Tisková zpráva: Společnost Patria Direct, a.s. spustila online obchodování s akciemi

1.8.2001 11:21

Společnost Patria Direct, a.s. oznamuje, že zahájila činnost obchodníka s cennými papíry. Patria Direct nabízí online obchodování s akciemi na Burze cenných papírů Praha ("BCPP") prostřednictvím internetu na adrese www.patria-direct.cz. Vedle toho nabízí privátním klientům také telefonické obchodování prostřednictvím svých makléřů, a to nejen na pražské burze, ale i na všech hlavních akciových trzích v USA i Evropě.

"Internetový obchodní systém umožňuje sledování vývoje na BCPP, podávání pokynů, evidenci portfolia a další služby. Obchodování na BCPP pomocí internetu není limitováno velikostí pokynu, a je tedy vhodné pro všechny klienty. Samozřejmostí je vysoká úroveň zabezpečení prováděných transakcí stejně jako kvalitní informační podpora pro investory," říká předseda představenstva Patria Direct Oldřich Pavlovský.

Cena za využití internetového obchodního systému Patria Direct začíná u uskutečněných obchodů v segmentu SPAD již na 1000 Kč/lot, v případě obchodů v AOS (KOBOS) na 0,3% z objemu obchodu. Všichni klienti mají možnost využít pro své obchody jak internetový obchodní systém, tak osobního makléře Patria Direct. Obchodovat lze tedy i na dovolené nebo na pracovní cestě kde nemáte přístup ke svému počítači.

Patria Direct, a.s. je stoprocentně vlastněna společností Patria Online a.s., která na internetové adrese www.patria.cz provozuje silný finanční portál. "Spuštěním online obchodování s akciemi prostřednictvím Patria Direct využívá skupina Patria synergie z provozování vertikálního portálu www.patria.cz a významné pozice Patria Finance mezi obchodníky s cennými papíry," říká Martin Kodýdek z Patria Online.

Patria Direct, a.s. je členem skupiny Patria Finance, a.s., která je významnou finanční institucí, úspěšně působící v České republice již od roku 1994. Patria Finance patří do skupiny KBC Bank and Insurance Group (KBC), řadící se mezi největší a nejsilnější finanční seskupení v Evropě. Patria Direct byla založena jako odpověď na rostoucí zájem privátních klientů o využití služeb společnosti Patria Finance, orientované doposud převážně na firemní klientelu.

Kontakt:
Oldřich Pavlovský, tel.: 02/21 424 240, email: pavlovsky@patria.cz
Martin Kodýdek, tel. 02/21 424 178, email:kodydek@patria.cz

Své názory týkající se obchodování na kapitálovém trhu v ČR můžete zveřejnit v sekci INVESTICE/FÓRUM Pokud máte jakékoliv dotazy týkající se online obchodování, které spustila společnost Patria Direct, můžete je na těchto stránkách rovněž publikovat. Společnost Patria Direct se pokusí na všechny dotazy odpovědět nejpozději do 24 hodin.

Stránky společnosti Patria Direct nalezete ZDE.

15.12.2017
11:46Evropa mírně ztrácí, pod tlakem H&M (-15 %)
11:27EIB poskytne fondu Inven Capital přes miliardu Kč na investice do inovací
10:52Dolar pouze drží pozice, schvalování daňové reformy míří do finále
10:37Ztrácí Putinomika na síle?
10:24Čtyři byty z deseti letos kupují investoři, vyplývá ze studie EKOSPOL
9:15Rozbřesk: ECB dál mává holubičími křídly. Inflace pod cílem nejméně do 2020
8:15Trhy zřejmě v pátek zamíří níže. ČEZ může prodat elektrárnu Varna bulharskému kupci
8:06Bulharsko schválilo prodej elektrárny Varna, kterou vlastní ČEZ
6:32Zapomeňte na bitcoin. Investoři do měn rádi českou nudu
14.12.2017
22:01Americké trhy bez výraznějších zpráv mírně ztrácely, Teva si připsala 10%
19:25Zdánlivě nerozbitná investiční teze od Morgan Stanley
18:45Světový trh s ropou bude v prvním pololetí v přebytku, říká IEA
17:59Summary: Prodej větrníků, nákup filmů a internetová neutralita
17:35Pražská burza rostla třetí den za sebou, PX +0,52 %
17:10Disney koupí aktiva Foxu za 66 miliard dolarů. Měl by se Netflix bát?
17:02Technická analýza: Týden bohatý na události rozhoupal trh s ropou
16:30ECB euru další zisky nepřinesla, zatímco dolar využil dobré zprávy z ekonomiky
15:15ECB výrazně vylepšuje prognózu, ale dál mává holubičími křídly
15:14Česká zbrojovka a.s.: Zápis z řádné valné hromady akciové společnosti