilnějších finančních skupin v Evropě. K 1. lednu 2015 se po změně vlastnické struktury stala jediným akcionářem Československá obchodní banka, a.s. Její součástí jsou dnes po boku Patria Finance další společnosti Patria – Patria Corporate Finance a Patria investiční společnost.

 

Během pětadvaceti let existence Patria vybudovala a udržuje pověst předního obchodníka s cennými papíry, dnes retailové jedničky na domácím trhu, na což jsme náležitě hrdí a děláme vše pro to, abychom úroveň služeb pro klienty a renomé Patrie dále posilovali a rozvíjeli.

 

Narozeninová nabídka

 

Narozeniny si Patria bude připomínat v průběhu celého letošního roku, narozeninový „Den D“ je ale jen jeden! V kalendáři si proto zakroužkujte čtvrtek 23. května 2019. Právě od tohoto data do konce května 2019 bude platit mimořádná narozeninová nabídka v podobě slevy 25 %, kterou jsme pro všechny klienty přichystali. Využít ji budete moci automaticky na všechny NÁKUPNÍ online pokyny a to i v případě, že již případně čerpáte další nabídky či zvýhodnění. Pro informace jsme Vám rádi k dispozici na info@patria-direct.cz a infolince +420 221 242 240.

 

Na co se v rámci oslav ještě těšit?

 

Na ekonomickém a finančním serveru Patria.cz si narozeniny Patria Finance budeme připomínat v průběhu května články a rozhovory s některými z významných osobností tuzemské i zahraniční finanční a investiční scény, které některá životní etapa s Patrií spojila.

 

Věříme, že zázemí skupiny se silnou značkou, jakou je ČSOB, bude i do budoucna přinášet nové možnosti a více pohodlí pro naše klienty, kteří si tak mohou vyřídit vše potřebné pod jednou střechou. Pod tou se v červnu Patria se skupinou ČSOB sejde i fyzicky - přestěhujeme se do nové budovy Kampusu ČSOB v Praze Radlicích.

 

Víte, že…

 

V Patrii se neustále soustředíme na inovace, které zvyšují pohodlí našich klientů při obchodování. Víte například, že…

 

… jsme pro Vás spustili možnost jednoduše a pravidelně investovat třeba i malé částky? Patria nabízí pravidelné investice již od 500 , díky tomu, že nakupovat lze nejenom celé kusy, ale také frakce. Každý měsíc se v ten samý den peníze automaticky zainvestují a Vy se již nemusíte o nic starat.

 

… Vaše obchody zadáte odkudkoli díky mobilní aplikaci? Téměř veškeré pokyny, které lze provést skrze obchodní platformu WebTrader, můžete provést i s naší mobilní aplikací Patria MobileTrader. Nakupte nebo prodejte během pár vteřin! Využijte přihlášení pomoci Vámi zvoleného hesla, otisku prstu nebo scanu obličeje.

 

… úspěchu Vašich obchodů pomohou inteligentní pokyny a alerty? Využijte limitní pokyny, stop limit pokyny či cenový alert, tzv. hlídač cen. Funkce hlídá procentuální změny, dosažení závěrečné ceny a jiné dle Vašich individuálních požadavků. Dáme Vám vědět SMS zprávou nebo emailem.

 

… o Vás pečuje tým zkušených makléřů? Využijte náš tým zkušených makléřů. Klienti si mohou domluvit individuální požadavky (měna, preferovaný sektor, výši investic) a v burzovních hodinách diskutovat a zadávat pokyny se svým makléřem.

 

… Vás inspirujeme a neustále držíme v obraze důležitého? Informace i inspiraci přináší finanční, ekonomický a investiční portál Patria.cz. Aktuální zpravodajství ze světa trhů, investic a ekonomiky naleznete společně s fundovanými komentáři, analýzami, názory, vlastními texty portálu i vybraným obsahem ze světa. Patria.cz nabízí prémiový obsah pro investory Investor Plus i oceňovanou podporu pro firemní klienty Patria Plus.

 

… Vás vzděláváme webináři a semináři? Ty jsou vedeny analytiky a makléři Patria Finance. Společně s Privátním Bankovnictvím ČSOB pořádáme semináře mimo Prahu. Makléři a analytici se ve svých příspěvcích většinou věnují aktuální situaci na finančních trzích a neopomenou ani individuální tipy.

 

… jsme součástí skupiny ČSOB a to pro Vás znamená další příležitosti a výhody. Jako klient Patrie získáte například rychlejší převody, silné zázemí, výhody ve službách ČSOB Premium nebo ČSOB Private Banking a mnohé jiné.

 
 (Komerční sdělení)
 
 
 
 
 
 
 

Aktuální komentáře
18.03.2024
17:24Jaký by „měl být“ poměr cen akcií k objemu peněz?
17:03Spolupráce Applu a Alphabetu dnes nastartovala zájem o technologie  
16:02Gerber: Situace v Tesle by se mohla změnit k lepšímu…
14:50Ceny starších bytů v Praze, Brně a Ostravě vzrostly, dorovnávají loňsky pokles
13:50Týdenní výhled: Jak moc změní Fed projekci sazeb na letošek?  
12:37Než otevře Wall Street: Alphabet, Nvidia, PepsiCo  
12:15Týden začíná opatrně pro akcie i dluhopisy. O slovo si řekla AI, ale pozornost míří k sazbám  
12:09Eurostat: Míra inflace v EU v únoru zvolnila na 2,8 procenta, česká klesla pod unijní průměr
11:32Komerční banka, a. s.: Znovuzvolení členky Představenstva KB
10:56Růst maloobchodu a průmyslu v Číně na začátku roku překonaly odhady analytiků
10:26Zájem o akcie Redditu před vstupem na burzu pětkrát převyšuje nabídku
10:08ČEZ, a.s.: Doplnění výroční finanční zprávy 2022
10:06ČEZ, a.s.: Oznámení o výplatě úrokového výnosu
9:58ČSÚ: Ceny průmyslových a zemědělských výrobců v únoru meziročně opět klesly
9:31Zdroje Bloomberg: Apple vyjednává o zabudování umělé inteligence od Gemini do iPhonu
9:13Rozbřesk: Březnové rozhodnutí ČNB - zvítězí snížení sazeb o 50bps?
8:56Trhy zamíří v úvodu týdne vlažně vzhůru. Vláda dle Síkely rozhodne nejméně o dvou jaderných blocích, volby v Rusku vyhrál Putin  
8:55Nynější vláda rozhodne o nejméně dvou nových jaderných blocích, je přesvědčen ministr Síkela
8:50Putin získal celkem 87,28%, EU nikdy neuzná výsledky voleb na okupovaných územích Ukrajiny
6:36Investoři do amerických akcií ignorují riziko stagflace, říká stratég BofA

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Kalendář událostí
ČasUdálost
JP - Jednání BoJ, základní sazba
11:00DE - Index očekávání ZEW
13:30USA - Počet stavebních povolení