Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články

CEZ Announced buyout for Skoda Praha minorities

16.12.2004 9:09
Autor: 

Yesterday CEZ announced it would offer a buyout for minority shareholders in Skoda Praha. CEZ owns 69% of the company. Of the remaining 31% stake, the National Property Fund owns 24.3%. CEZ is still waiting for Security Commission approval hence the buyout price is not known. The offer is expected to be published by the end of January 2005. Assuming the price is around the current market price of CZK180, the total cost for CEZ would be about CZK 0.11 per CEZ share.

Emilia Zampieri, Patria Finance

Váš názor
Na tomto místě můžete zahájit diskusi. Zatím nebyl zadán žádný názor. Do diskuse mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé (Přihlásit). Pokud nemáte účet, na který byste se mohli přihlásit, registrujte se zde.
Aktuální komentáře
15.8.2018
15:12Výhled Fidelity pro třetí čtvrtletí: Na akciích se poperou výsledky firem s centrálními bankami a politikou
14:40Primoco chce vyrábět až 250 letounů ročně, Babiš chce drony nabídnout pro kontrolu migrace
13:32Trh má do ideálu daleko, ale masivní odchod firem by byl omylem
12:08Technická analýza: Ropní medvědi vystrkují drápky
11:42Dobré výsledky Vestas Wind rozfoukaly nervozitu investorů (komentář analytika)  
11:01Do zemí EU míří stále větší podíl českého exportu
10:59Přichází „nemyslitelný“ brexit? Francouze ta možnost nevzrušuje
10:53Evropské trhy slaví svátek, DAX i Praha mírně v plusu  
9:13Rozbřesk: Český růst hluboko pod trojkou regionu
8:56Futures předpovídají evropským trhům stagnaci až mírný růst. Co udělají s tureckou lirou nová cla?  
8:49Buffett posílil podíly v Apple, Tevě či Goldman Sachs
8:45Turecko prudce zvýšilo cla na dovoz amerického zboží. Hovoří o odvetě
6:35Tajemství dlouhodobého ekonomického úspěchu není v růstu, ale v poklesech
14.8.2018
22:00Wall Street se vzpamatovala z propadu
18:12Daňový systém je neuvěřitelně mizerný. Jak ho změnit?
17:23Dnes převládal negativní sentiment. Amerika je ale naladěna pozitivně  
17:10Summary: RWE i Home Depot překvapily dobrými čísly
16:49Růst ekonomik středu Evropy pomohl měnám, turecká panika vychládá  
16:34Home Depot potěšil, teď se připravuje na hurikán (komentář analytika)  
16:25Stažení Tesla zafinancují Muskovi Saúdové, poradí Goldman Sachs

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Denní kalendář hlavních událostí
ČasUdálost
Macy's Inc (07/18 Q2, Bef-mkt)
NetApp Inc (07/18 Q1, Aft-mkt)
Vestas Wind Systems A/S (06/18 Q2)
10:30UK - Harmonizovaný CPI, y/y
14:30USA - Empire State Manufacturing index
14:30USA - Jednotkové náklady práce, q/q, anualizovaně
14:30USA - Maloobchodní tržby, m/m
15:15USA - Průmyslová výroba, m/m
22:05Cisco Systems Inc (07/18 Q4)