Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články
Dnes v 15:00 WEBINÁŘ ke vstupu mmcité na burzu: odpovídá zakladatel a majoritní vlastník David Karásek

Dnes v 15:00 WEBINÁŘ ke vstupu mmcité na burzu: odpovídá zakladatel a majoritní vlastník David Karásek

19.07.2023 14:58
Autor: Redakce, Patria.cz

Přemýšlíte o investici do akcií designéra a výrobce městského mobiliáře mmcité? Pak se zaregistrujte na webinář Patria Finance a neváhejte se ptát!  V polovině úpisu, tedy ve středu 19. července, bude zveřejněna kniha objednávek a odpoledne od 15:00 proběhne informační webinář Patria Finance pro potenciální investory. IPO budou prezentovat a na dotazy účastníků odpovídat zakladatel a majoritní vlastník David Karásek a poradce při transakci František Bostl, které praktickými informacemi o parametrech emise, stavu objednávkové knhy a jak akcie snadno online získat přes Patria Finance doprovodí zkušený makléř Martin Kycelt. Zaregistrujte na webinář Patria Finance a neváhejte se ptát!

Co se na webináři dozvíte? Několikaminutový úvod bude patřit Martinovi Kyceltovi, makléři Patria Finance, který projde základní parametry emise akcií mmcité. Za okamžik převezmou slovo zakladatel a majoritní vlastník David Karásek a poradce při transakci František Bostl, kteří Vás především detaily kolem úpisu akcií na pražské burze a budoucími záměry firmy. Po celou dobu webináře budete moci pokládat dotazy do Youtube chatu, které se vystupující budou snažit společně zodpovědět beze zbytku a bez pochybností. V okamžiku konání webináře bude odečtena a okomentována kniha objednávek probíhajícího úpisu akcií mmcité, který se překlopí do své druhé poloviny.

karasek 3

Společnost mmcité a.s., celosvětově uznávaný designér a výrobce městského mobiliáře, zahájila 12. července v 10:00 úpis akcií na trh START pražské burzy. mmcité nabízí investorům třetinový podíl v hodnotě 160 až 200 milionů korun. Úpis probíhá do do 26. července, akcie se pak pod tickerem MMCTE.PR začnou obchodovat na burze od 1. srpna. Společnost nabízí na trhu START pražské burzy až 1.000.000 ks nových kmenových akcií, což v případě úpisu celkového nabízeného množství představuje 1/3 z celkových až 3.000.000 ks kmenových akcií. Nabídková cena byla stanovena na 160 až 200 CZK za akcii. mmcité a.s. tak hodlá získat od nových akcionářů 160 až 200 milionů korun. Výnosy z IPO budou všechny příjmem emitenta a budou použity na investice do rozšíření výrobních kapacit. V případě úspěšného upsání všech nových akcií by transakce firmu ocenila na 480 až 600 milionů korun.

„mmcité patří ve svém oboru mezi světovou špičku a vstup na pražskou burzu je tak pro nás logickým krokem,“ komentuje své rozhodnutí majoritní vlastník a zakladatel skupiny David Karásek. „Vývoj posledních let nám přinesl enormní navýšení poptávek, a tudíž i nárůst realizovaných zakázek. Navýšení výrobních kapacit je pro nás nevyhnutelným krokem. Díky získanému kapitálu budeme schopni výrazně rozšířit výrobní možnosti a zvýšit efektivitu našeho podnikání. To by se mělo projevit v budoucím významném růstu naší ziskové marže,“ doplňuje Karásek.

Klíčové dokumenty

CHCI SE PŘIHLÁSIT NA WEBINÁŘ

Stránka o úpisu akcií mmcité - STARTEEPO

Analytická zpráva

Prospekt

Jak akcie mmcité získat snadno online přes Patria Finance

Zájemci o akcie mmcité mohou přes Patria Finance zadávat objednávky snadno online přímo v obchodní platformě webtrader. Nalezne je v záložce Obchodování – Primární úpisy (IPO). Nákupní pokyn se otevře klikem na N vedle názvu společnosti MMCITÉ.

Potřebujete pomoci? Makléři Patria Finance jsou Vám pro úpis akcií mmcité k dispozici na telefonním čísle +420221424424 nebo nás kontaktujte emailem na patria@patria.cz.

 

Upozornění pro investory:

Informace, které je Patria Finance povinna uveřejňovat v souladu s opatřeními proti omezení střetu zájmů se nacházejí na https://www.patria.cz/disclaimer.html. Patria Finance poskytuje emitentovi reklamní prostor na Patria.cz. Výnos z něj je využit k informování o emisi a vzdělávání klientů Patria Finance (například formou webinářů).

Vymezení cílového trhu:

Investor má řádné znalosti o daném investičním nástroji a jeho charakteru, je si vědom rizik, která jsou s ním spojena a má s ním základní zkušenosti neboť s daným investičním nástrojem provedl již 5 obchodů či jeden obchod v posledních třech letech nebo v objemu nad 20 tisíc . Investor má zájem o růst hodnoty investované částky v čase, tedy jeho primárním cílem je zhodnocení investovaných prostředků. Investor má investiční horizont 7 let a vyšší. Pokud má kratší investiční horizont, je si vědom toho, že cena investičního nástroje může v čase kolísat a unáhlený odprodej investice by nemusel být výhodný. Všechny finanční prostředky, které investor hodlá do daného investičního nástroje zainvestovat, jsou pro něj postradatelné a tedy o ně může přijít bez následného ovlivnění jeho životní úrovně.

(Komerční sdělení)

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Čtěte více:

mmcité míří na trh START: Miliardový design z Bílovic zkrášluje města celého světa
16.05.2023 9:30
„Chci-li být jen druhý, je lepší ani nezačínat,“ říká designér David K...
mmcité získala souhlas ČNB. Ve středu 12. července začíná úpis akcií
29.06.2023 9:02
Společnost mmcité a.s., celosvětově uznávaný designér a výrobce městsk...
Uznávaný designer a výrobce městského mobiliáře mmcité spustil úpis akcií na pražské burze. Jak je snadno získat u Patria Finance?
12.07.2023 10:00
Společnost mmcité a.s., celosvětově uznávaný designér a výrobce městsk...

Váš názor
Na tomto místě můžete zahájit diskusi. Zatím nebyl zadán žádný názor. Do diskuse mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé (Přihlásit). Pokud nemáte účet, na který byste se mohli přihlásit, registrujte se zde.
Aktuální komentáře
27.04.2024
8:31Víkendář: Podle Morgan Stanley je ekonomika stále v pozdní fázi cyklu s odpovídajícími důsledky pro akciový trh
26.04.2024
22:02Zámořské akciové indexy uzavřely týden růstem  
17:29Pokles inflace k 2 % je jen částí investičního příběhu následujících let
16:51UNICAPITAL Invest VI a.s.: Oznámení o první výplatě úrokového výnosu
16:45UNICAPITAL Invest VI a.s.: Oznámení o třetí výplatě úrokového výnosu
16:34Výsledky zajistily zelený závěr týdne  
15:39Rattner: Vlna prvního nadšení z elektromobilů opadá
14:34Braňo Soták: Výsledkům Alphabet v podstatě není co vytknout, dominantní stále ještě vyhledávání  
13:58Výsledky Microsoft: Vysoké kapitálové výdaje do AI začínají sklízet ovoce  
12:34Savarin p.l.c.: Výroční zpráva za rok 2023
12:15Perly týdne: Různé názory na cesty ke svobodě a slabá místa Tesly
11:01Trhy: Techy zabraly, BoJ je opatrná a výnosy před inflačními čísly klesají  
10:41Jakub Blaha:Výsledky těžaře zlata Newmont a update k našemu investičnímu tipu  
10:32TOMA, a.s.: Konsolidovaná výroční finanční zpráva TOMA za rok 2023
10:09Allwyn Financing Czech Republic 2 a.s.: Zveřejnění regulatorní informace Allwyn Financing Czech Republic 2 a.s.
10:01Allwyn Financing Czech Republic 2 a.s.: Zveřejnění regulatorní informace Allwyn Financing Czech Republic 2 a.s.
9:07Rozbřesk: Mohou vyšší sazby Fedu vést k rychlejšímu snižování sazeb v eurozóně?
8:56Vřele přijatá čísla tech gigantů pomáhají Evropě do zeleného, Moneta poprvé bez nároku na dividendu  
8:30Microsoft zvýšil čtvrtletní zisk o pětinu, tržby překonaly očekávání
8:28Majitel Googlu výrazně zvýšil čtvrtletní zisk, poprvé vyplatí dividendu

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Kalendář událostí
Nebyla nalezena žádná data