Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články
Westinghouse bude nově dodávat jaderné palivo kromě Temelína i do Dukovan

Westinghouse bude nově dodávat jaderné palivo kromě Temelína i do Dukovan

29.03.2023 14:49
Autor: ČTK

Jaderné palivo do Dukovan bude od roku 2024 dodávat americká společnost Westinghouse. Dosud se v dukovanské elektrárně používalo palivo od ruské firmy TVEL, která spadá do ruského státního holdingu Rosatom. Ruský dodavatel zásobuje Dukovany téměř 40 let, od začátku provozu elektrárny. Po vypuknutí války na Ukrajině se však provozovatel elektrárny, polostátní ČEZ, rozhodl dodavatele z bezpečnostních důvodů nahradit. ČTK to dnes sdělil mluvčí ČEZ Ladislav Kříž. Finanční podmínky kontraktu ČEZ neuvedl.

Westinghouse bude společně s francouzskou firmou Framatome dodávat od příštího roku jaderné palivo i do elektrárny v Temelíně.

Dosud se hovořilo o tom, že neexistuje žádná alternativa, kdo by mohl ruské palivo pro dukovanský typ reaktorů nahradit. Podle ČEZ však Westinghouse v poslední době urychlil vývoj a je při vyloučení ruské společnosti TVEL jedinou firmou, která je nyní schopna palivové soubory pro Dukovany dodat.

"Zajištění západního dodavatele palivových souborů pro Dukovany je významným krokem nejen pro českou energetiku, ale i celou Českou republiku. Dochází k dalšímu výraznému posílení energetické bezpečnosti," řekl předseda představenstva a generální ředitel skupiny ČEZ Daniel Beneš.

Westinghouse bude palivo pro Dukovany vyrábět ve svém závodě ve Švédsku. Používat přitom bude podobný typ paliva, jaké vyvinul pro jaderné elektrárny na Ukrajině. Lišit se ovšem bude v některých technických detailech.

"Vážíme si spolupráce se společností ČEZ a jsme i nadále plně odhodláni podporovat její politiku diverzifikace dodávek. Jsme hrdí na to, že jsme první západní společností, která má k dispozici ověřené palivové soubory pro tento typ bloků," uvedl prezident Westinghouse Nuclear Fuel Tarik Choho. Dodávky by měly začít od začátku příštího roku.

V současné době má dukovanská elektrárna podle ČEZ ve skladech zásobu paliva na přibližně tři roky provozu. Rezervu chce udržovat i po podpisu nového kontraktu. "Díky zvýšení počtu možných dodavatelů posilujeme naši nezávislost i jistotu dalšího provozu našich jaderných zdrojů," podotkl člen představenstva a ředitel divize jaderná energetika Bohdan Zronek.

Nového dodavatele paliva hledal ČEZ už loni i pro temelínskou jadernou elektrárnu. Vybrán byl rovněž Westinghouse společně s francouzskou Framatome. Stejně jako v případě Dukovan nahradí noví dodavatelé v Temelíně od příštího roku ruskou TVEL.

Westinghouse je rovněž jedním z uchazečů o stavbu nového jaderného bloku v Dukovanech. Ten by měl být dokončen v roce 2036. Dalšími zájemci o stavbu jsou francouzská společnost EDF a jihokorejská firma KHNP. ČEZ v současnosti vyhodnocuje jejich nabídky.


Čtěte více:

Block: Aktivistické shortování je jednou z nejnáročnějších investičních disciplín
29.03.2023 11:34
Společnost Muddy Waters se zaměřuje na krátké pozice na akciích. Tedy ...
Rozbřesk: ČNB dnes ponechá úrokové sazby beze změny, trhům ale může doručit jestřábí překvapení
29.03.2023 9:05
Dnešní měnově-politické zasedání ČNB bude jedním z dalších v řadě, od ...
Evropské obchodování v pozitivním duchu, koruna před ČNB drží zisky
29.03.2023 10:41
Po včerejším zaváhání Wall Street se hlavní evropské akciové trhy znov...
Výsledky Micron: Na zásoby je i AI krátká
29.03.2023 11:58
Ušlý kvartál se nese v obdobném duchu jako F1Q23 – nižší linie výsledo...
ČNB sazby nemění, 2T repo na 7,00 %
29.03.2023 14:31
Česká národní banka v souladu s konsensuálním očekáváním trhu i očekáv...

Váš názor
  • Dobrý den
    01.04.2023 9:36

    mohl by mě někdo vysvětlit, proč krasnaja gvardija, místní vojáci páté kolony satana liliputa, promoskevsští kolaboranti a zrádci národa, zhrzelí komouši adorují komouše agenta STB Babiše a nenávidí bývalého komouše Pavla?
    oradapoisson
    • Re: Dobrý den
      02.04.2023 13:49

      Protože zatím , co Bureš kradl pro sebe, Pavel pracoval ve vysoké funkci pro západ. Ten flastenci nenávidí.
      Velkamedvědice
      •  
        03.04.2023 14:52

        Prostě elitním slušným lidem, jako např. E. Beneš, J. Masary, J. Werich....nebyl proti srsti ani Klement Gottwald.
        Pedol1
      • Mám to chápat tak,
        02.04.2023 16:52

        že se agent čobol bureš prada bunda choval tak jako všichni ti zhzelí komouši tady? Kradl pro sebe, hrabal pod sebe, lhal, podváděl a intrikoval což je komoušům vlastní? A Pavel pracoval pro NATO a oni vlastně kromě toho bývalého členství nic na něj nemají?
        oradapoisson
        • Re: Mám to chápat tak,
          02.04.2023 17:22

          Tak nějak. https://www.youtube.com/watch?v=IFe6BMp4T9c
          Velkamedvědice
          • Zajímavé je, jak toho agenta STB ti komouši zbožňují
            02.04.2023 17:56

            Jako třeba rikochet, ten mu kouká z konečníku, omlouvá jeho podvody a kdyby měl jít agent sedět, tak to ricochet odsedí za něj. Je to divné, protože v minulosti se ti komouši navzájem vraždili.
            oradapoisson
  •  
    31.03.2023 23:23

    Tady nějakej chudinka si bude všímat toho, jak je kdo oblečenej, ale nedokáže polemizovat o tom, co ten dotyčný říká. Pořád bude omílat, že AB lže, ale že jeho fialovej bůh lže sotva otevře hubu, tak to je v pořádku. Teď chudinka přišel i o ten argument, že Čapí hnízdo byl podvod, dluhopisy taky, tak aspoň bude dokola kdákat, že furt lže. No a tomu, kdo mu bude oponovat bude vulgárně spílat, protože to má dovolený od zdejších cenzorů. No a tak se chová pravej, i když převlečenej bolševik.
    ricochet
    • A ten komunistický agent páté kolony satana liliputa
      01.04.2023 9:26

      Se bude k té svojí čobolské modle modlit i přes to, že je ateista - komunista. Typické pro komouše, kteří snědli boha z nebe na zem. A bude neustále lhát komunista co slovo to lež co čin to zločin
      oradapoisson
  • Zvolený prezident bývalý komouš, nyní nejvíc vadí komoušům
    31.03.2023 8:28

    To je paradox. Zeman také bývalý komouš jim nevadil, Babiš bývalý komouš agent STB jim nevadil. Víte proč? No protože tito dva bývalý komouši sice z KSČ vystoupili, ale pořád to s komoušema pekli, kamarádi rusáků a číny. Komouši je měli za svoje. Ale Pavel jim vadí, protože komouši jsou jako zhrzelé děfky, které se nevyrovnají s tím, že je Pavel hodil přes palubu. Zato nejbohatší komouš oligarcha manifestuje s odboráři a komouši v bundě za 130000,- Kč. Skoro semse včera pochc@l smíchy když semtam toho blb@ viděl. On demonstroval s komunisty sám proti sobě, platí ve svych firmách nejnižší mzdy. Komunista co slovo to lež co čin to zločin
    oradapoisson
  •  
    30.03.2023 16:13

    Někteří zde poprávu odsuzujete zločiny, které páchal režim v Československu mezi léty 1948 až 1989 pod křídly Sovětského svazu. Kladu si však otázku, proč jste vlastně aktivní příslušníky minulého režimu volili na Hrad? Vždyť to po Vás nikdo nepožadoval.
    drahota
    •  
      30.03.2023 20:20

      Kdyby d@m@ntní důchodci nevolili Babiše, tak mohl být prezidentem nějaký nekomunista.
      al321
      •  
        30.03.2023 22:11

        To už má větší váhu tahat jméno prezidenta z klobouku.
        drahota
      • d@m@ntní důchodci
        30.03.2023 20:32

        Mám pro tebe překvapení: Taky jsou důchodci,co pamatujou komunisty a proto je nevolili, a to ani jednoho. Řekl bych,že je spíš chyba v TV. Tady žádné rovné podmínky nejsou,ovládá to pár lidí. A vymlouvat se na nějaké průzkumy z 2-2500lidí? K smíchu. Co takhle se spíš navézt na ty mladé,co maj z bývalýho komouše pomalu modlu.
        kočák
        • Re: d@m@ntní důchodci
          31.03.2023 9:35

          Tak proč ne. Na rozdíl od toho druhého, je slušný, kultivovaný, umí mluvit a vystupovat a makal 30 let pro západ. Místo aby ho nosili do člunu , jezdí na motorce. Pokud chtěl dělat svou práci, do strany musel. tak to měli komuisti nastaveno. Ale těm rádoby antikomunistům hlavně vadí ta práce pro západa na vysokém postu. Jeden ze dvou být zvolen musel. A každý, kdo ho volil, volil zlodějě a lháře, který s politiky táhl už při kradení osobního majetku. Chybu uděělá každý, ne každý ji odčiní. Pakud vidím vystupovat Pavla a Pavlouvou, je to jiná liga, než Zemanovi nebo Babišovi. V prvním kole sem ho nevolil, v druhém nelituji.
          Velkamedvědice
          •  
            01.04.2023 10:16

            K jeho tíži se jeví skutečnost, že začal makat pro Západ až přestal Východ existovat.
            drahota
            • Zatím co agent STB bureš
              02.04.2023 18:06

              začal makat jen pro sebe, ale pořád to s komoušema pekl.
              oradapoisson
  • Krasnaja gvardija kňučí, kvičí, syčí, kníká, bzíká a mníká
    30.03.2023 8:50

    Tak to je geopoliticko-ekonomický důkaz, že je to správné rozhodnutí. Děkujeme rudé squadře za jejich názory, které to neochvějně potvrzují.
    oradapoisson
    • Re: Krasnaja gvardija kňučí, kvičí, syčí, kníká, bzíká a mníká
      30.03.2023 9:30

      Nechybí ti v článku alespoň zmínka o ekonomických dopadech? Závislost na jedné straně jsme vyměnili za rovněž nevýhodnou závislost na druhé straně. Mne, jako akcionáře, by zajímaly především ekonomické dopady. A pokud vím, tak Westinghouse měl (možná stále má) velké ekonomické problémy. Slovensko zatím zůstalo s dodávkami od Ruského TVEL. Podle min. hospodářství Sulíka je Westingouse příliš drahý. viz. https://euractiv.sk/section/energetika/news/expert-na-jadrove-elektrarne-pri-dodavatelovi-paliva-by-sme-sa-nemali-divat-len-na-cenu/ Nechybí v článku zmínka o ceně za tuto změnu právě pro to? "Palivo od Westinghouse sa v detailných parametroch od paliva TVEL líši. Vlček zdôrazňuje, že tento rozdiel a malé skúsenosti s palivom od Westinghouse prinesú určité prevádzkové riziká, a to nielen bezpečnostné, ale aj materiálne, licenčné a ekonomické." To jen pro dokreslení obrazu, který rozhodně není tak růžový jak je v článku naznačeno.
      FYI
      • Tobě nestačí ekonomické dopady závislosti na rusku
        30.03.2023 11:15

        které zapříčinili lidé tvého myšleni v Evropě? Takto přemýšleli němci, francouzi etc. Si ten satan liliput myslel, že nás bude držet v hrsti. Být víc lidí jako ty, asi by se mu to povedlo. Budu rád, když ty budeš bez dividend a já nebudu žít pod diktátem fašistického ruska
        oradapoisson
        • Re: Tobě nestačí ekonomické dopady závislosti na rusku
          30.03.2023 14:39

          Jaké ekonomické dopady? Plynu a ropy se ČR zříka dobrovolně stejně jako paliva do jádra. Je to o politikareni, nikoli o ekonomice. Kdo nepolitikaři má za levno, kdo politikaři sáhne hlouběji do kapsy. A když se dva perou třetí se směje - Čína a vlastně celá Asie. Co to znamená? Mají levné vstupy, nízké výrobní náklady, nízké ceny a jsou konkurenceschopni. Zatímco Češi řeší, zdali budou po roce 2025 v prodeji nové osobaky s cenou do půl miliónu, Asie si s tím v EU hravě poradí a převalcuje EU podobně jako Západ ekonomicky převalcoval Sovětský svaz.
          drahota
      • Je nanejvýš hloupé mluvit o ekonomických
        30.03.2023 10:56

        dopadech, pokud se jedná o závislosti na fašistickém rusku. Ale chápu, pro lidi jako ty je důležitější vidina vlastního zisku. Měl sise poučit od orbana.
        oradapoisson
        • Re: Je nanejvýš hloupé mluvit o ekonomických
          30.03.2023 11:11

          To je tvůj názor. Závislost na koloniálním USA, jež rozpoutaly války po celém světě, ti zřejmě nevadí. V čem je lepší závislost na USA než na Rusku?
          FYI
          •  
            30.03.2023 12:40

            Je smutné, že se někdo tak vůbec zeptá. Evidentně tě nevadil, umučení a mrtví v padesátkach, zplundrovná ekonomika, kdy už nikdy západ nedoženeme, okupace vlasti, mrtvý vypadávající z oken a nedostatek splachovacích záchodů. Nevím, co by ještě ruská bestie měla provést, aby lidi jao ty a kočičák přestali kolaborovat s takovými šmejdy. Fakt muséte mít kolegové hroší kůži. I energetickou válku zahájili už půl roku před skutečnou. Postnáčelník KGB a ty se ptáš, kde je problém??? A´t si tadxy kluci ještě vyhodí pár skladů. Kryl by se obracel v hrobě. Sorry, že sem reagoval, ale nikdy nepochopím, jak může lézt někdo do pr.ele rusů a tak nenávidět cicilizaci. Tu jedinou , co máme.Z Kremlu nikdy nepřišlo nic dobrého. Opravdu se za Vás stydím. Chápu, že je vámto jedno. Ale jí teda na peníze přepočítávát všechno nebudu. Tak t vraždí ty ku.vy dále s vaším požehnáním.
            Velkamedvědice
            •  
              30.03.2023 13:42

              Nebudu ti brát tvůj názor. Můj pohled na řádění a devastaci naší společnosti komunistickou naší i sovětskou soldateskou vůbec neobhajuji. Jen si nalejme čistého vína. Dnes je ve velmocenském zájmu USA zlikvidovat konkurenta - Rusko. Tomu odpovídá i masivní mediální masáž. Fakta: v r. 1968 nás obsadili sověti - nikoliv Rusové. Např. bratří Kličkové, kteří jsou dnes velcí rusobijci na UA, bojovali v r. 1968 v sovětském okupačním vojsku u nás. Tak tedy si to nezaměňujme. Byl to komunistický teror nikoli Ruský. V sovětském politbyru, které rozhodovalo o invazi, byli většinově Ukrajinci na čele s Ukrajincem Brežněvem. Nemám ani v nejmenším cíl obhajovat režim v Rusku, ale musíš uznat, že je na hony vzdálen kdysi totalitnímu SSSR. Jsou tam jakés-takés volby, i parlament a i tržní kapitalistické prostředí. Určitě ne ideální, ale kde ve světě je? Na druhé straně. USA vyvolalo ve světě bezpočet agresivních loupeživých válek za účelem "obhajoby svých zájmů" Na zbrojení vynakláídá více peněz než dalších pět zemí světa dohromady. K čemu asi. Jen připomenu: Irák - s vymyšleným důvodem, bez mandátu OSN a BR OSN. Výsledkem je zdevastovaná krajina a za sebou mají více jak 1 000 000 - jeden milion mrtvých civilistů včetně žen a dětí, aby nedošlo ke zpochybnění. A co prosperujíci Libye, Syrie a dále třeba Srbsko nebo Vietnam (My Lai). Na základě jakého mandátu okupují dnes USA část Syrie a rabují tamnější ropu? Tak tedy když jsem položil otázku, proč je lepší závislost na USA v dodávce jaderného paliva do našich JE než z Ruska, měl jsem na mysli to, že USA se se svou velmocenskou raubířskou politikou až tak moc od Ruska neliší. O další velmoci Číně si také iluze nedělám. Pokud někdo bude argumentovat USA demokracií, tak připomenu, že systém, jež vygeneruje ze cca 450 mln obyvatel na post nejvyššího představitela nejsilnější velmoci světa takovou kreaturu, jakou je Biden, tak je ten systém asi hodně nemocný. Mysli si co chceš, ale já jsem také na základě svých zkušeností, hodně opatrný v hodnocení všech jakože dobrých úmyslů. V pozadí jsou vždy skryté jen zájmy a peníze. A kočičákovi se líbí více americký dráb než ruský dráb. Budiž. Je to jeho věc.
              FYI
              •  
                30.03.2023 14:01

                Jen technická. Všechny národnosti, které se podíleli na okupaci, byli pod vedením a plnily jeho příkazy. Kde se Brežněv narodil, je úplně fuk, podstané je, za koho kopal a to byl zase Kreml a ukrajinci by mohli vyprávět. Energetickou válku a sní plynoucí inflaci zahájil taky Kreml spoty v Holndsku v létě ještě za Babiše. Jeho snaha rozvrátit tak Evropu částečně vyšla, hlavně mezi plebejci. Co Putin nečekal, je mohutná podpora Ukrajiny. Nástupce všech svazových republik, který převzal veškeré záívazka a odpovědnost na sebe je zase Kreml. Z hlediska čecha mě násobně více dopadli akce rusů, ne američanů. Nesmyslná válka jen mění cíle. Udajná defašizace, /už i Rusové připouštějí, že Ukrajina fašistická není, boj proti feťákům , údajná sna ha držet NATO, co nejdále. Takže pokud by rusové byli jako Hitler v Sudetech, neútočili by hned i na Kijev, kde rychle pochopili, že pšenka asi nepokvete. Ukrajina snad má právo na sebeurčení, pod vlivem koho chce být, což vzhledem k dějinám nepřekvapuje, že s Ruskem nechce mít nic společného. Rusko se zavázalo v Maďarsku výměnou za odevzdání ukrajinských jaderných zbraní respektovat jeho hranice. Mělo na ně dohlížet s USA a Británii.. ti vyměkli už po Krymu, nechtěli světový konflikt. Důsledkem nesmyslného vraždění a devastace infrastruktury je, l=pe vyzbrojená Ukrajina, / před tím vstuo do NATO nebyl na pořadu dne mimochodem a NATO ne hranicích s finskem,. O záměrech predátora USA si nedělám iluze, ale pokud Rusko vlětělo do pasti, jen díky vlastní sebetřednosti, rozpínavosti , tuposti a přecení vlastních sil. a jaktože lidem, co vadí americké války ruská nevadí? ˇUdajně Putinovo nesmyslně běsnění chápou. A svět je kousek od globální války. Výstupy Medveděva a pod radějí neřeším. Ten už by poslal rakety na Británii a podobně. Taky je třeby chápat, kdo rozpoutal druhou světvou a proč. Nebyli to jenom němci, jak nás učili.
                Velkamedvědice
                •  
                  30.03.2023 15:28

                  No a co jsem psal jiného? Jen to, že velmocenskou politiku za SSSR dělali komunisti, ne Rusové jako národ. Mezi sovětskými komunisty byli také Ukrajinci a nebylo jich málo. Konec konců prosazování komunistické ideologie přes hromady mrtvol měli na svědomí také naši komunisté - Angola, Nikaragua, Peru. A taky neříkáme, že to měli na svědomí Češi jako národ. Bohužel, naše media ztotožňují bývalou sovětskou komunistickou totalitu s Ruskou a to pravda není. Rusko je dnes země s nostalgií za bývalou velmocí a, jak píšeš, zřejmě přecenilo své síly. Na druhé straně je jasné, že na porážce Ruska má zájem především USA. Také je jasné, že na rozpoutání války na UA má USA neamalou zásluhu (viz Nulandová, Majdan). U nás naštěstí problém, jaký mají Slováci s Maďarama nemáme. Zkus si představit reakci slovenských Maďarů, kdyby se ozbrojeným pučem k vládě na Slovensku dostala nacionalistrická Slovenská vláda a udělala přesně to, co udělala vláda UA. Tedy zakázala v SR Maďarštinu v úřadech, na školách, v tisku, rozhlasu i TV i obchodech. Nevěřím, že by slovenští Maďaři sklonili hlavy a nechali si to líbit. Možná by žádali Maďarsko o pomoc a tuto by jim Maďarsko nejspíše poskytlo. Tedy byla by válka na jihu SR? Již jednou, za bývalého Slovenského státu, byli i Češi donuceni opustit SR s max 50 kg. To byla tehdy fašistická Tisova vláda a neříkáme, že Slováci jsou proto fašisti. Nebuďte naivní. USA má své zájmy a za těmi si půjde bez ohledu na zájmy všech slabších tedy i bez ohledu na naše zájmy. Dnes USA chce vydělat na zbrojních zakázkách, na prodeji zkapalněného plynu atd. a také na prodeji jaderného paliva. Vsadím se o cokoli, že pokud padne rozhodnutí o dostavbě Temelína nebo Dukovan bude to stavět vybraný Westinghouse. Výběrové řízení je jen divadlo. Fascinuje mne ta naivita některých diskutérů, kteří jen naskočili na protiruskou propagandu a nejsou schopni pro stromy vidět les.
                  FYI
              • Jako vystřižené z PŠM
                30.03.2023 13:54

                Je vidět soudruhu, že si učení z VUMLu nezapoměl. V dnešní době si ale pouze k smíchu nebo k pláči rudý demagogu. To je odpověď na všechny tvoje dotazy najednou. Zaplaťpánbůh, že vaše časy už skončili.
                oradapoisson
          • Otázka položená rudým khmerem
            30.03.2023 12:03

            Hele 30 let jsem žil pod SSSR a 33 let žijí pod koloniálním USA. Já volím koloniální USA. Ty bys rád zpátky rusáky co? rudý khmere
            oradapoisson
            • Re: Otázka položená rudým khmerem
              02.04.2023 12:07

              Je to zbytečný FYI, s omezencem se nikdy nedomluvíš. Zbytečně vysvětluješ, zbytečně se namáháš. Někdo má prostě dočista vymytý mozeček a je to urputný omezenec, tzv. UO.
              ricochet
              • Hele tato odpověď nedává smysl
                02.04.2023 18:09

                na nic lepšího se už nezmůžeš rudý satane?
                oradapoisson
Aktuální komentáře
25.04.2024
22:03Zámoří strhla do záporu Meta i pomalejší růst ekonomiky  
19:16ČD Cargo, a.s.: Tisková zpráva
19:10UNICAPITAL Invest III a.s.: Výroční zpráva 2023
19:04UNICAPITAL Invest VI a.s.: Výroční zpráva 2023
18:30Staro – nový technologický cyklus a atraktivita růstových akcií
17:05Martin Kycelt: Překvapivé reakce na výsledky Tesly a Meta Platforms
16:47Slabé HDP s vyššími inflačními tlaky. Po výsledcích se trhy potýkají i s makrodaty  
16:00SATPO finance, s.r.o.: Výroční finanční zpráva za rok 2023
16:00City Home finance III, s.r.o: Výroční finanční zpráva za rok 2023
15:46Braňo Soták k výsledkům Meta Platforms a staronové cílové ceně: Silná čísla "po zásluze" potrestána, akcie -15 %  
15:13Hermes vzdoruje zpomalení prodeje luxusního zboží, akcie však s dobrými výsledky dopředu počítaly  
12:50Deusche Bank s nejlepšími čísly od roku 2013. Zpět v čele ziskovosti investiční bankovnictví
12:09Sazby výš po delší dobu a trh zralý na další korekci?
11:37Miliardáři by podle ministrů G20 měli platit dvouprocentní majetkovou daň
11:08Těžařská firma BHP chce rivala Anglo American, vznikl by největší producent mědi
11:02Jak jsou na tom velké techy? Meta nalomila důvěru investorů  
10:24Meta navyšuje výdaje na AI. Investoři se ale obávají, zda se vynaložené peníze vrátí
10:18JTPEG Croatia Financing I, a.s.: Zveřejnění Roční finanční zprávy emitenta za rok 2023
10:12MONETA Money Bank, a.s.: Uveřejnění vnitřní informace
9:34Komerční banka, a.s.: Oznámení o přijatých usneseních na VH KB konané dne 24.4.2024

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Kalendář událostí
ČasUdálost
14:30USA - Výdaje na osobní spotřebu, m/m
16:00USA - Index spotř. důvěry Mich. university