Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články
Babiš odpověděl Sněmovně. Sobotkovi to stačit nebude, čeká

Babiš odpověděl Sněmovně. Sobotkovi to stačit nebude, čeká

28.04.2017 14:41, aktualizováno: 28.4. 17:04
Autor: Redakce, Patria.cz

Aktualizováno

Ministr financí Andrej Babiš doručil dopis, ve kterém vysvětluje na žádost poslanců některé okolnosti svého podnikání, elektronicky i fyzicky do Sněmovny během dnešního dopoledne. Novinářům ve Sněmovně řekl, že podle svého názoru všechno vysvětlil, ale očekává, že premiérovi Bohuslavu Sobotkovi (ČSSD) to stačit nebude. Premiér Sobotka mu dal čas do konce dubna.

"Dopis je, myslím, velice odborný. Ten, kdo nepodniká, nebo se téhle problematice nevěnuje, tak to možná úplně nepochopí. Já tam znovu potvrzuju, že je to od ledna velice dobře a pečlivě organizovaná kampaň," uvedl. Novinářům řekl, že neví, co by měl ještě udělat, aby uspokojil lidi, kteří mají jen zájem o to, aby nadále nepůsobil v politice. Odkaz na dopis obsazuje následující Tweet.

Babiš v dopisu, který má ČTK k dispozici, napsal, že považuje všechny své transakce se společností Agrofert, kterou do února vlastnil, za legální. Kritika, které čelil kvůli nákupu jednokorunových dluhopisů Agrofertu nebo prodeji svých firem společnosti je podle něj založena na lžích.

Novinářům Babiš řekl, že jeho nákup nedaněných jednokorunových dluhopisů Agrofertu za zhruba 1,5 miliardy byl "samozřejmě" zákonný i mravný. "Vy chcete platit víc daní? Určitě nechcete. Nikdo nechce platit víc daní. A všichni platíme daně podle zákonů. A já jsem byl podnikatel a bojoval jsem za svou firmu, která potřebovala peníze," řekl.

Chování Sobotky, který Babiše ve čtvrtek znovu vyzval k vysvětlení některých zásadních otázek kolem jednokorunových dluhopisů či jeho podnikání, označil Babiš za nestandardní. "Je to škoda, že pan premiér poškozuje vládu," řekl. Kabinet by podle něj měl dokončit svůj mandát, protože je úspěšný.

Sobotka však podle Babiše dělá vše pro to, aby náhled veřejnosti na vládu byl negativní. "Stále mě od krajských voleb napadá. Tahle iniciativa popravit mě je dílem těch dvou oligarchů, pana Sobotky a (ministra vnitra a prvního místopředsedy ČSSD Milana) Chovance," uvedl. Další členové ČSSD na věc podle Babiše nemají stejný názor jako dva čelní představitelé strany.

Babiš si na středu domluvil schůzku s prezidentem Milošem Zemanem, o kterém se často mluví jako o jeho politickém spojenci. "On je přece jenom zkušený matador a já jsem politický amatér a stále naivní, i když ne tak jako na začátku," vysvětlil, proč chce slyšet Zemanův názor.

Vysvětlení nabytí majetku a nákupu jednokorunových dluhopisů vicepremiéra Andreje Babiše nepřesvědčilo opoziční TOP 09. Předseda strany Miroslav Kalousek novinářům řekl, že na tahu je premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD). Neočekává, že předseda vlády se svého ministra financí zastane.

"Za tohle by politickou odpovědnost mohl převzít pouze sebevrah," uvedl Kalousek k roli Sobotky v kauze, která ohrožuje další trvání vládní koalice. "Když to shrnu, tak tento dopis v žádném případě nemůže rozptýlit pochybnosti, které Sněmovna projednávala. Na tahu je nyní předseda vlády, kterého Sněmovna oslovila, ať nějakým způsobem koná, či nekoná. To je jeho rozhodnutí," uvedl Jalousek s tím, že velmi pochybuje, že by Sobotka chtěl za Babiše převzít odpovědnost.

V dopise Babiš podle Kalouska použil notoricky známé staré argumenty, které nepřesvědčují. "Zejména tam není vysvětlení, proč dluhopisy, které si vlastník Agrofertu kupoval od své vlastní firmy, byly vydány v nominální hodnotě jedné koruny," řekl. Jediným důvodem mohla být daňová optimalizace, v takovém případě jde podle Kalouska o "neprávní jednání". Ve skutečnosti však podle něj šlo o skrytou výplatu dividend, která měla být zdaněna.


 
 
 
 

Čtěte více:

Akcie O2 ztrácejí, vláda půjde po ceně mobilních dat. Nejdražší v Evropě, tvrdí Babiš
30.01.2017 10:44
Ministr financí a vicepremiér Andrej Babiš chce, aby se koaliční rada ...
Vlk a Sýkora: ČEZ asi navrhne dividendu okolo 30 Kč, Babiš možná bude chtít víc (video)
20.02.2017 13:13
V pondělním výhledu analytiků Patria Finance Tomáš Vlk a Tomáš Sýkora ...
Bohuslav Sobotka: Nové bloky jaderných elektráren? Riziková investice, která přinese příjmy
21.02.2017 15:08
Investice do nových jaderných zdrojů v Česku by vytvořily příjmy státu...
Sobotka: Dvojí kvalita potravin je nepřijatelná, Brusel by měl jednat
02.03.2017 13:41
Rozdílná kvalita potravin v Evropské unii je nepřijatelná a pokud bude...
Sobotka dal Babišovi ultimátum na vysvětlení kauz. Nevím, proč bych měl rezignovat, řekl vicepremiér
27.04.2017 16:13
Ministr financí Andrej Babiš (ANO) dluží veřejnosti i vládním partnerů...

Váš názor
  •  
    02.05.2017 10:57

    ...no, já tedy nevím jak to je, ale načasování je zcela průhledné až primitivní a účel zjevný - babiš je ve vládě 3 roky, tak copak tak najednou...jinak proč prostě někdo - třeba hamáček - nepodá trestní oznámení a nenechá záležitost vyšetřit povolanými, takto to jednomu opravdu může přijít jako hon na čarodějnice....sněmovna není volena proto, aby se zabývala vyšetřováním, to by taky nemuseli dělat nic jiného, protože máslo na hlavě tam má snad každý... myslím, že sobotka si pěkně na.ral do chobotu, tato záležitost pro něj nemá dobré řešení..jsem zvědav na postoj pana prezidenta, je velmi důležitý...jinak babiš je mi šumafuk a socany nesnáším.....ale horším premiérem než sobotka by nebyl zcela jistě...
    keris
  • Je
    02.05.2017 10:14

    vidět, že propaganda, kterou vedou všechny strany politického spektra proti Babišovi zabírá i přes svou neuvěřitelnou průhlednost a hloupost. Sbohem Evropo, jedeme na východ a do ři.i. Je ovšem otázkou, zda převažující žumpa zdejších přispěvatelů je opravdu signifikantní. Doufám, že ne.
    lime
    • Radku
      02.05.2017 10:17

      v Bruselu Babiše vyšetřují, protože tam uvědomělí čeští svazácí posílají jedno udání za druhým. Nejsi náhodou propagandou vymytým mozkem ty sám?
      lime
  • Prostoduchá Kalka pyšná na sůj cejch
    01.05.2017 19:51

    Zase brojí protože se jí nelíbí když se někdo oddělí od stáda soudruhů a dovolí si napsat něco jiného než stranou schválený názor. To se kdysi i trestalo a jí to zůstalo. Ti kteří nejsou na štíru se vzděláním jako ona, dobře vědí, že pan Orwell nebyl žádný farmář a hlavně to nebyl Georges. Ona dochází, jako obvykle ke svým unáhleným závěrům, ale něco přece jen musí vědět protože on opravdu o farmě psal. Jen to má, děvče jedno pomýlené, trochu popletené. Podle stylu vedení a oblbování zvířat, jak to on popisuje se děj odehrával na kolchoze. Jen mě udivuje, že ona o tom ví, protože to byla za komunistů zakázaná četba a ona jako poslušná pionýrka, ze strachu o rudé hvězdičky ve své knížce, by to sama nečetla. Asi něco zaslechla někde na školení o mandelince a už si to přesně nepamatuje, nebo jak to je dnes zvykem si to pamatovat nechce. (ona má většinu svých znalostí ze zdrojů JPP. jedna paní povídala) Ale ona zde píše na téma propaganda a to byla, další zakázaná četba "1984" od stejného autora. Jak jsem již uvedla, je to popleta. To má z toho že chodí se Semelovou, na 1.Máje ke hrobu Klémy a ne na Petřín k Máchovi jako normální lidi.
    Knihovnice
  •  
    01.05.2017 9:33

    Tak nám tady jeden neozámečkovaný zneuživatel předvádí, že stejné názory jako on má množství jiných. Poukazuje přitom na Orwella. Ano - ten taky popisoval propagandu šířenou jedním zdrojem s mnoha jmény. (Třeba se ale bude bránit tím, že měl na mysli nějakého farmáře Orwela, ne spisovatele s pseudonymem Georges Orwell ;-)
    Kalka.
  • novosti
    30.04.2017 9:41

    ....Zeman s Babišem mají k sobě politicky blízko. Prezident šéfa ANO několikrát podpořil například v případě zákona o střetu zájmu. Nejprve normu vetoval a po přehlasování ve Sněmovně napadl u Ústavního soudu. Babiše podpořil i třeba v kauze dotací pro farmu Čapí hnízdo a často jeho práci chválí. Babiš se vlídně vyjadřuje o Zemanovi.... ... jednokorunovými dluhopisy, dotací pro Čapí hnízdo či způsobem, jak Babiš nabyl svou někdejší společnost Agrofert. Případy vyvolávají řadu pochybností a nejasností,v roce 2012 se vrací i k obchodům s akciemi společností Profrost a Afeed... poukazuje na nekalé praktiky, kterých se měly Babišovy firmy dopouštět. ... otázky, proč Agrofert v roce 2012 nenabídl tyto obligace jiným zájemců než Babišovi, případně jaký mělo smysl vydávat dluhopisy s šestiprocentním úrokem, když banky v té době půjčovaly levněji. ...Dokument zpochybňuje i poměr mezi Babišovými příjmy a výdaji. "Stačily prostředky ve výši 2,4 mld. Kč, jež měl podle auditorských firem legálně vydělat Andrej Babiš v letech 1996 až 2004, na pokrytí všech jeho mezitímních investic "Kde na transakci vzal peníze, když do roku 2000 byl jeho zveřejněný čistý příjem pouze 8,3 milionu korun?" ... Analýza také zpochybňuje Babišovo tvrzení, že nepoužívá firmy v daňových rájích. "Když jedna z jeho klíčových firem Imoba sídlila dlouhá léta ve švýcarském městě Zug, jež mezi daňové ráje patří? A další firmu Romneya sídlící na Kypru použil na převzetí firmy U Rytířů," konstatuje zpráva. (Zdroj: ČTK, ČT, Reuters, Bloomberg, Deník)
    novosti
  • I tohle je k necemu dobre
    29.04.2017 21:12

    Lide konecne vidi kdo a jak nam vladne. Pan ministr financi se povazuje za nadobcana, ktery nemusi nic dokazovat a vykazovat svoje prijmy. Ale od ostatnich obcanu prisne vyzaduje jejich vsechny nakupy a pocinani evidovat do posledniho halere. Kde jinde by takovy ministr vydrzel. Sam neodejde, protoze by uz nemohl beztrestne krast. Jinak se to uz nazvat neda. At si necha to svoje vysvetlovani a reci o mravnosti a poctivych transakcich pro blbce, kteri mu to basti. Podle zakona musi otevrit sve ucetnictvi a podat dukazy a uredni doklady, jak to sam vyzaduje od ostatnich obcanu. To je to pro nej tak slozite ? Pak nema na ministerstvu co pohledavat. kdyz nema tolik sebereflexe aby odesel sam. I to o necem svedci. Protoze na kazdeho neco vi tak se ostatni boji mluvit protoze si taky odsypavaji proto zijeme v takovem mafiackem bordelu.
    ..
    • Re: I tohle je k necemu dobre
      02.05.2017 10:03

      Semelová, nech toho kydání hnoje na úspěšné kapitalisty!
      lime
  •  
    29.04.2017 18:57

    Já bych byl rád kdyby všichni poslanci, senátoři, vládní činitelé do jednoho, jak současní tak i budoucí prokázali nabití majetků a jestli je zdaněn....Min 15 let zpětně... To by bylo veselo.)
    Nostradamus
    •  
      29.04.2017 20:24

      Případně nabytí..o))
      Velkamedvědice
      •  
        29.04.2017 20:28

        Martík pro změnu zase psal nablití. :o)))
        Lišák
    • Může být - jinde to tak mají
      29.04.2017 19:26

      Stačí jen aby se voliči před volbami sami dobře informovali a mysleli. Ne volili podle zpráv z televize nebo podle Blesku.
      Radek
  • Proč má Babiš, jako ministr financii
    29.04.2017 18:22

    Takový problem pochopit co se od něj požaduje. To neví co jsou dokumenty o převodech, audity, kupní smlouvy, bankovní, nebo výkazy zisků ? Proč tedy dodává něco o čem sám ví že je to nepřijatelné ? At' si každý, komu to jen trochu myslí, odpoví sám a bez nápovědy Martíka.
    :o))
    • Re: :o)
      29.04.2017 18:50

      Stačí se mrknout na reportáže o jeho podnikatelských praktikách na stream.cz a každý si snad udělá názor sám. Čapí hnízdo nebo korunové dluhopisy jsou proti tomu slabý čajíček.
      Lišák
  • Svět podle Martíka :o))))))
    29.04.2017 5:56

    "...podle me jsou jen 2 nebo lepe receno 3 moznosti co se stane.....martik " ....to znamená že se to bud' zlepší, nebo se to zhorší anebo to zůstane stejné. To by ani blbce nenapadlo, o zveřejn'ování takových duchaplných myšlenek raději nemluvě. Martík na hrsd.
    :o))
    • Re: Svět podle Martíka :o))))))
      29.04.2017 10:06

      Jsem rad ze mas nejaky nazor protoze to ze jen papouskujes a kopirujes je dost slabota a dobre uz bylo bude to jen horsi to se neboj pokud to nevidis trpis slepotou devalvace 10% a plan nevime kudy kam chceme euro vypada rozhodne dobre a perspektivne :-)))
      martík
      • To kopírování je jen proto
        29.04.2017 18:01

        Že ty všechno, co jsi napsal dříve, popřeš a je potřeba ti nastavit zrcadlo, abys viděl jak kecáš a možná si uvědomíš jaké rozumy tady trousíš. Navíc ti chci ukázat jak przníš jak vlastní jazyk tak i anglická slova. Některým děckám se musí věci ukázat černé na bílém, aby jim to došlo. Už Amos Komenský, pro takové jako jsi ty, propagoval podobný způsob výuky pro ty pomalejší. Nazval to - Orbis Pictus - Svět v obrazech. Ale to jsi asi ve škole chyběl, když se to probíralo nebo jste to ještě neměli.
        :o))
        • Re: To kopírování je jen proto
          30.04.2017 9:35

          Velevazeny nicku bez historie a na urovni moralni zumpy jedine co se mi chce nad smaloidnim nickem je zvracet :-(((
          martík
          • Milý Martíku s historií
            30.04.2017 22:08

            Nemáš nic na co být pyšný. Než mít takovou historii jako ty, tak raději žádnou. A podle reakce dalších co tebe a tvoji historii tady znají tak být tebou tak zalezu někam mezi krysy do kanálu, kam patříš. Tvojí vizitkou a ukázkou co jseš je způsob jak prezentuješ svoje názory a jak se vyjadřuješ. Tebe žádat o cokoliv jiného by bylo jako prosit psa aby neštěkal na kočku. Asi tak. Přečti si co si o tobě myslí ti, co tvoji historii znají.
            :o))
        • Martík,
          29.04.2017 18:42

          nikdy nepřizná, že se zmýlil. Když mu nastavíš zrcadlo a dokážeš, že neříká pravdu, tak tě vnímá jako nepřítele a začne tě hrubě urážet a napadat. Když mu začnou docházet argumenty, tak začne své vlastní výroky přisuzovat tobě. Např. o mně píše, že jsem prý volal do Norska, prý jsem přišel s termínem záporná nákupka, údajně započítávám divi tabáčku do průměrky ČEZ atd... Nic z toho samozřejmě není pravda a ten kdo s těmito výroky ve skutečnosti přišel je on sám. Cca 3 roky jsem s ním trpělivě diskutoval a vysvětloval mu výhody nákupu v aukcích nebo proč je výhodné nakupovat na RMS a to i pro větší investory, výhody optimalizace v RD apod. On je, ale přesvědčený o tom, že zde neříkám pravdu, zřejmě proto, že nic z toho co jsem zde psal nepochopil. On a Kalka jsou si nejen v tomto velmi podobní. Jsou snad jediní kdo téměř nic nechápou a ani jeden z nich neumí dobře počítat a logické myšlení jim pán Bůh taky nenadělil. Po 3letech tady, jsem dospěl k názoru, že nemá cenu na tyto dva reagovat. Jejich motivace je negativní a jejich přínos tady je z mého pohledu nulový. Bohužel tady není možnost nastavení ignor listu. :O(
          Lišák
          • Re: Martík,
            30.04.2017 9:48

            Lisaku v realnem zivote bys ode me dostal po hube protoze takove urazky lzi a sprostoty ktere zde o me siris prekracuji uplne vsechny mantinely. To ze kone nazves konem neni urazka ale realita tj kdyz te nazvu hlupakem rikam pravdu tak stejne pokud te nazvu lharem XX jsem te vyzval abys sve sproste lzi dokazal a nikdy se to nestalo -3roky sem nepises lzes, zapornou nakupku si vymyslel ty, sam si sem psal jak zapocitavas do ceny Cezu divi z tabaku sam si sem psal jak vykladas pani na financaku jak obchodujes za drobne, kdyby sem AMN nedala info o prodejich Nirskeho fondu nikdy by ses o tom nedozvedel protoze jsi absolutni 0. Jedine co umis je lhat, lzes neustale ses profesionlani lhar a podvodnik pokud bych nemluvil pravdu o tom co o tobe pisu lze to dokazat skopiruj sem prispevek stary 3 roky jak mi neco vysvetlujes - zadny takovy prispevek neexistuje pred 3 kety si jeste nekde saskoval a o akciich nemel tucha. Nikdy si tu nedal jediny prispevek ktery by mel hlavu a patu a byl pro nekoho prinosem nebo obsahoval nejakou aspon pouzitelnou informaci. Jediny kdo by mel byt blokovan si ty protoze bajna lhavost je nemoc navstiv lekare dokud je cas. A v posledni rade riskovat 1 milion kc kvuli zisku 0,7% by mohl jedine os.el nikdo jiny a ty ses tu takovym udajnym nikdy nerealizovanym obchodem chlubil vubec netusis jake by takovy obchod mel dusledky. V realu si trouba ci v zivote nic nedokazal tak sem vypisujes ty tvoje absolutni bludy na vsech titulech a vsech tematech a davas si je do excelu abys na ne nezapomnel tak jako neexistujici obchody ty budizknicemu
            martík
            • Martiku,
              30.04.2017 11:52

              lišák zde píše déle než uvádíš. V r.2014 jsem využil výprodejů velkého zahraničního investora na akciích PM a vím že v té době tady psal že také nakupuje. Jeho odhad na potenciál akcií PM se potvrdil. Cena akcie stoupla za necelé 3 roky o skoro 40% a k tomu byly vyplaceny už 3krát dividendy. Kopii jeho smysluplného příspěvku přikládám níže. Archiv diskuse bohužel sahá jen do prosince 2014 ale i tak je to důkaz že lišák nelže. Mimochodem když jsem procházel diskuse zpětně tak jsem našel spoustu tvých příspěvků kde jsi psal že akcie PM mají nejlepší za sebou a že nestojí za nic apod. Tvůj názor ti neberu máš na něj právo ale pravda je taková že jsi se šeredně zmýlil a není to poprvé. 1.12.2014 13:42 Potenciál růstu ceny... Pokud však Philip Morris srovnáme se zahraničními tituly matkou Philip Morris International, Altria, ReynoldsAmerican a Lorillard, zjistíme, že dříve cena zahraniční tržní ceny společností kopírovala, dnes za nimi výrazně zaostává, dividendou a P/E však značně převyšuje, přičemž rozhodné datum pro výplatu dividendy je již za dveřmi, a to v prvním kvartále 2015. http://www.akcie.cz/odborne-clanky/129857-cekaji-akcie-philip-morris-dobre-casy/ Lišák
              .
              • Re: Dalsi lzi a blabol
                30.04.2017 13:01

                Lisak tu pise neco pres rok a uz vubec me nemohl vysvetlivat neco pred 3 lety jsou to jenom lzi a dalsi nezamceny nick jakou to ma vahu ? Lzi lzi urazky sprostoty a lzi nic jineho od lisaka za cely rok nevidim PM spadl ze 20000 na 3000 a ted zase roste jaky smysl ma betonovat svoje penize v akcii ktera je vsemi urady a vseobecnou naladou ve spolecnosti odklanena na druhou kolej ja osobne bych zakazal koureni uplne vsude to nic nemeni na tom ze akcie stoji 13500 je uplne bezpredmetne co kdo rika nebo se myli jak muzes tvrdit nebo nejdo jiny ze jsem se mylil??? Jsou akcie v Peru nebo v Indonesii ktere vyrostly o tisice procent ptoc si je nekoupil vasnosto nejspis proto ze se mylis ???? Co je tohle za posahanou logiku akcie PM jsem mel a vydelal jsem na nich a to te v nich potencial nevidim a penize tam nedam tak se v necem mylim ses normalni mas vsech 5 pohromade co je mi do tabak kdyz investuji jinam ???? Kdyz si koupim mercedes tak budu chodit do toyoty a ptat se jaka je cena aut ?? Proste hlouposti lzi a nesmysly at uz lisaka nebo jeho obhajcu kteri obhajuji neobhajitelne...
                martík
                • I průměrný pát'ák ví
                  01.05.2017 2:56

                  kdy správně použít mě a kdy mně. Ovšem mezi takové nepatří náš mudrc Martík. Zase to poplet a napsal "...... pise neco pres rok a uz vubec me nemohl vysvetlivat ....." I když mu jako překlep to jeho "vysvetlivat". Tak to jeho IQ nebude jak se nám snaží nabulíkovat. Furt to plete a ne a ne to pochopit. Kdyby byl jen polovičně tak inteligentní, jak se tady prezentuje tak si to ulehčí a bude (se 3.pádem) psát "mi". Zato nám tady hlásá jak je chytrý a vydělává miliony. Žeby zase, jako obvykle kecal ? Už se těším jak to bude okecávat a překrucovat, jako někteří naši páni ministři. Jinak všem hezký 1.Máj a pusu pod rozkvetlou jabloní.
                  :o))
  • Nic nedodal protože se radi s hradním
    28.04.2017 19:26

    Co by asi udělal Babiš, kdyby mu některý prodavač, který prodává někde na na tržišti místo ETE vyžadovaného dokumentu podal jen vysvětlení proč dokument nedodal. To si snad dokáže představit i ten největší Babišův praporečník. S Čechy se tak dobře orá. To mu se Slováky nešlo. Z těch už ani voly dělat nemusí. "...... kdo nepodniká, nebo se téhle problematice nevěnuje, tak to možná úplně nepochopí. Já tam znovu potvrzuju, že je to od ledna velice dobře a pečlivě organizovaná kampaň," ...... Urááá Babiš na hrad ten jediný všemu rozumí.
    :o))
    • Re: Nic nedodal protože se radi s hradním
      28.04.2017 19:58

      proč píšete plno nesmyslů a urážek vy pánové a dámy bez zámečku. To se odvažujete pomlouvat a plivat jen jako naprosto nedohledatelní anonymové. Takže i ty vaše příspěvky budou stejně ubohé, že.
      Bohus
      • Ale ale Bohůšů
        28.04.2017 21:09

        Jak víme že ty si opravdu Bohouš, nebo si myslíš že " Velká Medvedice" se tak opravdu jmenuje. Proč ty nám tady nenapíšeš taky svou pravou adresu nebo telefonní číslo, Jsme přece v Česku a já nechci abych ráno, po tom že jsem napsal něco co se tobě nelíbí našel poškrábané auto. Kapíš ? Zůčastn'uji se "chat" forum na jiných servrech a nikde, po celem světě není potřeba k účasti víc než svůj "nick" Tak proč ta péče ? Nemusíš ani odpovídat - já to vím. Takový malý stbáček dobrovolník.
        :o))
  • A jede se dál
    28.04.2017 19:09

    Babiš žádné dokumenty nebo důkazy, které měl dodat, nedodal. Oznámil jen svoje vysvětlení. Oblbuje a oblbuje a spoléhá se na vymyté mozky, které zase budou mluvit o Kalouskovi a závisti. Ted' se dokonce chodí radit s hradním virózou. Běda národu blbých, co si sami hází klacky pod nohy a volí tam voly. Proč ho ted' a jeho machinace, tedy prověřují až v Brusselu Eh ? Taky mu závidí ?
    Radek
  • Hlupáky nebo manažery
    28.04.2017 18:04

    že by stát měli vést manažeři mě napadlo v 21letech (1990), maffii jsem fakt nečekal, koukali jsme za komančů na všechny možné filmy z Francie o propojení korupce, zločinu a politiky, nakonec ale v životě vždy zvítězí zlo, takže je vše vlastně v pořádku :)
    rob
    • Re: Hlupáky nebo manažery
      28.04.2017 18:11

      Ty myslíš, že za komančů korupce nebyla? To si nemusel koukat na Francii
      Velkamedvědice
Aktuální komentáře
29.04.2024
22:01Wall Street vstoupila do nového týdne růstem; Tesla +15 %  
17:07Tesla a pár dalších vystupují z řady, akciové indexy však velký růst nepředvádějí  
16:38Švýcarský návrat ke starému normálu, eurozóna a USA jemu vzdálené?
15:37NET4GAS, s.r.o.: Zveřejnění výroční zprávy společnosti za rok 2023
15:21Primoco UAV SE: Konsolidovaná výroční finanční zpráva za rok 2023
15:01Musk v Číně odblokoval samořízení Tesly, akcie v reakci posilují
14:48Míra inflace v Německu v dubnu setrvala na březnových 2,2 procenta
14:30ČEZ OZ uzavřený investiční fond a. s. - Výroční zpráva za rok 2023
14:14Týdenní výhled: Od Fedu nečekáme akci ani velké rétorické změny, velký tech prozatím rally zachránil. ČNB znovu -50 bps, ale zpomalení se blíží  
13:57UNICAPITAL Invest III a.s.: Oznámení o deváté výplatě úrokového výnosu
13:56EU by k zastavení přílivu elektromobilů z Číny potřebovala vysoká cla
13:51Gevorkyan převzal polskou továrnu konkurenta a výrobu převedl na Slovensko. Získal také dodávky pro SKF
13:26Než otevře Wall Street: Tesla, Apple, Paramount Global  
13:00ČSOB Hypoteční banka, a.s.: Výroční zpráva 2023
13:00Primoco UAV SE: Pozvánka na valnou hromadu dne 31. 5. 2024
12:11TESLA KARLÍN, a.s.: Zveřejnění Výroční finanční zprávy za 2023
12:01Nabitý týden startuje růstově pro akcie i dluhopisy  
12:00Philips se dohodl na urovnání žalob v USA, jeho akcie prudce posílily
11:55UNIMEX GROUP, uzavřený investiční fond, a. s.: Výroční zpráva za rok 2023
11:07Primoco UAV zveřejnilo výroční zprávu za rok 2023. Výrobce bezpilotních letounů v něm dosáhl růstu tržeb na šestinásobek, svolává valnou hromadu

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Kalendář událostí
ČasUdálost
3:30Čína - PMI v průmyslu
3:45Čína - PMI v průmyslu Caixin
9:00CZ - HDP, q/q
10:00DE - HDP, q/q
11:00EMU - HDP, q/q
11:00EMU - Inflace, předběžný odhad, y/y
15:45USA - Index aktivity ISM Chicago
16:00USA - Index spotř. důvěry Conference Board