Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články
Moderní investování odkudkoli. Patria přináší v nové aplikaci investiční tipy, zpravodajství Patria.cz i mobilní klíč

Moderní investování odkudkoli. Patria přináší v nové aplikaci investiční tipy, zpravodajství Patria.cz i mobilní klíč

28.12.2022 17:40
Autor: Redakce, Patria.cz

Investiční tipy analytiků a zpravodajství Patria.cz v moderní a responzívní podobě. Přehledný náhled portfolia, oblíbených titulů i transakcí třeba v černém vzhledu nebo nové interaktivní grafy. Mobilní klíč, který u potvrzování obchodních pokynů nahrazuje SMS nebo kódy z klíčenky a samozřejmě FaceID. Nejen to nyní nabízí nová mobilní obchodní aplikace od předního brokera Patria Finance ze skupiny ČSOB jako vánoční dárek klientům. Získají ji všichni, kdo již mají nebo si nově otevřou obchodní účet u Patria Finance. To lze snadno udělat během několika minut a plně online

Moderní investování odkudkoli. Patria přináší v nové aplikaci investiční tipy, zpravodajství Patria.cz i mobilní klíč

Design aplikace dle moderních UX trendů zpříjemní, zrychlí a dále zpřehlední práci s ní. Uživatelé v aplikaci mohou zhlédnout stav svého portfolia, zobrazit si detail cenného papíru, sledovat oblíbené tituly včetně využití cenových alertů, provést měnovou konverzi a samozřejmě snadno zadat nákupní či prodejní pokyn. Pro cvičné obchody bez rizika je k dispozici také demoverze. Mobilním klíčem mohou klienti rychle a pohodlně autorizovat pokyny a další kroky v obchodní aplikaci WebTrader, minulostí se tak stávají autorizační SMS a kódy vygenerované klíčenkou. Standardem pro přihlášení je Face ID nebo otisk. Aplikaci můžete stahovat v App Store či Google Play pod názvem Patria Finance

„V posledních třech letech obrovsky roste zájem o přímé investování, nejdynamičtěji přitom právě obchodování přes mobil, a to nejen v Česku, ale v celé Evropě. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli naši mobilní aplikaci nejen zásadně předělat graficky, ale také do ní včlenit nové funkce a služby včetně responzívního ekonomického zpravodajství, investičních tipů a analýz, zlepšeného vyhledávání, ale třeba i takzvaného mobilního klíče, který uživatelům naší webové aplikace zjednoduší a lépe zabezpečí provádění obchodních pokynů. Pevně věřím, že se nová aplikace klientům bude líbit a už se těším na zpětnou vazbu na ni,“ říká Tomáš Jaroš, generální ředitel Patria Finance. „Výčet nových služeb v aplikaci přitom není konečný. Mohu slíbit, že v příštím roce se naši klienti mohou těšit na její další rozšíření. Do mobilky přidáme například stále populárnější Pravidelné investice, které jsou nyní dostupné v naší obchodní platformě WebTrader. Díky takzvaným frakcím umožňujeme investovat od pouhé stokoruny do burzovně obchodovaných fondů ETF a skrze ně třeba do amerických či evropských akcií nebo tematicky dividend, zelené energie, automatizace a robotiky či realit,“ doplňuje Tomáš Jaroš.

Moderní investování odkudkoli. Patria přináší v nové aplikaci investiční tipy, zpravodajství Patria.cz i mobilní klíč

Responzívní zpravodajství Patria.cz

Smyslem digitálních inovací Patrie je učinit z investování běžnou a příjemnou součást každodenního života, zjednodušit jej a zrychlit. V dobách neklidu na trzích a nejednoznačných informací je o to zásadnější výbava důvěryhodnými informacemi i promyšlenou investiční inspirací. V mobilní aplikaci Patrie proto nově naleznete také investiční a ekonomické zpravodajství portálu Patria.cz. V responzívní podobě můžete procházet události a komentáře, horké zprávy, analýzy, názorové texty či videa. Investiční a ekonomické zpravodajství naleznete také členěné tematicky, věnované například akciím, ekonomice nebo měnám a sazbám. Zbrusu nové jsou v aplikaci interaktivní grafy a propracovanější investiční tipy analytiků.    
                                      

Responzívní zpravodajství Patria.cz v nové mobilní aplikaci Patria Responzívní zpravodajství Patria.cz v nové mobilní aplikaci Patria  Responzívní zpravodajství Patria.cz v nové mobilní aplikaci Patria Responzívní zpravodajství Patria.cz v nové mobilní aplikaci Patria

Nová mobilní obchodní aplikace je dostupná všem klientům Patria Finance zdarma a ti mají před Vánoci o důvod navíc oslovit začínající i pokročilé investory z řad svých přátel či známých a Patrii doporučit. Probíhající akce „Přiveď investora“ dává 1.000 na tržní poplatky novému a 2.000 doporučujícímu investorovi. 

Zábavné vzdělávání pro všechny: investo vás naučí investovat

Šířit osvětu v oblasti investic pokládá Patria z pozice vedoucího českého retailového obchodníka s cennými papíry za jedno ze svých poslání. S tímto cílem vytvořila čistě vzdělávací aplikaci investo. Aplikace široké české veřejnosti odkrývá svět investic, provádí základy investování, představuje hlavní investiční nástroje, učí vyhnout se investičním chybám a efektivně zhodnotit úspory. Uživatelé se interaktivní a zábavnou formou mohou vzdělávat prostřednictvím videí, audia či psaných textů. Nabyté znalosti si mohou ověřit v průběžných testech a po úspěšném absolvování závěrečného testu získají certifikát. 

investo Patria

Investo je dostupné na webu investo.patria.cz i z mobilu s iOS nebo Androidem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Váš názor
  • A porad nefungue
    30.12.2022 11:52

    Prisla mi zlrava od vyvojaru, ze se omlouvaji, a ze v aplikaci jeste ladili, ted uz to bude fungovat. Znovu jsem nainstaloval, zjistil, ze se do no proste neprihlasim, protoze to zamrzne pri prvnim pokusu o prihlaseni. Tak jsem to zase smazal a pouzivat tu starou apki, ktera je sice dost primitivni, ale FUNGUJE !
    Vilém
  •  
    27.12.2022 20:51

    Sony Xperia XA2 s Android 9.0, instalace a zprovoznění v pohodě, jen je aplikace poměrně pomalá a odezva na pokyny hodně dlouhá. Třeba se to časem vychytá. Jinak chválím.
    ChciSvůjDílKoláče
    •  
      27.12.2022 20:55

      Oprava: Android 8.0.0 Oreo
      ChciSvůjDílKoláče
  • Opce
    25.12.2022 15:31

    Když odhlédnu od vysokých komisí za obchody, tak bez obchodování opcí je Patria pořád nezajímavá. Nebo snad již lze obchodovat opce a futures kontrakty?
    Skladník
  •  
    23.12.2022 21:48

    Marně jsem se pokoušel nastavit si novou aplikaci s A7 Nemohl jsem se do ní ani dostat..... Po tel kontaktování Patrie (tech. pomoc) jsem se nedozvěděl nic - pouze, že to ještě "vychytáváte".... LO
    bady
  • Funguje
    23.12.2022 12:22

    Mně aplikace funguje naprosto bez problémů(iPhone 14 Pro a Samsung Z-Flip 3 5G). Aplikaci hodnotím jako povedenou, všechno je přehledné, konečně tu je kalkulace objemu obchodu. Grafy jsou o dost lepší(osa Y nezačíná na 0 když to nedává smysl). Ještě bych přidal kalendář dividend k aktuálně drženým pozicím a věci jako dividendový výnos portfolia a byl bych 100% spokojen. Na závěr bych chtěl celému týmu Patria poděkovat za krásný dárek a popřát Vám krásné Vánoce a šťastný nový rok.
    Dan_
  • Ani mně to nefunguje
    22.12.2022 11:34

    Tak jsem to zkusil nainstalovat na iPhone 11 Pro a ani mně to nefunguje. Instalace OK, přihlášení asi taky OK, ale hned po přihlášení se objeví chybové okno s informaci, že: “ … zvoleny … nejde koupit …” a pak už asi můžu pouze prohlížet? Tak jsem to dal zase pryč. Dělat “testera” se mi moc nechce. Na to si svých peněz a času cením příliš.
    OP
    • Re: Ani mně to nefunguje
      29.12.2022 19:14

      Tak jsem sice aplikaci z telefonu odstranil, ale vůbec jsem si tím nepomohl, protože teď , bohužel, nejsem schopný zadat žádný obchod z PC, přes webové stránky a účet. Chce to po me pro potvrzení zadaného příkazu potvrdit jej v mobilním telefonu. Tam však nemám jak (aplikaci jsem smazal) a žádná SMS s PINEM mi nepřijde a není jak o PIN požádat? To, že se změnilo přihlášení na účet bych zkousnul, ale tento požadavek znemožnil funkci z PC. Udělá s tím Patria něco? Prosil bych pokud možno brzy?
      OP
  • přihlášení
    20.12.2022 17:10

    a ještě jiná možnost než Face ID nebo otisk nebude ?
    Mike -Green D. is killing Europe
    • Re: přihlášení
      20.12.2022 17:30

      Funguje to ještě i na 4-místný číselný kód.
      Zvonička
  • Nefunguje
    20.12.2022 14:11

    nejde se do ni ani přihlásit. Pokaždé se dozvím, že došlo k “vážné” chybě. Takže si tu novou apku strčte někam.
    Vilém
    • Re: Nefunguje
      20.12.2022 15:34

      Dobrý den, Viléme, ze strany našich klientů žádné podněty k nefunkčnosti nové aplikace neregistrujeme. Můžete nám prosím na patria@patria.cz poslat kontakt, rádi zavoláme a podíváme se na to, v čem by mohl být zádrhel. Děkujeme, za Patria.cz Josef Němeček
      CZ
      •  
        20.12.2022 17:05

        Mě také nefunguje. Na Iphone se vždy po přihlášení "zhroutí" a sama vypne
        VLA
        • PATRIA.CZ
          21.12.2022 11:21

          Dobrý den, děkujeme za informaci. Novou aplikaci mají nainstalovánu již první tisíce našich klientů a u skutečně drtivé většiny neregistrujeme žádné potíže. Jednotky klientů hlásí problémy na určité konfiguraci ve spojení s Androidem a velmi sporadicky na iPhonu. Interně jsme dohledali Vaše kontaktní údaje, které předáváme týmu klientské péče. Pokud dovolíte, kolegové Vás budou kontaktovat zpět a pokusíme se společně podívat na konkrétní konfiguraci a možný důvod, proč máte s instalací nové aplikace potíže. Děkujeme, za Patria.cz Josef Němeček.
          .CZ
          • Re: PATRIA.CZ
            22.12.2022 10:55

            Mohu je potvrdit naprostou nefunkcnost aplikace. Aplikace zamrzne na uvodni bile obrazovce. Android 8.0.0, verze jadra 4.4.83+ P.S. Pracuji jako L3 support prumyslovych komunikaci a jedno jsem se naucil. Ze clovek, kteremu neco nefunguje, opravdu nepotrebuje slyset, ze "tisicum jinych to funguje".
            Jan T.
          • Re: PATRIA.CZ
            21.12.2022 16:49

            Bohužel mi taky nejde. Po spuštění jen bílá obrazovka...
            martincp
Aktuální komentáře
18.03.2024
17:24Jaký by „měl být“ poměr cen akcií k objemu peněz?
17:03Spolupráce Applu a Alphabetu dnes nastartovala zájem o technologie  
16:02Gerber: Situace v Tesle by se mohla změnit k lepšímu…
14:50Ceny starších bytů v Praze, Brně a Ostravě vzrostly, dorovnávají loňsky pokles
13:50Týdenní výhled: Jak moc změní Fed projekci sazeb na letošek?  
12:37Než otevře Wall Street: Alphabet, Nvidia, PepsiCo  
12:15Týden začíná opatrně pro akcie i dluhopisy. O slovo si řekla AI, ale pozornost míří k sazbám  
12:09Eurostat: Míra inflace v EU v únoru zvolnila na 2,8 procenta, česká klesla pod unijní průměr
11:32Komerční banka, a. s.: Znovuzvolení členky Představenstva KB
10:56Růst maloobchodu a průmyslu v Číně na začátku roku překonaly odhady analytiků
10:26Zájem o akcie Redditu před vstupem na burzu pětkrát převyšuje nabídku
10:08ČEZ, a.s.: Doplnění výroční finanční zprávy 2022
10:06ČEZ, a.s.: Oznámení o výplatě úrokového výnosu
9:58ČSÚ: Ceny průmyslových a zemědělských výrobců v únoru meziročně opět klesly
9:31Zdroje Bloomberg: Apple vyjednává o zabudování umělé inteligence od Gemini do iPhonu
9:13Rozbřesk: Březnové rozhodnutí ČNB - zvítězí snížení sazeb o 50bps?
8:56Trhy zamíří v úvodu týdne vlažně vzhůru. Vláda dle Síkely rozhodne nejméně o dvou jaderných blocích, volby v Rusku vyhrál Putin  
8:55Nynější vláda rozhodne o nejméně dvou nových jaderných blocích, je přesvědčen ministr Síkela
8:50Putin získal celkem 87,28%, EU nikdy neuzná výsledky voleb na okupovaných územích Ukrajiny
6:36Investoři do amerických akcií ignorují riziko stagflace, říká stratég BofA

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Kalendář událostí
ČasUdálost
JP - Jednání BoJ, základní sazba
11:00DE - Index očekávání ZEW
13:30USA - Počet stavebních povolení