Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články
100% zhodnocení za týden? – Naši virtuální investoři to umí!

100% zhodnocení za týden? – Naši virtuální investoři to umí!

7.6.2004 18:26
Autor: 

Kdyby minulý týden reálně investoval, mohl by dnes mít o půl milionu navíc. Kdo? Nejlepší z těch, kdo se zúčastnili naší investiční hry. I když ve hře nejde o reálné peníze, na vítěze nakonec čeká nová škoda Octavia! Počet účastníků se za pouhý týden vyšplhal na 4 000 a někteří z nich si vedou více než dobře: Týdenní výnosy z pomyslného portfolia prvních 8 účastníků jsou nad 30 %, což odpovídá 150 tisícům. Proč to nezkusit také?

Aktuální žebříček průběžného hodnocení naleznete ve Vyhodnocení.

Na internetové adrese http://hra.idnes.cz naleznete minulé úterý spuštěnou investiční hru, která nabízí každému uživateli internetu možnost zkusit, jaké to je obchodovat s akciemi na pěti předních světových burzách, pražské burze a kromě toho i možnost investovat do vybraných fondů či na devizovém trhu. Prostředí investiční hry je prakticky stejné jako při skutečném obchodování na akciových trzích. Vstupem do hry získává každý hráč fiktivních 500 000 Kč, se kterými může začít okamžitě obchodovat. Kromě poplatků, které jsou nutnou součástí obchodování na burze, bude konečný výnos portfolia záležet pouze na výběru akcií. Nejlepší investoři se každý měsíc dočkají zajímavých cen, na nejhodnotnější výhry se mohou těšit investoři roku. Ten, kdo dokáže nejlépe zhodnotit svěřený vklad, získá mimořádnou odměnu – vůz Škoda Octavia v hodnotě půl milionu korun z autosalonu Auto Adámek. Více viz tisková zpráva ZDE.


Váš názor
  • 200 % za týden ??
    8.6.2004 17:38

    No to mě podržte. Za rok to bude 11 000 % ??!!. Pokuď není chyba v sytému tak obchodníci z Patrie by si měli objednat školení u "Verunky" a za rok si koupit Microsoft jen tak pro zábavu s měsíčního kapesného. Po týdnu a už ztrácím chuť koukat na to jak "Verunka" frčí pro Octavii (otazkou je zda poctivě).
    Petr Ondračka
  • Koukám
    8.6.2004 16:48

    Nechci nikoho napadat ale dneska sem viděl na vlastní oči, že nejlepší hráči mají zisk přez 200%. Hra se hraje jenom pár dní a přijde mi dost nereálný aby měl někdo takový zisky. Jestli to nejni zase nějaká trhlina v systému (každej systém jí má, kdyby jednu), tak potom skládám čest těmhle investorům.....
    zeto
  • Warren Buffett by záviděl, aneb už ztrácím motivaci dále soutěžit
    8.6.2004 14:29

    Určitě nejsem sám, koho by zajímalo, jak nejlepší investoři Investiční Hry o Škodu Octavii dokáží tak geniálně investovat své virtuální prostředky. Jejich zhodnocení je "obdivuhodné" a bohužel vybízí k spekulaci, že našli trhlinu v pravidlech této soutěže. Bylo by jistě zajímavé (a možná i poučné) zveřejnit alespoň některé z těch úctyhodných obchodů, pomocí nichž někteří dosáhli již po 1 týdnu více než zdvojnásobení své původní investice. Pokud se jim tak bude dařit i nadále (každý týden zdvojnásobí svou investici), předstihnou hodnotou majetku i Warrena Buffetta a to za pouhých 21 týdnů.
    Tom
  • Váš názor byl zrušen
    8.6.2004 7:04

    Váš názor byl zrušen kvůli neodůvodněnému napadání společnosti Patria. Prosíme uživatele o korektní a věcné příspěvky. Pokud máte dojem, že jsme Vás tímto poškodili, napište nám na info@patria.cz
    DV
    • Průběžné výsledky
      8.6.2004 9:22

      Omlouváme se všem uživatelům, kteří zaznamenali nedostatky v průběžném pořadí po druhém dni hry. Tento názor nás neopravněně napadal z podvodu. Někteří soutěžící využili technický problém v systému hry a zároveň se provinili proti pravidlům. Neoprávněné obchody byly zrušeny, což vedlo ke skokovým změnám ve výsledcích. Nyní je již všechno v pořádku.
      Patria Online
      • Verunka
        8.6.2004 21:23

        Je možné že je v systému další chyba? Verunce lze 100 % za den jen tiše závidět, ale nějak se mi to nezdá.. Určitě je možné takhle vydělávat, když se zadaří, ale Verunka vedla v pondělí ráno se ziskem lehce přes 100 %, dnes ráno je přes 200 % a na stránkách hry je uveden nejvyšší denní vzestup 21,77% u ITMG.DE. Tak jak to ta holka dělá :-))
        Václav
Aktuální komentáře
14.12.2017
11:01Eurodolar přestal růst, když vyprchal efekt Fedu. Jsou tu ale data a přijde ECB  
10:44VIG (-0,19 %) spojí dvě české pojišťovny
9:39Deutsche Boerse zvažuje termínové kontrakty na bitcoin
9:11Rozbřesk: Fed zvýšil sazby, koruně jestřábi chybí a trh s auty je v kondici
8:59Evropské burzy po rozhodnutí Fedu asi zahájí poklesem, co ta pražská?  
8:23Zbrojovky si mnou ruce nad zvyšujícím se napětím ve světě
8:14Čínská centrální banka reaguje na Fed a zvyšuje sazby
13.12.2017
22:03Wall Street zakončila po Fedu nerozhodně, Caterpillar +4 %
20:23Janet Yellenová se loučí zvýšením sazeb Fedu. Dolar nad 1,1800 EURUSD
18:05Goldman prudce zvyšuje doporučení u učebnicového propadáku. Co se děje?
17:12Polský plán s Unipetrolem vytahoval Prahu do zeleného
17:07O2 odsouhlasila další dva roky zpětného odkupu vlastních akcií
16:24Dolaru pokazila vyčkávání na Fed nižší inflace  
15:21Unipetrol u historických maxim. Je správný čas na nabídku PKN a prodej akcií?  
14:47Jádrová inflace slábne. Zvýší pochybnosti Fedu?
14:32Prezident jmenoval menšinovou vládu Andreje Babiše
14:18STING investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s.: Oznámení ohledně delistace investičních akcií
13:36Google je v Číně blokován. Centrum umělé inteligence tam ale otevře
11:47Jak nespravovat a neinvestovat státní peníze
11:16Rekordní měsíc Škody Auto táhly prodeje v Číně a východní Evropě

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Denní kalendář hlavních událostí
ČasUdálost
3:00Čína - Maloobchodní tržby, y/y
3:00Čína - Průmyslová výroba, y/y
9:30DE - PMI v průmyslu
10:00CZ - Běžný účet, mld. Kč
10:00EMU - PMI v průmyslu
10:30UK - Maloobchodní tržby vč. PHM, y/y
13:00UK - Jednání BoE, základní sazba
13:45EMU - Jednání ECB, základní sazba
14:30USA - Maloobchodní tržby, m/m
14:30USA - Nové žádosti o dávky v nezam.
15:45USA - PMI v průmyslu (Markit)