Hledat v komentářích
Investiční doporučení
Výsledky společností - ČR
Výsledky společností - Svět
IPO, M&A
Týdenní přehledy
 

Detail - články

CEZ and Zentiva are to report its 1H05 results on Monday

29.7.2005 9:25
Autor: Tomáš Gatěk, Patria Finance

CEZ is to report its 1H05 IFRS unconsolidated figures on Monday, August 1 before the market opens. For more details please see the Patria Plus pdf file. A conference call will be held on 1 August at 5:30pm CET (4:30pm UK).

Zentiva is to report its 1H05 IFRS figures on Monday 1 August at 12:00pm CET. For more details please see the Patria Plus pdf file. A conference call will be held on 1 August at 4:30pm CET (3:30pm UK).


Váš názor
Na tomto místě můžete zahájit diskusi. Zatím nebyl zadán žádný názor. Do diskuse mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé (Přihlásit). Pokud nemáte účet, na který byste se mohli přihlásit, registrujte se zde.
Aktuální komentáře

Související komentáře
Nejčtenější zprávy dne
Nejčtenější zprávy týdne
Nejdiskutovanější zprávy týdne
Denní kalendář hlavních událostí
Nebyla nalezena žádná data