Hledat v komentářích
Patria Plus
Patria doporučuje
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět

Akciové zprávy
Apple nebude za ChatGPT platit, s Open AI se chce vyrovnat poskytnutím distribuce
13.06.2024 14:22
Když generální ředitel společnosti Apple Tim Cook a jeho nejvyšší zástupci tento týden odhalili přelomovou dohodu s OpenAI o integraci ChatGPT do iPhonu, iPadu a Macu, ohledně finančních podmínek dohody mlčely.
Munster z Deepwater: Apple nemá moc nad svou budoucností v oblasti AI
13.06.2024 13:45
Gene Munster z Deepwater Asset Management hovořil na CNBC o tom, že společnost Apple v podstatě nemá moc nad svou budoucností v oblasti umělé inteligence (AI).
Novinky z Patria Finance: Zvýhodnění investic do DIPu a rozšíření Pravidelných investic
13.06.2024 11:55
Patria Finance zásadně rozšířila nabídku ETF v produktu Pravidelné investice, který je i jednoznačně nejvyhledávanějším způsobem investování na stáří v Dlouhodobém investičním produktu, a zároveň významně snížila poplatky spojené právě s investicemi v Dlouhodobém inve...
Trhy vstupují do dalších týdnů dobře vybaveny, přestože Fed úplně nenadchl
13.06.2024 10:42
Po včerejší americké inflaci a Fedu začíná finančním trhům období několika týdnů bez klíčových zpráv, které by určovaly jejich směr. Samozřejmě se vždy můžeme dočkat překvapení, ale kalendář bude prázdnější až do začátku července, kdy se znovu přihlásí důležitá data sp...
Fed přehodnotil svůj výhled, Goldmani varují před korekcí a futures jsou v červeném
13.06.2024 8:39
Fed včera přehodnotil svůj výhled a nyní počítá jen s jedním snížením sazeb v letošním roce. Goldman Sachs varuje před korekcí koncem léta. A britský trh s bydlením se ochlazuje.
Akciový trh příliš velký na to, aby klesl?
12.06.2024 17:55
U velkých bank se jednu dobu z důvodů zřejmých hovořilo často o tom, že jsou „příliš velké na to, aby padly“. Tento příběh dostal na pestrosti ve chvíli, kdy se pod finanční tlak dostaly banky malé.