Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články
100% zhodnocení za týden? – Naši virtuální investoři to umí!

100% zhodnocení za týden? – Naši virtuální investoři to umí!

07.06.2004 18:26
Autor: 

Kdyby minulý týden reálně investoval, mohl by dnes mít o půl milionu navíc. Kdo? Nejlepší z těch, kdo se zúčastnili naší investiční hry. I když ve hře nejde o reálné peníze, na vítěze nakonec čeká nová škoda Octavia! Počet účastníků se za pouhý týden vyšplhal na 4 000 a někteří z nich si vedou více než dobře: Týdenní výnosy z pomyslného portfolia prvních 8 účastníků jsou nad 30 %, což odpovídá 150 tisícům. Proč to nezkusit také?

Aktuální žebříček průběžného hodnocení naleznete ve Vyhodnocení.

Na internetové adrese http://hra.idnes.cz naleznete minulé úterý spuštěnou investiční hru, která nabízí každému uživateli internetu možnost zkusit, jaké to je obchodovat s akciemi na pěti předních světových burzách, pražské burze a kromě toho i možnost investovat do vybraných fondů či na devizovém trhu. Prostředí investiční hry je prakticky stejné jako při skutečném obchodování na akciových trzích. Vstupem do hry získává každý hráč fiktivních 500 000 Kč, se kterými může začít okamžitě obchodovat. Kromě poplatků, které jsou nutnou součástí obchodování na burze, bude konečný výnos portfolia záležet pouze na výběru akcií. Nejlepší investoři se každý měsíc dočkají zajímavých cen, na nejhodnotnější výhry se mohou těšit investoři roku. Ten, kdo dokáže nejlépe zhodnotit svěřený vklad, získá mimořádnou odměnu – vůz Škoda Octavia v hodnotě půl milionu korun z autosalonu Auto Adámek. Více viz tisková zpráva ZDE.


Váš názor
  • 200 % za týden ??
    08.06.2004 17:38

    No to mě podržte. Za rok to bude 11 000 % ??!!. Pokuď není chyba v sytému tak obchodníci z Patrie by si měli objednat školení u "Verunky" a za rok si koupit Microsoft jen tak pro zábavu s měsíčního kapesného. Po týdnu a už ztrácím chuť koukat na to jak "Verunka" frčí pro Octavii (otazkou je zda poctivě).
    Petr Ondračka
  • Koukám
    08.06.2004 16:48

    Nechci nikoho napadat ale dneska sem viděl na vlastní oči, že nejlepší hráči mají zisk přez 200%. Hra se hraje jenom pár dní a přijde mi dost nereálný aby měl někdo takový zisky. Jestli to nejni zase nějaká trhlina v systému (každej systém jí má, kdyby jednu), tak potom skládám čest těmhle investorům.....
    zeto
  • Warren Buffett by záviděl, aneb už ztrácím motivaci dále soutěžit
    08.06.2004 14:29

    Určitě nejsem sám, koho by zajímalo, jak nejlepší investoři Investiční Hry o Škodu Octavii dokáží tak geniálně investovat své virtuální prostředky. Jejich zhodnocení je "obdivuhodné" a bohužel vybízí k spekulaci, že našli trhlinu v pravidlech této soutěže. Bylo by jistě zajímavé (a možná i poučné) zveřejnit alespoň některé z těch úctyhodných obchodů, pomocí nichž někteří dosáhli již po 1 týdnu více než zdvojnásobení své původní investice. Pokud se jim tak bude dařit i nadále (každý týden zdvojnásobí svou investici), předstihnou hodnotou majetku i Warrena Buffetta a to za pouhých 21 týdnů.
    Tom
  • Váš názor byl zrušen
    08.06.2004 7:04

    Váš názor byl zrušen kvůli neodůvodněnému napadání společnosti Patria. Prosíme uživatele o korektní a věcné příspěvky. Pokud máte dojem, že jsme Vás tímto poškodili, napište nám na info@patria.cz
    DV
    • Průběžné výsledky
      08.06.2004 9:22

      Omlouváme se všem uživatelům, kteří zaznamenali nedostatky v průběžném pořadí po druhém dni hry. Tento názor nás neopravněně napadal z podvodu. Někteří soutěžící využili technický problém v systému hry a zároveň se provinili proti pravidlům. Neoprávněné obchody byly zrušeny, což vedlo ke skokovým změnám ve výsledcích. Nyní je již všechno v pořádku.
      Patria Online
      • Verunka
        08.06.2004 21:23

        Je možné že je v systému další chyba? Verunce lze 100 % za den jen tiše závidět, ale nějak se mi to nezdá.. Určitě je možné takhle vydělávat, když se zadaří, ale Verunka vedla v pondělí ráno se ziskem lehce přes 100 %, dnes ráno je přes 200 % a na stránkách hry je uveden nejvyšší denní vzestup 21,77% u ITMG.DE. Tak jak to ta holka dělá :-))
        Václav
Aktuální komentáře
30.09.2022
6:06Fed podstřeluje odhadovanou výši sazeb. Může jít až nad pět procent, říká bývalý guvernér
29.09.2022
22:01Obchodování v USA – problém kam se podíváš  
17:57Averze k riziku a mimořádně nízké valuace akcií malých firem
17:03Neústupnost Fedu, silný trh práce a další propad na trzích  
17:00AMISTA investiční společnost, a.s.: COMES invest, investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. zveřejňuje Informace o Pololetní zprávě k 30. 6. 2022
16:59Jan Bureš: ČNB sazby zvyšovat nechce, ale další pohyb směrem vzhůru nevylučuje
16:55AMISTA investiční společnost, a.s. - STING investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. - zveřejňuje Informace o Pololetní zprávě k 30. 6. 2022
16:52AMISTA investiční společnost, a.s. - Pololetní zpráva INFOND
16:43Americká ekonomika ve čtvrtletí klesla o 0,6 procenta, potvrdili statistici
16:28Výplach Wall Street pokračuje, rezonují obavy z blížící se recese  
15:52Německo dá na stabilizaci cen energií 200 miliard eur a zruší nový poplatek
15:20ENERGO-PRO Green Finance s.r.o.: Zpráva emitenta za 1. pololetí 2022
14:37ČNB nechává základní sazbu podruhé za sebou na sedmi procentech
13:33Rusko hodlá v pátek vyhlásit anexi všech čtyř území Ukrajiny, kde se konala pseudoreferenda
13:00Siegel: Monetární politika nedává smysl, Fed dělá tu samou chybu znovu, jen na druhou stranu
12:55RMS Mezzanine, a.s.: Vnitřní informace
12:54Index: Nákupní cena bytů v Česku se za deset let více než zdvojnásobila
12:43Trigema Real Estate Finance a.s.: Pololetní zpráva, závěrka a Potvrzení o výpočtu finančního ukazatele
12:00BoE jeden požár hasí a druhý rozdmýchává. Prvotní nadšení vyprchalo  
11:17Trussová obhajuje ekonomický plán, který potopil libru. Jiní ho kritizují

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Kalendář událostí
ČasUdálost
Carnival Corp (08/22 Q3)
Cineworld Group PLC (Bef-mkt)
3:30Čína - PMI v průmyslu
9:00CZ - HDP, q/q
11:00EMU - Inflace, předběžný odhad, y/y
14:30USA - Výdaje na osobní spotřebu, m/m
15:45USA - Index aktivity ISM Chicago
16:00USA - Index spotř. důvěry Mich. university