Orco – Důležité body z tiskové zprávy a názor Patrie

16.6.2008 14:48

Informace z tiskové zprávy společnosti Orco (1 015 CZK, 3,10%): - žádné nové převratné informace, následují pouze některé body, které pokládáme za důležité: - dostupnost úvěrů: 3M (76 USD, 0,75%) EURIBOR + 115bb až 3M EURIBOR + 150bb - společnost zvažuje

Pokračování článku je dostupné jen klientům placených služeb Patria Plus / Investor Plus případně uživatelům platformy Patria Direct. Pokud jste klientem těchto služeb, potom je nutné se Přihlásit.

Patria Plus / Investor PlusV rámci placeného informačního servisu získáte přístup ke kompletnímu zpravodajství www.patria.cz bez jakýchkoliv omezení. Veškeré zprávy, komentáře a horké zprávy jsou zobrazovány terminálovou metodou (bez nutnosti obnovovat stránku) bez zpoždění a v plné verzi.

Nejen zpravodajství, ale i další služby získáte v Patria Plus / Investor Plus - sms a e-mailové zpravodajství, data z finančních trhů v reálném čase, kompletní analytický servis, rozsáhlé databáze časových řad ke stažení, prognózy vývoje a valuace, ekonomické fundamenty, nástroje a kalkulátory... více

• komentar
    17.6.2008 9:32

bude rozsiren?