Tisková zpráva společnosti Patria Finance: Zdeněk Bakala odchází z funkce generálního ředitele PF

23.1.2002 10:00

Společnost Patria Finance, a.s. a Zdeněk Bakala oznamují, že Zdeněk Bakala po dohodě s vedením KBC ukončuje k 31. lednu 2002 své působení ve funkci generálního ředitele společnosti Patria. Zdeněk Bakala zastával funkci generálního ředitele od jejího založení v roce 1994.

Společnost Patria Finance, a.s. patří mezi přední subjekty zabývající se poskytováním služeb investičního bankovnictví v České republice. Na konci roku 2000 se společnost Patria stala součástí belgické skupiny KBC. V posledním roce prošla společnost Patria významnými změnami, které souvisely s restrukturalizací a optimalizací aktivit v rámci skupiny KBC v České republice.

Do funkce generálního ředitele společnosti Patria byl jmenován Michael Jasanský, který ve společnosti Patria Finance pracuje taktéž od roku 1994. Michael Jasanský je členem dozorčí rady Patrie a do konce roku 2001 byl zodpovědný za oblast firemního poradenství.