Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články
100% zhodnocení za týden? – Naši virtuální investoři to umí!

100% zhodnocení za týden? – Naši virtuální investoři to umí!

07.06.2004 18:26
Autor: 

Kdyby minulý týden reálně investoval, mohl by dnes mít o půl milionu navíc. Kdo? Nejlepší z těch, kdo se zúčastnili naší investiční hry. I když ve hře nejde o reálné peníze, na vítěze nakonec čeká nová škoda Octavia! Počet účastníků se za pouhý týden vyšplhal na 4 000 a někteří z nich si vedou více než dobře: Týdenní výnosy z pomyslného portfolia prvních 8 účastníků jsou nad 30 %, což odpovídá 150 tisícům. Proč to nezkusit také?

Aktuální žebříček průběžného hodnocení naleznete ve Vyhodnocení.

Na internetové adrese http://hra.idnes.cz naleznete minulé úterý spuštěnou investiční hru, která nabízí každému uživateli internetu možnost zkusit, jaké to je obchodovat s akciemi na pěti předních světových burzách, pražské burze a kromě toho i možnost investovat do vybraných fondů či na devizovém trhu. Prostředí investiční hry je prakticky stejné jako při skutečném obchodování na akciových trzích. Vstupem do hry získává každý hráč fiktivních 500 000 Kč, se kterými může začít okamžitě obchodovat. Kromě poplatků, které jsou nutnou součástí obchodování na burze, bude konečný výnos portfolia záležet pouze na výběru akcií. Nejlepší investoři se každý měsíc dočkají zajímavých cen, na nejhodnotnější výhry se mohou těšit investoři roku. Ten, kdo dokáže nejlépe zhodnotit svěřený vklad, získá mimořádnou odměnu – vůz Škoda Octavia v hodnotě půl milionu korun z autosalonu Auto Adámek. Více viz tisková zpráva ZDE.


Váš názor
  • 200 % za týden ??
    08.06.2004 17:38

    No to mě podržte. Za rok to bude 11 000 % ??!!. Pokuď není chyba v sytému tak obchodníci z Patrie by si měli objednat školení u "Verunky" a za rok si koupit Microsoft jen tak pro zábavu s měsíčního kapesného. Po týdnu a už ztrácím chuť koukat na to jak "Verunka" frčí pro Octavii (otazkou je zda poctivě).
    Petr Ondračka
  • Koukám
    08.06.2004 16:48

    Nechci nikoho napadat ale dneska sem viděl na vlastní oči, že nejlepší hráči mají zisk přez 200%. Hra se hraje jenom pár dní a přijde mi dost nereálný aby měl někdo takový zisky. Jestli to nejni zase nějaká trhlina v systému (každej systém jí má, kdyby jednu), tak potom skládám čest těmhle investorům.....
    zeto
  • Warren Buffett by záviděl, aneb už ztrácím motivaci dále soutěžit
    08.06.2004 14:29

    Určitě nejsem sám, koho by zajímalo, jak nejlepší investoři Investiční Hry o Škodu Octavii dokáží tak geniálně investovat své virtuální prostředky. Jejich zhodnocení je "obdivuhodné" a bohužel vybízí k spekulaci, že našli trhlinu v pravidlech této soutěže. Bylo by jistě zajímavé (a možná i poučné) zveřejnit alespoň některé z těch úctyhodných obchodů, pomocí nichž někteří dosáhli již po 1 týdnu více než zdvojnásobení své původní investice. Pokud se jim tak bude dařit i nadále (každý týden zdvojnásobí svou investici), předstihnou hodnotou majetku i Warrena Buffetta a to za pouhých 21 týdnů.
    Tom
  • Váš názor byl zrušen
    08.06.2004 7:04

    Váš názor byl zrušen kvůli neodůvodněnému napadání společnosti Patria. Prosíme uživatele o korektní a věcné příspěvky. Pokud máte dojem, že jsme Vás tímto poškodili, napište nám na info@patria.cz
    DV
    • Průběžné výsledky
      08.06.2004 9:22

      Omlouváme se všem uživatelům, kteří zaznamenali nedostatky v průběžném pořadí po druhém dni hry. Tento názor nás neopravněně napadal z podvodu. Někteří soutěžící využili technický problém v systému hry a zároveň se provinili proti pravidlům. Neoprávněné obchody byly zrušeny, což vedlo ke skokovým změnám ve výsledcích. Nyní je již všechno v pořádku.
      Patria Online
      • Verunka
        08.06.2004 21:23

        Je možné že je v systému další chyba? Verunce lze 100 % za den jen tiše závidět, ale nějak se mi to nezdá.. Určitě je možné takhle vydělávat, když se zadaří, ale Verunka vedla v pondělí ráno se ziskem lehce přes 100 %, dnes ráno je přes 200 % a na stránkách hry je uveden nejvyšší denní vzestup 21,77% u ITMG.DE. Tak jak to ta holka dělá :-))
        Václav
Aktuální komentáře
25.02.2021
5:56Rogoff: Demokratizace trhů je v pořádku, o kryptoměnách rozhodnou vlády
24.02.2021
22:05Powell i dnes odvrátil propady  
17:56Tři rotační témata
17:18Euro za 26 a další strmý nárůst výnosů  
17:01Evropská komise navrhla snížit velkoobchodní roamingové tarify
16:47Investiční tip Repsol: Integrovaný těžař s nízkými náklady  
15:29Těžký měsíc střídají volatilní dny. Update k doporučení Global Clean Energy  
15:11Česká zbrojovka vydává dluhopisy za až čtyři miliardy korun na akvizici Coltu
14:41Bloomberg: Přeprava nákladů zůstává letos jediným světlým bodem pro letectví
14:01Vodafone umístí Vantage Towers na trh ve Frankfurtu do konce března
13:16Biden podepíše dekret, který by mohl zmírnit nedostatek čipů
12:31UBS: Další globální akciová rotace na obzoru?
12:19ČEB, a.s. - Informace o vyplácení úrokových výnosů z emisí dluhopisů
11:13Fed, vakcína i data jsou plus, evropské akcie se však zvedají pomalu  
11:12Vláda požádá o delší nouzový stav. Babiš: Protiepidemická opatření se musejí zpřísnit
10:33Hongkong zvýšil daň z obchodování s akciemi a vyvolal výprodeje
10:29AstraZeneca prý ve čtvrtletí nedodá EU ani polovinu z vakcín, které přislíbila. Akcie mírně klesají
9:20Důvěra mezi podnikateli se v únoru zlepšila, spotřebitelé zůstávají skeptičtí
9:19Rozbřesk: Výrobní inflace v ČR prozatím nepropuká
9:01MakroMixér Jana Bureše a Roberta Břešťana II: Zvedne ČNB první ve vyspělém světě sazby? Hostem viceguvernér Marek Mora

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Kalendář událostí
ČasUdálost
Airbnb Inc (12/20 Q4, Aft-mkt)
Anglo American PLC (Bef-mkt)
Autodesk Inc (01/21 Q4, Aft-mkt)
AXA SA (12/20 Q4)
Best Buy Co Inc (01/21 Q4, Bef-mkt)
Beyond Meat Inc (12/20 Q4, Aft-mkt)
Caesars Entertainment Inc (12/20 Q4, Aft-mkt)
Dell Technologies Inc (01/21 Q4, Aft-mkt)
Domino's Pizza Inc (12/20 Q4, Bef-mkt)
DoorDash Inc (12/20 Q4, Aft-mkt)
First Solar Inc (12/20 Q4, Aft-mkt)
HP Inc (01/21 Q1, Aft-mkt)
Moderna Inc (12/20 Q4, Bef-mkt)
Nikola Corp (12/20 Q4, Aft-mkt)
PG&E Corp (12/20 Q4, Bef-mkt)
Plug Power Inc (12/20 Q4, Bef-mkt)
PowerCell Sweden AB (12/20 Q4)
Safran SA (12/20 Q4, Bef-mkt)
Shake Shack Inc (12/20 Q4, Aft-mkt)
Suez SA (12/20 Q4, Aft-mkt)
Virgin Galactic Holdings Inc (12/20 Q4, Aft-mkt)
VMware Inc (01/21 Q4, Aft-mkt)
Workday Inc (01/21 Q4, Aft-mkt)
7:00Anheuser-Busch InBev SA/NV (12/20 Q4)
7:30Bayer AG (12/20 Q4)
7:30Telefonica SA (12/20 Q4)
7:30Veolia Environnement SA (12/20 Q4)
13:00American Tower Corp (12/20 Q4)
13:00Norwegian Cruise Line Holdings Ltd (12/20 Q4)
14:30USA - HDP, q/q a
14:30USA - Nové žádosti o dávky v nezam.
14:30USA - Objednávky zboží dlouh. spotřeby, m/m
18:00ASM International NV (12/20 Q4)