Tisková zpráva: Nový Investiční portál Patria.cz

18.11.2002 11:59

Společnost Patria Online, a.s., která je provozovatelem portálu www.patria.cz, dnes uvedla do provozu zcela nový Investiční portál.

Hlavním cílem Investičního portálu je poskytnout investorům informace potřebné k investičním rozhodnutím na kapitálových trzích a umožnit tato rozhodnutí realizovat. Spuštění Investičního portálu je krokem prohlubujícím specializaci www.patria.cz na kapitálové trhy, tedy oblast, která byla skupině Patria vždy nejbližší.

Nový Investiční portál Patria.cz má následující strukturu:

Volně přístupné stránky, které reprezentují majoritní část obsahu portálu, budou nadále přinášet informace a data zejména z kapitálových trhů.

Placený obsah pod záložkou VIP Patria nabízí po řádné registraci tyto nadstandardní produkty a služby:

VIP Ekonomika zpřístupní rozsáhlé časové řady, analýzy a prezentace. Klientům jsou navíc k dispozici aktuální předpovědi základních makroekonomických indikátorů.
Mobilní Patria doručí na mobilní telefon pravidelné informace o akciích, měnách a ekonomice dle vlastního výběru.
Analýzy a komentáře online nabízí rozesílání aktuálních ekonomických a akciových analýz e-mailem.

Online transakce je možné realizovat prostřednictvím společnosti Patria Direct, která patří do skupiny Patria. Investovat lze jak do akcií na českém trhu, tak na devatenácti vyspělých zahraničních trzích v Evropě, ve Spojených státech a Japonsku.

Patria Online