Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články
Americké trhy v červeném, index S&P 500 ztratil podporu na 1400b.

Americké trhy v červeném, index S&P 500 ztratil podporu na 1400b.

30.08.2012 17:19
Autor: Jan Korb, Patria Finance

Americké akciové indexy vstoupily do obchodního dne poklesem o zhruba 0,5 %, když informace z hlavních ekonomických center mají nadále povahu důkazu o zpomalování světové ekonomiky. Navíc indexy udržují konsolidační charakter, který dává prostor pro poklesy. Zítra vystoupí předseda Fedu Bernanke, čeká se na charakter jeho projevu a možnost dalšího plánu podpory finančního systému. Dnešní makrodata pak přinesla proti očekávání mírně horší údaje z trhu práce, na druhou stranu se jedná o úrovně, které jsou z dlouhodobého hlediska příznivé.

Z podnikové úrovně pak nepříznivě překvapil pokles tržeb společnosti Ciena (13,82 USD, -17,30%) (síťové odvětví, dodavatel např. pro AT&T), který znamená pokles akcií společnosti o 15 %. Index S&P 500 se obchoduje na úrovni 1400b., když již šestý den v řadě selhává v úsilí posílit nad 10denní průměr. Naopak pomalu ztrácí k trendové podpoře na 30denním průměru na 1392b.


Váš názor
  • Gold rose
    31.08.2012 11:41

    Symbol růže vyjadřuje tajuplný smysl básně Danteovy...
    Pound
  • taky dobry....
    31.08.2012 11:29

    rup*hej tady mluvi o slusnosti - :o)). :o)). :o)).
    Bearbull
  • pro fanoušky au
    31.08.2012 11:02

    http://www.marketwatch.com/story/gold-rises-ahead-of-bernanke-speech-2012-08-31
    AMN
    • Re: pro fanoušky au
      31.08.2012 11:24

      SYDNEY (MarketWatch) — Gold futures rose in electronic trading Friday, ahead of a much-anticipated speech from Federal Reserve chairman Ben Bernanke later in the session that could signal fresh stimulus measures.
      .........
  • fuck amerika
    31.08.2012 10:59

    ----------- What the fuck is going on in this stupid country? A dozen plus people were brutally murdered while watching a fucking movie, by some asshole with an ax to grind. There is a reason why I disallow my children from watching network tv or anything coming out of Hollywood. I don’t want them being part of the “social fabric.” Even the PG rated movies are filled with degeneracy, promoting sex, drugs and gratuitous violence. I cannot turn on the radio without some idiotic rap song identifying women as “bitches and hoes”, while promoting codeine pills and cocaine. The social fabric of this country is being methodically unraveled, by the fucking pedophiles who work in the media. Most kids today have absentee parents and/or broken homes because Dad or Mom is too busy fucking the mailman. The parents split and the kids are raised by Warner Brothers and Saturday Night Live. Everything is a fucking joke until 12 people are shot dead inside of a movie theatre. This is heart wrenching and my deepest sympathies go out to the families who lost loved ones. Politicians will blame guns for this massacre; but we all know who is to blame. It’s the lack of respect and honor amongst people that leads to such senseless crimes. Nothing is sacred anymore, not even children. When you stop caring about the well-being of children, sentencing convicted pedophiles to serve less time in prison than a drug dealer or a shop-lifter, there is nothing left saving in society. I cannot speak for other countries. But I can tell you this, with 100% certainty: America is filled with rot, from the top down, and is in desperate need of a hard reset. rup*hej
    rup*hej
  • Uz zase :o))....
    31.08.2012 8:36

    ..." dnesni makrodata prinesla mirne horsi udaje". Svete zbor se nebo "S&P 500 ztratila podporu na 1400" (skoncil na 1399.48) No to si bezim hodit masli. To uz jsou zdejsi analytici opravdu tak vzdaleni realite nebo jsou tak lini na mozek, ze uz je nic inteligentnejsiho nenapadne. Ale - no worry mate - v Jacksonove dire se to dnes vsechno vyresi. Takze stale se jeste tancuje, ale ted tancujte vice pobliz dveri. Takove clanky by mohl psat Spejbl s Hurvinkem. Dovolta abych i ja prispel se svoji prognozou - dnes vecer bude zapadat slunce a zitra rano zase vyjde. A na to muzete vsadit celou farmu. Tolik z nasi vestirny.
    bearbull
    • Re: Uz zase :o))....
      31.08.2012 8:44

      Buď rád že alespoň máme co číst Beerbulle. Zavěšti ještě jednou a řekni jak to dopadne v Džeksonově díře dnes večer .
      Duben
      • Chytrák beerbull
        31.08.2012 9:47

        toho si moc nevšímej. To je emigrant kterýmu se moc stejská po českém slově a furt tady prudí a otravuje svýma kecama.
        Šalda
      • Pouhe cteni moc nepomuze...
        31.08.2012 9:21

        Tim se muzes tak nanejvys pobavit - ostatne to zde dela vetsina analytiku a makleru. Porad jen uverejnuji co si kde precetli, ale aby se nekdo zamyslel a udelal vlastni usudek na to nemaji. To se zase dozvime, az se bude vedet co vyleze z Jacksonovy diry. To pak bude mazec. Znaly a ostrileny investor musi byt pripraven na vetsinu moznosti. V dnesni nejiste dobe a pred volbama v USA stale plati to co plati v nejistych dobach. Byt nainvestovan v titulech, ktere prezily daleko horsi casy a ktere plati vysoke dividendy jako kanadske banky a hlavne mit pripravenou cash az prijde cas nakupovat a ten prijde brzy. A hlavne Ucit se - Ucit se - Ucit se :o)).
        bearbull
        • Re: Pouhe cteni moc nepomuze...
          31.08.2012 9:43

          Mě to problém nedělá. Dikobraz už nečtu, tak se bavím současným humorem. Některé rychlokvašky jsou plnohodnotnou náhradou za humorné měsíčníky :-)) Jinak je to pro mne docela silná koncentrace indikátorů - směsice tápajících analytiků mě nutí do vlastních analýz a většinou se nespletu. Hele, když vidíš blba, který ti vleze do cesty na červenou, taky mu raději uhneš, ne? S predikcemi na úrovni "možná, asi, snad, uvidíme, na hraně, očekáváme, doporučujeme, pokrýváme, jednají, prohlašují, domníváme se, atd... bla bla bla - - nemůže své investice myslet vážně nikdo. A kdo nemá vlastní mozek, nemá na Burze co dělat. Jak prosté, že:-))
          Jesse
          • Taky si myslim ze se nema ..
            31.08.2012 10:19

            ...poslouchat zdejsi maklere vede vetsinou k preslapovani na miste. Oni uverejni vetsinou vcerejsi zpravy, ktere pak vydavaji za sve desatero. Oni se ani nesmi odvazit moc daleko na vetev, protoze kdyby to spatne ohodnotili tak jsou v dire - ale ne v ty Jacksonovy. Maly, sikovny investor neni vazany zadnymi konvencemi a ma velkou vyhodu nad velkymi makleri, kteri nesmi prekrocit procento objemu urciteho i kdyz sebe vyhodnejsiho titulu. Jen jeden nesmi byt nenazrany a naslapovat velice lehce. V dnesni nejiste dobe je celkem bezpecne investovat do DEO - MO - BEAM. Lidi budou kourit a chlastat porad a tim vic cim je hur :o)). A navzdory tomu co se deje ve svete tak se zacina v USA zase stavet. Tudiz LEN - PHM - DHI. A to znamena hypoteky a banky.
            bearbull
          •  
            31.08.2012 10:11

            No právě člověk se všade možně všechno možné dozví . Každý se dočtete co by si přál slyšet . Když to nějakému odborníkovi náhodou vyjde , tak se můžeme dočíst : Já vám to říkal ! Opravdu je to někdy jak Dikobraz a proto to tak taky musíme brát s tím že by jsme jinak čumákovali do prázdných stránek = nuda . Vezměme si jen kolik perfekntních diskuzí můžeme najít pod různými články , které s články nemají nic společného. Kam jinam tyto sračky umísťovat . Proto říkám :Buďme rádi že tu ty články máme !
            Duben
            • Jsou vetsinou jen dve moznosti
              31.08.2012 10:27

              na kazdou situaci jsou pak dva nazory. Ti co se nestrefili pak zalezou a ti kteri to uhadli se pak prochazeji jako pavi a vsude vykrikuji jak tomu rozumi a kdyz je to naopak tak si jen vystridaji role a blazni se raduji. Asi jako pri rulete kdyz vsadis zaroven polovinu penez na cernou a tu druhou na cervenou :o)).
              bearbull
Aktuální komentáře
26.04.2024
22:02Zámořské akciové indexy uzavřely týden růstem  
17:29Pokles inflace k 2 % je jen částí investičního příběhu následujících let
16:51UNICAPITAL Invest VI a.s.: Oznámení o první výplatě úrokového výnosu
16:45UNICAPITAL Invest VI a.s.: Oznámení o třetí výplatě úrokového výnosu
16:34Výsledky zajistily zelený závěr týdne  
15:39Rattner: Vlna prvního nadšení z elektromobilů opadá
14:34Braňo Soták: Výsledkům Alphabet v podstatě není co vytknout, dominantní stále ještě vyhledávání  
13:58Výsledky Microsoft: Vysoké kapitálové výdaje do AI začínají sklízet ovoce  
12:34Savarin p.l.c.: Výroční zpráva za rok 2023
12:15Perly týdne: Různé názory na cesty ke svobodě a slabá místa Tesly
11:01Trhy: Techy zabraly, BoJ je opatrná a výnosy před inflačními čísly klesají  
10:41Jakub Blaha:Výsledky těžaře zlata Newmont a update k našemu investičnímu tipu  
10:32TOMA, a.s.: Konsolidovaná výroční finanční zpráva TOMA za rok 2023
10:09Allwyn Financing Czech Republic 2 a.s.: Zveřejnění regulatorní informace Allwyn Financing Czech Republic 2 a.s.
10:01Allwyn Financing Czech Republic 2 a.s.: Zveřejnění regulatorní informace Allwyn Financing Czech Republic 2 a.s.
9:07Rozbřesk: Mohou vyšší sazby Fedu vést k rychlejšímu snižování sazeb v eurozóně?
8:56Vřele přijatá čísla tech gigantů pomáhají Evropě do zeleného, Moneta poprvé bez nároku na dividendu  
8:30Microsoft zvýšil čtvrtletní zisk o pětinu, tržby překonaly očekávání
8:28Majitel Googlu výrazně zvýšil čtvrtletní zisk, poprvé vyplatí dividendu
6:24Willett Advisors: Spojené státy v mimořádné pozici, Čína hodnotovou akcií

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Kalendář událostí
Nebyla nalezena žádná data